Dan Nicolae Rahau va candida pentru PRM Tulcea

Listele parlamentare ale PRM au fost modificate

Senatorul PRM ocupa primul loc pe lista pentru Senat intocmita de filiala Tulcea a partidului * Rahau considera ca aceasta mutare ii va oferi o mai buna pozitie in viitorul Senat * La Constanta, primul loc pe lista pentru Senat este ocupat in continuare de senatorul Dorel Constantin Onaca, urmat de presedintele PRM Constanta, Radu Comanici si deputatul Mircea Stoian * Pentru cea de-a doua camera a Parlamentului, lista este deschisa de deputatul Gelil Eserghep * Locul doi al acestei liste a revenit, potrivit protocolului de colaborare, secretarului BNS, Dan Mocanescu * Florea Spirea si Gheorghe Nicolae sunt cei care completeaza lista pentru Camera Deputatilor * Protejatii lui Comanici se regasesc si ei pe liste, dar in pozitii total lipsite de sansa

Dupa Uniunea PSD+PUR si Alianta "Dreptate si Adevar" a venit si randul Partidului Romania Mare sa isi definitiveze listele parlamentare cu care vor participa la alegerile din 28 noiembrie.Pentru a putea candida pe listele pentru legislatura 2004-2008, membrii PRM trebuie sa cunoasca o limba straina, sa fi avut, acolo unde este cazul, o activitate parlamentara prodigioasa, sa se fi remarcat in activitatile partinice la nivelul organizatiei din care fac parte si, bineinteles, sa dispuna de sustinere financiara, cel putin pentru propria campanie electorala.La nivelul organizatiei judetene a Partidului Romania Mare, pentru Camera Deputatilor isi depusesera candidatura 15 membri de partid, alti sapte inscriindu-se pentru un loc in Senat. Dupa mai multe discutii cu liderul central al partidului, listele parlamentare de la Constanta au suportat o serie de modificari. Cea mai mare surpriza a oferit-o scoaterea senatorului Dan Nicolae Rahau de pe listele parlamentare de Constanta, acesta deschizand in prezent lista pentru Senat a organizatiei PRM Tulcea. Acesta ocupa cel de-al doilea loc pe lista pentru Camera Deputatilor care a revenit potrivit protocolului de colaborare secretarului BNS, Dan Mocanescu. Cu privire la mutarea pe listele parlamentare de Tulcea, Dan Nicolae Rahau a mentionat ca aceasta nu a fost cauzata de nici un fel de neintelegeri, ci "s-a considerat ca aceasta varianta este mai buna atat pentru mine cat si pentru organizatie, urmand sa ofere o mai buna pozitie in viitorul Senat".Asa cum se stia, senatorul PRM Dorel Constantin Onaca se afla in fruntea listei de Constanta pentru Senat, iar deputatul Gelil Eserghep ocupa primul loc la Camera Deputatilor. Lista pentru Camera Deputatilor a fost completata cu Florea Spirea care se afla pe locul trei, pe urmatorul loc aflandu-se Gheorghe Nicolae. Potrivit declaratiilor senatorului Dan Rahau, locul doi pe lista pentru viitorul Senat este ocupat de presedintele Organizatiei judetene a PRM, Radu Comanici. In momentul de fata, protejatii lui Comanici se regasesc si pe liste, dar in pozitii total lipsite de sansa. De exemplu, deputatul Mircea Stoian ocupa locul trei al listei pentru Senat. La randul sau, Gheorghe Ariton - deputatul care in ultima perioada s-a cam dezis de dictatura lui Comanici ocupa un loc in josul clasamentului, mai ales din cauza faptului ca activitatea sa parlamentara a fost mai mult inexistenta.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 593

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 656

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 449

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 530

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 528

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 702

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3362

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13884

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 898

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 881

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1922

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1300

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2789

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6806

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 808