Politic

De la tribuna Parlamentului, deputatul Bogdan Huțucă le-a cerut celor de la PSD și Pro România să lase interesele de partid și să lucreze în interesul românilor

  • Deputatul Bogdan Huțucă a vorbit din partea Partidului Național Liberal la "Ora primului-ministru"
  • Le-a cerut celor de la PSD și Pro România să lase deoparte interesele de partid și să lucreze cu Guvernul în interesul românilor

Deputatul Bogdan Huțucă a vorbit din partea Partidului Național Liberal la "Ora primului-ministru" și pe această cale a răspuns atacurilor populiste ale celor de la PSD.
“Le-am cerut un singur lucru: să lase deoparte interesele de partid și să lucreze cu Guvernul în interesul românilor. Dacă nici acum nu înțeleg că România și românii trebuie să fie pe primul loc, atunci chiar că nu vor mai înțelege niciodată”, afirmă președintele PNL Constanța.
 


În perioadele de maximă creștere economică, guvernarea PSD s-a concentrat pe cheltuieli aberante în sectorul public

Huțucă mai spune că a văzut foarte clar în Parlament, cum se împarte politica la cel mai înalt nivel - între cei care lucrează și respectă regulile și cei care au reguli proprii și nu respectă nimic.
“Domnul Ciolacu, domnul Ponta, cei doi piloni ai distrugerii sistematice a economiei naționale, au venit astăzi să ne arate, încă o dată, că regulile nu sunt pentru ei. Că ei sunt mai presus de bunul simț, de lege. O practică PSD-istă veche. Această sfidare a regulilor, de la cele mai mici, până la cele mai mari a vulnerabilizat România. În perioadele de maximă creștere economică, atunci când celelalte state membre s-au concentrat pe investiții, guvernarea PSD, prin triumviratul Dragnea-Vâlcov-Orlando, s-a concentrat pe cheltuieli aberante în sectorul public. Așa am ajuns să fim țara cu cel mai mare deficit din Uniunea Europeană și cu cea mai mare inflație la nivelul Uniunii. Ce înseamnă asta? Înseamă că "sistemul imunitar" al economiei este slăbit și o criză globală, precum cea provocată de COVID-19 poate să șteargă cu buretele munca românilor cinstiți, golindu-le buzunarele și slăbind puterea de cumpărare. Cum ne putem trata? Prin politici responsabile și prin eforturi concentrate pe zona de investiții în infrastructură, prin atragerea de fonduri europene, prin viziune, exact ce propune PNL și ce a subliniat și premierul Ludovic Orban astăzi în Parlament. Domnilor de la PSD, iar aici îi includ și pe cei de la Pro România, că așchia nu sare departe de trunchi, măcar acum în cel de-al 12-lea ceas, vă rog să nu mai atentați la sănătatea noastră și dacă nu puteți să faceți nimic pentru a consolida economia acestei țări, așa cum ați dovedit până acum, vă rog măcar să purtați masca. E utilă să ne ferească de veninul dumneavoastră și e utilă să vă acopere și rușinea de a fi guvernat această țară cu maximă iresponsabilitate”, precizează deputatul PNL de Constanța.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu cu președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă, „Sprijinirea angajaților și angajatorilor sunt baza relansării economiei“

04 Jun 2020 1555

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Măsurile active pentru sprijinirea angajaților reprezintă garanția pentru relansarea economică“

04 Jun 2020 541

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă “Depozitul de deșeuri inerte din port, transformat cu girul primăriei în groapă de gunoi. Am sesizat Ministerul Mediului”!

04 Jun 2020 2362

Bogdan Huțucă (PNL) “Programul guvernamental IMM Invest a fost simplificat! “

30 May 2020 2094

Bogdan Huțucă „PNL va aloca cele mai bune resurse și cei mai buni specialiști pentru a atrage fondurile europene necesare pentru construcția Spitalului Regional”

27 May 2020 1535

Bogdan Huțucă (PNL) „Pentru viitorul primar al Constanței, și sper că va fi un primar liberal, fondurile europene trebuie să reprezinte o prioritate”

27 May 2020 2611

Bogdan Huțucă (PNL) “Măsurile economice ale Guvernului PNL produc efecte pozitive”

18 May 2020 1792

Bogdan Huțucă (PNL) “Înainte ca PSD-iștii de la Constanța să numească Guvernul PNL „gropar”, ar fi bine să lase din mână lopata cu care lovesc de 20 de ani”

16 May 2020 3901

Deputatul PNL Bogdan Huțucă despre soluțiile guvernului Orban pentru părinții nevoiți să rămână acasă și pentru beneficiarii șomajului tehnic

08 May 2020 2892

Bogdan Huțucă(PNL) “Guvernul pregătește granturi pentru turism iar românii care își vor face vacanța în țară, vor contribui la salvarea industriei”

05 May 2020 2810

Interviu cu președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă „Susținerea economiei naționale ar putea fi zădărnicită de inițiativele PSD”

29 Apr 2020 2190

Bogdan Huțucă (PNL) “Au început lucrările de reabilitare a Cazinoului iar Guvernul PNL a alocat fondurile necesare pentru ca simbolul orașului să strălucească din nou”

29 Apr 2020 3455

Bogdan Huțucă (PNL) “Agricultorii afectați de secetă vor putea să-și amâne ratele bancare”

25 Apr 2020 628

Deputatul Bogdan Huțucă (PNL) “Ceea ce vedem în Cuza Vodă este un efect foarte clar al nerespectării carantinei. Acest caz va servi drept exemplu tuturor”

23 Apr 2020 3155

Bogdan Huțucă (PNL) „Este important să menținem disciplina și mobilizarea. Mulțumesc tuturor constănțenilor care aleg să se protejeze pe ei și pe cei dragi”

15 Apr 2020 2364