Politic

Decebal Făgădău - „Eu sunt pregătit să fiu primarul Constanței și fără majoritate în Consiliul Local. Sunt pregătit și să conduc, și să fiu în opoziție. Rămân în PSD!“

O declarație a lui Victor Ponta de săptămâna trecută de curtoazie la adresa primarului Constanței, Decebal Făgădău, a dat naștere unor speculații privind o eventuală plecare a primarului la Pro România. Ponta l-a invitat pe Făgădău să o sprijine pe Corina Crețu la alegerile europarlamentare.
 
Acesta din urmă a negat însă și a ținut să clarifice speculațiile.  „O cunosc și o respect pe doamna comisar Corina Crețu, dar eu sunt și rămân membru PSD. Nu plec nicăieri, ba din contră, într-o discuție cu președintele partidului de la Constanța, Felix Stroe, i-am spus, că eu voi rămâne ca Victor Ciorbea, voi rămâne ultimul să sting lumina. Nu-mi doresc să fiu într-un alt partid politic, nu-mi voi spăla niciodată rufele în public, dacă sunt discuții, le fac doar în interiorul partidului, voi susține toți candidații PSD și vom câștiga și alegerile europarlamentare”, a spus Decebal Făgădău.
 
În ceea ce privește alte speculații cu privire la pierderea majorității de către PSD în Consiliul Local Municipal Constanța, urmare a unei alianțe dictate de la centru între PNL și PMP,  Făgădău a afirmat: „Am o colaborare cu PMP de care sunt mulțumit”. Faptul că la unele proiecte consilierii PMP au ales să se abțină, în timp ce PNL a votat împotrivă nu-l deranjează pe primarul Decebal Făgădău. Acesta a precizat că „nu este prima dată când consilierii PMP se abțin și dincolo de discuțiile politice, pe mine mă interesează partea administrativă”.
 

„Claudiu Palaz îmi cunoaște principiile, iar eu nu-l voi vorbi de rău niciodată!“

 
Interesant este faptul că primarul nu exclude ca pe viitor să-și ducă mandatul mai departe și fără majoritate în Consiliul Local. „Eu sunt pregătit și să conduc, să fiu în opoziție. Este o normalitate în viața fiecărui om politic să te aștepți oricând la această sinusoidă sănătoasă a democrației. Nu stau agățat într-o majoritate de dragul majorității, dacă îmi încalcă principiile pentru care am ales să candidez să fac politică și mai ales să candidez pentru funcția de primar al Constanței. Iar domnul Palaz cunoaște aceste principii ale mele și, indiferent unde ne va duce viața politică, nu voi spune niciodată un cuvânt rău despre domnia sa”, a conchis Decebal Făgădău.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Lucian

02 Feb, 2019 09:14

Unde este pasajul promis din zona CORA?

dinu

01 Feb, 2019 15:17

El este pregatit sa fie primar si fara voturi. N-a facut nimic in oras. Asa...ba da... Se uita de sus la noi si ne vede mici. Ei , uite ce surpriza, esti la fel de mic pentru noi, domnule viitor fost primar. Nu va salut...!

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO Primarul Constanţei a ajuns la serviciu cu autobuzul RATC (galerie foto)

22 Apr 2019 3319

Huţucă (PNL) - „Făgădău a îngheţat toate angajările în administraţia publică locală, dar, şi mai grav, a tăiat bani de investiţii, şi aşa puţine şi nesemnificative!“

20 Apr 2019 545

Politicienii cer administrației locale să salveze această clădire Primăria Constanța a autorizat demolarea vilei Dalas, cumpărată de un om de afaceri controversat

19 Apr 2019 1061

O nouă parcare va fi amenajată în Tomis III. Terenul fusese cedat cu titlu de folosinţă gratuită Arhiepiscopiei Tomisului (document)

17 Apr 2019 1401

Decebal Făgădău, întâlnire de lucru cu agenții economici din stațiunea Mamaia

11 Apr 2019 537

Primăria Constanța anunță terminarea lucrărilor de pe strada Păun Pincio. Decebal Făgădău s-a întâlnit cu locuitorii din zonă

09 Apr 2019 548

S-a retras din Consiliul Local Municipal pentru că era prea puţin pentru domnia sa Senatorul Chiţac critică administraţia Făgădău, de pe margine!

08 Apr 2019 1677

Artistii plastici constănţeni expun la Salonulul Național de Primăvară

06 Apr 2019 410

Târgul ExpoAgroUtil, cel mai mare eveniment de profil din regiune, organizat de CCINA Constanţa, şi-a deschis porţile (galerie foto)

05 Apr 2019 989

Peste 100 de persoane au ecologizat stadionul Badea Cârţan din Constanţa. Printre ei, locatari din Henri Coandă şi persoane aflate în probaţiune

04 Apr 2019 431

LIVE TEXT + VIDEO. Ziua Instituției Prefectului, celebrată la Constanţa. Primari, foști prefecți și parlamentari prezenți (galerie foto)

02 Apr 2019 1236

Propunerea lui Decebal Făgădău pentru constănţeni „Îmi doresc să mergem pe jos, cu bicicleta, cu autobuzul iar autoturismul să fie ultima opţiune”!

01 Apr 2019 1953

Primarul Făgădău, apel către asociaţiile şi fundaţiile care vor să sprijine Centrul pentru persoanele fără adăpost din Brătianu

01 Apr 2019 569

Se lucrează la un nou regulament pentru titlul de cetăţean de onoare al oraşului Constanţa. Facilităţi fiscale şi gratuitate pe autobuzele RATC

30 Mar 2019 787

Huţucă (PNL) „Domnule primar, dacă vreți să faceți un sistem de Bike Sharing funcțional la Constanța, creați infrastructura”!

30 Mar 2019 1044