Politic

Decebal Făgădău (PSD) - „La Constanța, plecăm în alegerile prezidențiale de pe locul trei. Firește, ne propunem o evoluție“

Pe 30 august a.c., social-democrații constănțenii își vor alege în cadrul Conferinței județene de alegeri noua echipă de conducere la nivel județean. Președintele în funcție al organizației, Felix Stroe, și-a anunțat deja candidatura pentru un nou mandat.
 

„Tandemul Stroe-Făgădău, asumat și funcțional“

 
În schimb, președintele executiv, Decebal Făgădău, a precizat că încă nu a luat o decizie cu privire la o viitoare candidatură, mai cu seamă că, recent, acesta a fost reconfirmat în funcția de lider al organizației municipale, iar activitatea administrativă de la Primăria Constanța îl solicită destul de mult.
 
„Nu am avut în momentul de față o discuție cu președintele organizației județene, Felix Stroe, pentru că trebuie să vă recunosc că primul om cu care vor discuta va fi președintele. Lucrul acesta l-am făcut de la început, asumat și transparent. Nu am ascuns niciodată faptul că acest tandem președinte-președinte executiv este unul asumat și funcțional. Evident că întotdeauna există și nemulțumiri, dar așa e în politică, noi trebuie să ne uităm la obiectivele generale”, a explicat Decebal Făgădău.
 

„Trebuie să ne schimbăm modul în care privim viitoarele bătălii politice“

 
Acesta a mai afirmat că, din punctul său de vedere, conferința de alegeri nu va produce mari surprize. „Indiferent ce se va întâmpla urmare a Conferinței județene, eu nu mă aștept la surprize, mă interesează să intrăm în alegerile prezidențiale și locale cu o mentalitate schimbată. Asta am spus-o și colegilor mei din Biroul Permanent și din Comitetul Executiv județean. Le-am spus că dacă până acum veneam de pe prima poziție, cu atitudine și cu ținte pe care le impunea o organizație care întotdeauna a câștigat cu scor mare, de data aceasta trebuie să ne schimbăm modul în care trebuie să privim această campanie. Astăzi, noi plecăm de pe locul trei (n.r. conform rezultatelor de la alegerile europarlamentare din luna mai), tocmai de aceea trebuie să ne propunem să urcăm. Să ajungi pe locul doi, pe primul loc, dar realitatea este că trebuie să schimbăm modul în care ne planificăm atât campaniile, mesajele, cât și felul în care vom face efectiv militantism. Trebuie să fim între oameni și pentru oameni. În rest, orice altă gâlceavă internă trebuie să înceteze, ne așteaptă niște lupte politice importante”, a precizat Decebal Făgădău.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Revista presei locale

19 Aug 2019 403

Căldura, mărul discordiei Decebal Făgădău îi acuză pe liberali că fac politică în batjocură, iar Bogdan Huţucă îl somează pe primar să refacă proiectul de hotărâre

15 Aug 2019 299

Organizaţia PSD Constanţa condamnă votul liberalilor din şedinţa extraordinară a Consiliului Local

14 Aug 2019 844

Declarație politică Ştefan Mihu (PSD) - „Avem nevoie de facilitați portuare, de construcții și reparații de nave comerciale și militare destinate transportului maritim“

14 Aug 2019 554

Dăncilă, după CExN „Nu avem în vedere o restructurare în viitorul apropiat, dar ne gândim la o remaniere a miniştilor care nu au performat”

12 Aug 2019 388

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni luni

09 Aug 2019 358

Un deputat constănţean taxează afirmaţiile premierului Bulgariei, Boyko Borissov, şi îi transmite acestuia că turiştii români merită respectaţi

08 Aug 2019 375

Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta - o nouă alianţă politică?

07 Aug 2019 394

Remus Negoi (USR) - „Frăţia PMP - PSD lucrează foarte bine în Consiliul Local Constanţa“

05 Aug 2019 447

Consilierii locali municipali constănţeni Cristina Văsii (PNL) şi Irinela Nicolae (PSD) şi-au depus rapoartele de activitate (documente)

05 Aug 2019 1049

LIVE text Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă ordinară (galerie foto)

31 Jul 2019 750

Debutul timpuriu al campaniei electorale se vede cel mai bine în Consiliul Judeţean Constanţa. Liderii puterii şi ai opoziţiei, mesaje mobilizatoare!

31 Jul 2019 747

PNL „PSD și ALDE, dispreț față de problemele constănțenilor”

30 Jul 2019 480

PSD Constanța sprijină demersurile lui Dăncilă, în cazul crimelor din Caracal

30 Jul 2019 492

Iohannis după CSAT, despre cazul Caracal „Corupția și incompetența distrug statul”

30 Jul 2019 573