Politic

Decebal Făgădău (PSD) - „La Constanța, plecăm în alegerile prezidențiale de pe locul trei. Firește, ne propunem o evoluție“

Pe 30 august a.c., social-democrații constănțenii își vor alege în cadrul Conferinței județene de alegeri noua echipă de conducere la nivel județean. Președintele în funcție al organizației, Felix Stroe, și-a anunțat deja candidatura pentru un nou mandat.
 

„Tandemul Stroe-Făgădău, asumat și funcțional“

 
În schimb, președintele executiv, Decebal Făgădău, a precizat că încă nu a luat o decizie cu privire la o viitoare candidatură, mai cu seamă că, recent, acesta a fost reconfirmat în funcția de lider al organizației municipale, iar activitatea administrativă de la Primăria Constanța îl solicită destul de mult.
 
„Nu am avut în momentul de față o discuție cu președintele organizației județene, Felix Stroe, pentru că trebuie să vă recunosc că primul om cu care vor discuta va fi președintele. Lucrul acesta l-am făcut de la început, asumat și transparent. Nu am ascuns niciodată faptul că acest tandem președinte-președinte executiv este unul asumat și funcțional. Evident că întotdeauna există și nemulțumiri, dar așa e în politică, noi trebuie să ne uităm la obiectivele generale”, a explicat Decebal Făgădău.
 

„Trebuie să ne schimbăm modul în care privim viitoarele bătălii politice“

 
Acesta a mai afirmat că, din punctul său de vedere, conferința de alegeri nu va produce mari surprize. „Indiferent ce se va întâmpla urmare a Conferinței județene, eu nu mă aștept la surprize, mă interesează să intrăm în alegerile prezidențiale și locale cu o mentalitate schimbată. Asta am spus-o și colegilor mei din Biroul Permanent și din Comitetul Executiv județean. Le-am spus că dacă până acum veneam de pe prima poziție, cu atitudine și cu ținte pe care le impunea o organizație care întotdeauna a câștigat cu scor mare, de data aceasta trebuie să ne schimbăm modul în care trebuie să privim această campanie. Astăzi, noi plecăm de pe locul trei (n.r. conform rezultatelor de la alegerile europarlamentare din luna mai), tocmai de aceea trebuie să ne propunem să urcăm. Să ajungi pe locul doi, pe primul loc, dar realitatea este că trebuie să schimbăm modul în care ne planificăm atât campaniile, mesajele, cât și felul în care vom face efectiv militantism. Trebuie să fim între oameni și pentru oameni. În rest, orice altă gâlceavă internă trebuie să înceteze, ne așteaptă niște lupte politice importante”, a precizat Decebal Făgădău.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputatul Alfred Simionis, noul președinte interimar al Tineretului Social Democrat

14 Oct 2019 266

Viorica Dăncilă cere demisia președintelui României, Klaus Iohannis

14 Oct 2019 410

Klaus Iohannis „Dacă există ceva care seamănă cu un stat paralel, atunci acest lucru se numeşte PSD”

13 Oct 2019 342

Unde a fost surprins Klaus Iohannis, alături de Ludovic Orban, în acest weekend

13 Oct 2019 597

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, despre Dăncilă „O susținem pentru că este un om calm, rațional, echilibrat și neconflictual”

12 Oct 2019 1169

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici "Rolul meu în campanie va fi unul cheie"

12 Oct 2019 534

UPDATE Viorica Dăncilă își lansează oficial candidatura la Președinția României, la Romexpo

12 Oct 2019 617

Parlamentarii PSD au anunţat că partidul se va întări în opoziţie - „Ce nu ne omoară ne întăreşte!“

12 Oct 2019 422

UPDATE Primul CEx al PSD după căderea guvernului. Viorica Dăncilă cere excluderea din partid a celor care au votat moțiunea de cenzură

11 Oct 2019 475

Este nevoie de un guvern urgent care vine şi repară greşelile făcute de PSD în economie. Nu vor exista tăieri de salarii şi pensii!

11 Oct 2019 422

Preşedintele Klaus Iohannis, declaraţii după negocierile cu partidele politice. "Nu voi desemna un personaj din PSD"

11 Oct 2019 833

Care ar fi propunerile de premier făcute de partidele politice şi ce partide vor susţine alegerile anticipate

11 Oct 2019 428

CNSC a admis contestaţia depusă pentru Cazinoul din Constanţa

11 Oct 2019 1154

Moga Uitaţi de spitalul regional la Constanţa!

11 Oct 2019 504

LIVE TEXT Parlamentarii PSD de Constanţa vorbesc despre atmosfera de la moțiune (galerie foto+video)

11 Oct 2019 680