Declarații după CEx-ul PSD Marcel Ciolacu, despre afirmațiile lui Niculae Bădălău despre diaspora

Marcel Ciolacu face declarații în presa televizată la sfârșitul CEx al PSD:

„Sperăm că la un moment dat, noul Guvern să-și asume guvernarea țării. La deciziile și la discuțiile cu colegii mei, aș vrea să amintesc că actuala conducere este interimară. Avem un obiectiv clar, de a organiza un Congres. S-a înaintat o ultimă dată pentru acest congres: 29 februarie. Vom demara procedurile pentru transpartența congresului.
 
Repet, mandatul meu în acest moment este de a organiza, cel târziu pe data de 29 februarie un Congres. Am creionat două departamente: cel de relații internaționale și cel de comunicare.
 
În legătură cu Bădălău, Marcel Ciolacu a declarat: La începutul Comitetului Executiv am discutat ieșirea gravă a colegului meu Bădălău. S-a decis și o sancțiune. Acesta nu mai face parte din niciun for central PSD. Nu este suficient sau insuficient, dar ce știu cu tărie este că partidului nostru i-a făcut foarte rău această declarație. Am supus la vot părerea mea și colegii mei au aprobat. Comitetul Executiv, la propunerea mea, Niculae Bădălău nu poate face parte din niciun for central. Există posibilitatea de a face suspendări, dar, pe perioada mandatului meu interimar, nimeni nu va fi exclus din PSD.

„Gabriel Oprea nu este membru PSD şi cât timp o să fi eu preşedinte interimar nu va fi membru PSD", a declarat Marcel Ciolacu, întrebat dacă va face publice acordurile semnate de Viorica Dăncilă cu anumite sindicate în campania electorală.

Sursă foto: Facebook/ Ion Marcel Ciolacu

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant în timp ce primea mită. Reacția lui Marcel Ciolacu, președintele PSD

22 Sep 2023 396

CL Hârșova funcționează incomplet Comisia de Abuzuri și Petiții din Camera Deputaților a analizat cazul unui consilier PSD care nu-și poate exercita mandatul

22 Sep 2023 366

Proiect de lege pentru majorarea amenzilor aplicate celor care comercializează alcool minorilor

22 Sep 2023 399

Declarații de avere Constanța Senatorul Felix Stroe, președintele PSD Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Sep 2023 722

Secretarul general al PNL spune că partidul ar putea ajunge la un scor de 25%!

19 Sep 2023 433

Decizie definitivă în instanţă în dosarul în care Nordis Management a fost „obligată“ la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament.

17 Sep 2023 4564

Proiect de lege Parlamentarii PSD vor pedepse de până la 25 de ani pentru cultivarea și traficul de droguri

16 Sep 2023 558

Şcoala de Vară a tineretului social-democrat se desfășoară la Costinești (VIDEO)

15 Sep 2023 723

Protest USR la Ministerul Sănătății. Rafila, chemat să explice în Parlament tăierea banilor din PNRR pentru spitale. Este vizat și spitalul Mama și Copilul de la Constanța (VIDEO)

12 Sep 2023 613

Stelian Ion, deputat „Proiect de lege USR privind căutarea persoanelor dispărute este ţinut în sertar de aproape un an"

12 Sep 2023 502

Declarații de avere Lucian Lungoci a vândut un apartament anul trecut. Avere și interese (DOCUMENTE)

11 Sep 2023 556

Reprezentanții UDMR, înlocuiți cu angajați ai MDLPA Mai mulți administratori din Consiliul de Administrație al CNI au fost revocați din funcție prin hotărârea AGA

06 Sep 2023 543

Declarații de avere Constanța Ileana - Cristina Dumitrache, deputat, averea și interesele (DOCUMENTE)

06 Sep 2023 749

S-a decis în Senat! Cum se va acorda licența pentru jocurile de noroc

05 Sep 2023 683

Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract. Administratorul firmei câștigătoare, legături cu un fost consilier judeţean PSD și cu Sorin Strutinsky (DOCUMENT)

03 Sep 2023 1822