Democratii se bat "cot la cot" cu partidul de guvernamant

PD este convins ca va castiga Primaria Mihail Kogalniceanu

Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, presedintele Traian Basescu i-a convocat la o intalnire de lucru pe toti liderii organizatiilor judetene, la care a participat si presedintele Stelian Dutu, ieri, liderul democrat constantean a continuat seria prezentarilor de candidaturi la posturile de primar in localitatile Negru Voda, Cernavoda, Mihail Kogalniceanu si Basarabi. Daca fiecaruia dintre cei patru Stelian Dutu le acorda sanse egale, se pare ca, in privinta candidatului democrat pentru postul de primar in Mihail Kogalniceanu, Ion Scupra, presedintele Dutu este convins ca, din acest an, "primaria din zona va fi a democratilor". In legatura cu intalnirea convocata de presedintele Basescu, de la Iasi, Stelian Dutu a subliniat ca a fost o intalnire de lucru cu toti presedintii de organizatii judetene si care capata caracter permanent si, o data la trei saptamani, liderii democrati se vor reuni in anumite regiuni. S-a realizat o trecere in revista a modului in care se pregateste campania electorala si, in acelasi timp, s-a facut o prezentare a modului in care o echipa din cadrul Biroului Permanent National se ocupa de reasezarea structurilor de conducere in cadrul organizatiilor judetene cu probleme. Marti, in cadrul Biroului Permanent National se va stabili calendarul lansarilor de candidaturi din municipiile resedinta de judet. Conform celor declarate de Dutu, "in ciuda gurilor rele, pana acum nimeni nu a plecat din PD dupa infiintarea partidului condus de Petre Roman". Este posibil ca, o data cu infiintarea acestei aripi a Partidului Democrat, sa se creeze o confuzie si sa se intample la alegerile locale cum s-a petrecut in cazul liberalilor in urma cu patru ani. "Multi liberali au fost in confuzie intre Partidul National Liberal si PNL-Campeanu in anul 2000, cand ultimul dintre aceste partide a castigat aproape doua procente pe aceasta confuzie. Dar, prin modificarile aduse prin Legea electorala, se va face distinctie clara pe buletinele de vot intre partidele parlamentare si cele extra-parlamentare", a completat Stelian Dutu. In legatura cu votul consilierilor locali ai Partidului Democrat in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local Municipal, presedintele Stelian Dutu a subliniat ca se vor lua masuri impotriva acestora, care nu au nici o atitudine impotriva propunerilor initiate de primarul Radu Mazare. "Toti cei care au votat si vor continua sa o faca alaturi de primarul Mazare vor suporta consecintele, astfel incat nu se vor mai regasi, in vara acestui an, pe nici unul dintre locurile eligibile pentru Consiliul Local sau cel Judetean", a adaugat Dutu. Aceasta situatie va fi supusa atentiei si membrilor Biroului Permanent Judetean al PD din perioada imediat urmatoare. In legatura cu instituirea taxei de intrare in statiunea Mamaia pentru toti cei care nu locuiesc in municipiul Constanta, Stelian Dutu este de parere ca aceasta este discriminatorie si impotriva legii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 205

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 371

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 271

Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța, încă o victorie în campionat (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 423

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 620

Rugby Echipa Under-20 a CSM Constanța, medaliată în Campionatul Național (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 617

CSM Constanța Trei victorii în trei meciuri, iar voleibalistele Under-17 s-au calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 662

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 711

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 479

Handbal CSM Constanța, înfrângere cu Politehnica Timișoara, dar e în continuare favorită la locul doi

20 Apr 2024 753

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 562

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 2556

Baschet Încă o victorie cu FCC UAV Arad, iar CSM Constanța ia o opțiune serioasă în lupta pentru titlul de campioană (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 527

Ministerul Sănătății Concluziile controlului ministrului Rafila la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon București

17 Apr 2024 543

ARBDD Liniile electrice fac noi victime printre pelicanii creți, în județul Tulcea

17 Apr 2024 434