Politic

Deputatul Bogdan Huțucă Este timpul să terminăm cu jupânii din administrație

  • Este timpul să oprim aceste abuzuri care, preț de două decenii, au întors județul nostru în Evul Mediu. 

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă a postat un mesaj prin intermediul căruia transmite că „este timpul să terminăm cu jupânii din administrație“.
 
Iată mesajul integral al deputatului Bogdan Huțucă:
 
„Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a oprit, într-un mod abuziv și ilegal, ședința de astăzi.  Acest lucru înseamnă că, în perioada următoare, va fi obligat să explice și oamenilor legii despre acest abuz. Să nu uităm că fostul său șef este astăzi în spatele gratiilor pentru o faptă similară, adică abuz în serviciu.
Este bine ca domnul de la Consiliul Județean să înțeleagă că fondurile institutiei sunt un sprijin esențial pentru multe din primăriile din județul Constanța, care au făcut față cu greu în perioada pandemiei. La Constanța, unii s-au obișnuit să joace rolul unor jupâni, iar banii publici să fie un fel de portofel al lor pentru cumpărare de funcții.
Este timpul să tăiem acest comportament discreționar al acestor oameni care, în loc să facă administrație, sunt interesați mai mult de scaunul lor și, în loc să vină în sprijinul primăriilor din județ, fac, mai degrabă, calcule politice. Aceste calcule politice mărunte înseamnă blocaj, pierdere de finanțări și, mai ales, condamnarea unor oameni nevinovați din județul Constanța, de către președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu.
Este timpul ca acestor oameni lacomi din PSD să le arătăm că viitorul acestui județ este mai important decât scaunul lor. Respectul față de cetățeni și de banii publici ar trebui să fie o îndatorire pentru oricine ar fi președinte al CJ. Jocul mârșav practicat de domnii de la PSD ar trebui să ia sfârșit, pentru că asta arată că, electoral, șansele lor tind spre un procentaj cu cifra 1 în față.
Este timpul să oprim aceste abuzuri care, preț de două decenii, au întors județul nostru în Evul Mediu.  Primăriile din Județul Constanța riscă să rămână fără finanțare, din cauza Consiliului Județean și a președintelui Consiliului Județean, în persoana domnului Țuțuianu. Pe această cale, aș vrea să reamintesc tuturor celor din Consiliul Județean că acordarea finanțărilor către primării nu este facultativă și nici discreționară.
Este timpul ca ilegalitățile inițiate de continuatorul lui Nicușor Constantinescu să ia sfârșit“
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Mai puțin de 50 de zile până la ziua alegerilor locale. Liberalii constănțeni susțin că sunt pregătiți să le câștige!

10 Aug 2020 683

George Muhscină a demisionat din PNL Constanța. Candidează independent pentru conducerea Consiliului Județean (galerie foto și video)

03 Aug 2020 2861

#alegerilocale2020 Forumul minorităților din Dobrogea. Este oficial. PNL Constanța și UDTTMR, protocol pentru alegerile locale

31 Jul 2020 798

#alegerilocale2020 LIVE TEXT. PNL și UDTTMR, protocol de colaborare pentru alegerile locale

30 Jul 2020 830

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, despre purtarea măștii de protecție “Gest de teribilism care pune în pericol nu doar sănătatea, ci și economia”

30 Jul 2020 2183

Senatorul Vergil Chițac – „Singurul obiectiv pe care îl avem este acela de a detrona PSD de la butoanele primăriei“

24 Jul 2020 2560

Bogdan Huțucă (PNL) „La Constanța, după 20 de ani, ne aflăm în fața unei oportunități uriașe, aceea de a trimite PSD-ul în opoziție, pentru mult timp”

21 Jul 2020 1962

Decizii importante în tabăra liberalilor Biroul Politic Județean al PNL Constanța validează săptămâna aceasta candidații pentru primăriile din județ

21 Jul 2020 2512

Candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion, mesaj dur pentru liberali „În 2020, candidatura lui Chițac este un risc inacceptabil!”

20 Jul 2020 2180

Bogdan Huțucă (PNL), invitație către liderii USR Constanța. „Este timpul să punem Constanța în primul rând”

19 Jul 2020 1920

Readuce PNL ordinea în județul Constanța? Bogdan Huțucă - Sunt încrezător că proiectul „Constanța 2030” poate fi piatra de temelie pentru colaborarea PNL și USR, la Constanța

18 Jul 2020 3565

Bogdan Huțucă, președintele PNL despre polul de dreapta la Constanța “Există formule de colaborare. USR își retrage candidatul, depune listă de consilieri iar proiectele lor se regăsesc în CLM”

13 Jul 2020 3600

Interviu cu Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „România a traversat o perioadă extrem de tumultuoasă“

10 Jul 2020 3034

Primăriile din județ riscă să rămână fără finanțare Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța- “Este timpul să terminăm cu jupânii din administrație”!

08 Jul 2020 2341

Deputatul PNL de Constanța Bogdan Huțucă despre parteneriatul de dreapta

06 Jul 2020 2027