Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța - „Anul 2023 va fi crucial pentru că este nevoie de o gestionare extrem de bună a marilor proiecte de investiții”


 
  • Președintele PNL spune că atât președintele Lupu, cât și primarul Chițac dau dovadă de curaj, deoarece prin bugetele propuse vor să  continue investițiile pe fond de crize peste care se suprapun creșteri ale prețurilor materialelor de construcții
  • Huțucă este de părere că una dintre provocările pe care le vor avea administrațiile locale anul acesta va fi presiunea privind execuția bugetară
 
Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a salutat aprobarea bugetului Consiliului Județean și al Primăriei Constanța pentru anul 2023 în unanimitate de către aleșii locali constănțeni.
„Votul acordat de majoritatea consilierilor județeni și locali confirmă faptul că fondurile de investiții ale acestor instituții sunt echilibrat distribuite către toate domeniile de interes.

Personal, am observat că, pentru domeniul sănătății, al infrastructurii, al educației, al culturii, precum și pentru cel al protecției sociale, sunt sume considerabile prevăzute în buget
.
Pe un fond de crize peste care se suprapun creșteri ale prețurilor materialelor de construcții, este apreciabil curajul, atât al președintelui CJ, Mihai Lupu, cât și al primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, de a continua investițiile și de a veni în sprijinul comunității locale.

După mult timp, în Constanța se vor derula proiecte de anvergură, investiții care vor schimba complet imaginea despre zona noastră și de care vor beneficia mai multe generații.

Anul 2023 va fi crucial, pentru că este nevoie de o gestionare extrem de bună a marilor proiecte de investiții, iar una dintre provocările pe care le vor avea administrațiile locale din toată țara va fi presiunea privind execuția bugetară”, a precizat deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Bogdan Huțucă „Cazinoul va fi o perlă strălucitoare pe faleza Constanței”
 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lista deținuților politic exterminați la lucrările de la Canalul Dunăre - Marea Neagră! Studiu de caz - lagărele Medgidia și Poarta Albă (Foto+Video)

31 May 2023 514

UPDATE. Grevă în Învățământ Cum au decurs discuțiile dintre preşedintele României și sindicaliștii din Educație

30 May 2023 684

Lider AUR de la Constanța, afaceri eșuate cu americani

29 May 2023 1249

Lista deținuților politic exterminați la lucrările de la Canalul Dunăre - Marea Neagră! Studiu de caz - lagărul Columbia (FOTO)

27 May 2023 1435

Momente emoționante la Poarta Albă, la inaugurarea „Muzeului în aer liber”, închinat deținuților politic exterminați de regimul comunist (FOTO+VIDEO)

26 May 2023 781

ZIUA LIVE. Stelian Ion, deputat USR „Chițac este un primar neasumat și incompetent"(VIDEO)

26 May 2023 1095

LIVE Inaugurarea „Muzeului în aer liber” din incinta Memorialului Poarta Albă (GALERIE FOTO +VIDEO)

25 May 2023 895

Ion Caraion și viața scriitorului ajuns din deținut politic, informator al Securității

24 May 2023 704

„Muzeul în aer liber” din incinta Memorialului Poarta Albă, inaugurat (GALERIE FOTO+VIDEO)

22 May 2023 751

Alegeri pentru preşedinţia USR Constanța. Deputatul Stelian Ion își depune candidatura

20 May 2023 1350

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă „Rotativa guvernamentală, un moment-cheie al politicii post-decembriste"

18 May 2023 668

Când vor avea loc viitoarele alegeri pentru Parlamentul European

17 May 2023 613

Aquaserv SA Tulcea. Directorul general și Consiliul de Administrație, legături cu ITI Delta Dunării și PSD Tulcea

15 May 2023 795

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța a anunțat ,,Taxa de la Fetești va fi suspendată”

12 May 2023 830

A murit George Cuşa, fost deţinut politic, supravieţuitor al "experimentul Piteşti"

07 May 2023 1284