Deputatul Crușoveanu (PNL), apel către Cîțu și Orban „Opriți-vă! Adversarul nostru este pandemia. PNL trebuie să rămână puternic”

⦁ Secretarul general al PNL Constanța, deputatul Marian Crușoveanu face un apel către liderii liberali Florin Cîțu și Ludovin Orban să păstreze partidul puternic, rațional, responsabil și mai ales unit

Secretarul general al PNL Constanța, deputatul Marian Crușoveanu face un apel către liderii liberali Florin Cîțu și Ludovin Orban să păstreze partidul puternic, rațional, responsabil și mai ales unit.   

„În aceste momente de criză sanitară, România are nevoie de un PNL puternic.

Domnule Cîțu, vă revine, atât dumneavoastră, cât și altor lideri de la centru, misiunea de a încerca, cel puțin, reconcilierea taberelor din PNL, pentru a da României un guvern stabil, care să ajute țara să depășească multiplele crize prin care trece astăzi.

Domnule Orban, plecarea din grupul parlamentar al PNL nu este o soluție serioasă și responsabilă. PNL are nevoie de o voce critică, din interiorul partidului, nu din afara sa. Căci în afara PNL sunt destui adversari. În plus, gândiți-vă că vocea tuturor celor care au făcut ”partidulețe” parlamentare peste noapte, au contat doar atât timp cât au fost în Parlament. Vă dau doar 3 exemple din ultimii ani: Oprea, Tăriceanu, Ponta. În loc să căutați fărâmițarea PNL, fiți acel lider care  are tăria de caracter și poate trece peste un moment greu, atât pentru PNL, dar mai ales pentru România.

Valul 4 al pandemiei a paralizat sistemul medical, România trecem prin de criză de proporții. Este simplu să aruncam ”carcasa” atunci când nu ne convine dar avem responsabilitatea să scoatem România din această situație dificilă indiferent de costul electoral, cu un PNL unit, alături de români și mai puțin cu ochii pe sondaje.

De asemenea, mă adresez și celor de la centru care, zilele acestea, continuă să alimenteze și să prelungească împărțirea PNL-ului între buni și răi.Vă rog, opriți-vă! Adversarul nostru este pandemia!", susține deputatul constănțean.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Dopo CCJ. Deputatul Marian Crușoveanu, reconfirmat secretar general al PNL Constanța

Politicul cu mâinile în sân pentru că ÎCCJ are ultimul cuvânt. Când va putea fi reabilitat Palatul Regal din stațiunea Mamaia?
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 347

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 513

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 535

Expert Forum susţine că BEC ar trebui să publice alături de lista de candidaturi propusă şi numărul de semnături declarat de către partidul politic sau candidatul independent!

15 Apr 2024 355

Au cerut demisia lui Greblă Opoziția a reacționat după incidentul de securitate cibernetică produs în cadrul AEP

14 Apr 2024 421

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, declarații după achitarea definitivă – „S-a făcut dreptate!“

12 Apr 2024 534

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 378

Dumitru Bădrăgan a plecat din AUR și a preluat conducerea organizației PER Constanța. Cu cine va face tandem în alegerile locale?

11 Apr 2024 841

Fostul deputat Eduard Martin a revenit în PSD, partidul în care a regăsit „echilibrul doctrinar"

10 Apr 2024 930

Sondaj de opinie Dacă mâine ar avea loc alegerile, ați merge la vot?

07 Apr 2024 910

Președintele PSD, Marcel Ciolacu „Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al României“

05 Apr 2024 554

Doctor Honoris Causa al Universității „Ovidius” Constanța In memoriam Șerban Papacostea, reputatul academician care a fost deținut politic la Canal

05 Apr 2024 721

Decizii de politică monetară ale BNR

04 Apr 2024 431

Achiziții publice în județul Constanța, nemenționate în declarațiile de interese. Consilierul local și „mecanismul” de succes (DOCUMENTE)

03 Apr 2024 1368

Senatorul Felix Stroe (PSD) „Ne asumăm implementarea salariului minim european în România, până la finalul anului 2024!“

02 Apr 2024 774