Deputatul Manuela Mitrea, alături de copiii defavorizaţi din Constanţa (galerie foto)

08_copii_1.jpgIeri, Manuela Mitrea, candidat pentru funcţia de deputat, din partea USL, în colegiul 8 din Constanţa a vizitat două aşezăminte destinate minorilor defavorizaţi. Atât la Centrul de Plasament „Antonio", cât şi la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Mamei şi Copilului de pe strada Aluniş, micuţii au aşteptat-o nerăbdători, ca în fiecare an. Toţi copiii au primit cadouri de la deputatul USL, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae, chiar dacă unii au recunoscut că nu au fost întotdeauna cuminţi.

Deputatul USL vizitează cele două centre sociale, în timpul sărbătorilor, de când şi-a început mandatul. „Manuela Mitrea ne-a obişnuit cu prezenţa în ultimii cinci ani, la fiecare sărbătoare importantă. Copiii o aşteaptă an de an, de Crăciun şi de Paşti. Cadourile pe care le-au primit cei mici s-au dovedit a fi întotdeauna bogate, dar mai ales folositoare. De fiecare dată a ţinut cont de ceea ce i-au cerut copiii", a spus Mihaela Ristea, directorul adjunct al centrului de plasament „Antonio".

Ajutorarea celor neglijaţi sau rămaşi fără un adăpost reprezintă o prioritate pentru Manuela Mitrea. „Copiii ajung aici, uneori singuri, alteori însoţiţi de mame, într-o stare greu de descris. Noi încercăm să le rezolvăm problemele într-un timp cât mai redus. De cele mai multe ori, avem de-a face cu fraţi şi interesul nostru este să-i putem ţine împreună şi să-i integrăm pe toţi în cadrul aceleiaşi familii", a declarat Luminiţa Cioroiu, şeful Centrului de Primire în Regim de Urgenţă a Mamei şi Copilului.

copii_2.jpgMulţi dintre minorii internaţi în cele două centre au recunoscut-o pe Manuela Mitrea. Ei i-au spus poezii şi i-au cântat colinde, în cadrul unor mici serbări. „Vă laud peste tot, pe unde merg. Sunteţi extraordinari şi vă bucuraţi de tot respectul meu", le-a spus deputatul USL celor prezenţi.

Micuţii au deschis nerăbdători pachetele cu hăinuţe, dulciuri şi rechizite şi s-au arătat încântaţi de conţinutul lor. „Sunt foarte frumoase şi ne plac mult, mai ales ciocolata şi biscuiţii. Nu am fost întotdeauna cuminţi, dar nici foarte obraznici nu am fost. Doar câţiva s-au trezit cu nuieluşe colorate în pantofi, dar au primit şi ei cadouri, la fel ca toată lumea", au spus Ioana şi Florin, doi dintre copii.

La centrul de plasament „Antonio" sunt internate 73 de persoane defavorizate, cu vârstele cuprinse între 4 şi 20 de ani, iar la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Mamei şi Copilului se află alţi 39 de copii, cu vârste mai mici de 15 ani.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputatul Focșa bifează deja al cincilea partid în mai puțin de un mandat!

18 Apr 2024 621

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 582

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 621

Fostul deputat Eduard Martin a revenit în PSD, partidul în care a regăsit „echilibrul doctrinar"

10 Apr 2024 979

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 775

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 668

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 778

Deputatul constănțean Cristina Rizea s-a înscris în Partidul Social Democrat. Va candida la Primăria Valu lui Traian (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1835

Marian Vanghelie candidează pentru Primăria Sectorului 5

24 Mar 2024 779

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

22 Mar 2024 1853

Alianța Dreptei Unite va fi pe buletinele de vot. Stelian Ion - „Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil”

19 Mar 2024 542

Eveniment la PNL Tulcea 11 candidaţi noi pentru funcția de primar de comună, încrezători că vor câştiga alegerile locale - FOTO + VIDEO

17 Mar 2024 1956

Tribunalul Constanța a declinat dosarul în care un fost deputat constănțean cheamă în judecată Parlamentul României

01 Mar 2024 960

Deputatul USR, Stelian Ion „Constanța merită un teatru național”

21 Feb 2024 758

Judecătoria Constanța, verdict în procesul unui deputat din Constanța (MINUTA)

16 Feb 2024 898