Politic

Deputatul PSD Mircea Titus Dobre - „Klaus Iohannis arată atâta pricepere economică cât Emil Boc“

Alegerile prezidenţiale bat la uşă, campania electorală este în plină desfăşurare de forţe, iar candidaţii au deja vechime în a-şi etala calităţile pe care le deţin. Doar că, pe lângă calităţi, în goana pentru voturi, pretendenţii la fotoliul de preşedinte încep să devoaleze din slăbiciuni şi defecte.

 Măsuri economice nerealiste?

 Potrivit deputatului de Constanţa Mircea Titus Dobre, măsurile din programul prezidenţial al lui Klaus Iohannis sunt nerealiste. „Klaus Iohannis nu înţelege că România nu se poate guverna ca un oraş de provincie. Programul electoral al lui Iohannis arată atâta pricepere economică cât am văzut şi la Emil Boc în guvernarea Traian Băsescu“, a declarat deputatul PSD Mircea Titus Dobre, pentru ZIUA de Constanţa.
 
Parlamentarul de Constanţa susține că, în timp ce Iohannis ia lecţii de guvernare de la Emil Boc, Executivul condus de Victor Ponta a adus stabilitate macroeconomică în România, înregistrându-se o creştere economică de 2,6% în semestrul I 2014, față de semestrul I din 2013.

 Mircea Dobre - „Iohannis, candidatul unui regim politic incompetent şi depăşit“

„Klaus Iohannis să spună public de unde va lua 2,7 miliarde de euro pentru reducerea TVA la 19%, 3,1 miliarde de euro pentru sănătate şi 0,8 miliarde de euro pentru armată“, a continuat deputatul PSD Mircea Dobre, care observă unele inconsistenţe în programul economic al lui Klaus Iohannis. Deputatul a adăugat că „impactul economic al promisiunilor lui Klaus Iohannis ar însemna un deficit de 6,4 miliarde de euro, care se adaugă deficitului existent în prezent, de 1,4 milioane de euro“.

 
Pentru a echilibra balanţa, Mircea Dobre a semnalat şi care sunt indicatorii ce arată eficienţa unei guvernări, dând exemplul salariului mediu nominal net care a crescut în primele şapte luni cu 4,9%, iar puterea de cumpărare a angajaţilor a sporit cu 4%. „Klaus Iohannis este candidatul unui regim politic incompetent şi depăşit, iar măsurile propuse de el vor îngropa România. Guvernul Ponta a echilibrat economia, iar România a avut o creştere economică de 2,6% în primul semestru din 2014 şi de 3,5% în 2013. În primele şapte luni ale anului 2014, producţia industrială a crescut cu 9,7% faţă de aceeaşi perioadă din 2013“, a arătat parlamentarul PSD de Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.