Politic

Deputatul Stelian Ion, despre acordul MAI-BOR”Am stat izolați o lună de zile, am sacrificat economia, medicii, pentru ce? Să ducem virusul din ușă-n ușă, cu girofarul? ”


Deputatul USR, Stelian Ion nu este de acord cu acordul dintre Ministerul de Interne și Patriarhia Română pentru sărbătoarea de Paște. Reprezentantul USR afirmă că relaxarea restricțiilor este periculoasă, putând duce la înmulțirea cazurilor de îmbolnăvire de Covid-19.

“Am stat izolați o lună de zile, am sacrificat economia și multe locuri de muncă, îi expunem pe medici şi toate acestea pentru ce? Să ducem virusul din ușă-n ușă, cu girofarul? Chiar atât de tare ne-am rătăcit?

Credeam că religia ne învață să ne iubim semenii, să ne ocrotim unii pe alții, nu să ne expunem unor riscuri total gratuit.
Nu ne mai iubește Dumnezeu dacă nu luăm lumină anul acesta de la polițiști sau voluntari? De ce trebuia să ajungem aici? În loc să stăm cu familiile noastre, să ne bucurăm unii de alții, să ne gândim cum am greșit, ce avem de îndreptat în interiorul nostru, cum să ne reluăm viața după această cumpănă, corectând anomaliile grave din societatea în care trăim, în loc să meditam în liniște la rostul nostru ca indivizi și comunitate, în loc să ne gândim cum putem să-i protejăm pe cei expuși și să-i ajutăm pe cei care au mai mare nevoie, noi suntem îngrijorați că nu primim lumină de la sursa originară?

Nu cred că asta era vital pentru noi acum. Esenţial este să ne ținem sănătoși. Dumnezeu ne vrea sănătoși și prevăzători, nu bolnavi și nesăbuiți ”, spune deputatul USR de Constanța, Stelian Ion.

Parlamentarul mai adaugă că toate aceste sacrificii trebuie să continue, pentru ca noi și cei din jurul nostru să nu ne punem în pericol sănătatea iar Lumina o avem în suflet și românii trebuie să stea în casă în noaptea de Înviere.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS, termen limită pentru PNL “Discuțiile legate de polul de dreapta la Constanța trebuie tranșate până la finalul acestei luni”!

07 Jul 2020 701

LIVE TEXT Se pun bazele polului de dreapta la Constanța. USR, Alianța Țărănistă și PLUS au anunțat colaborarea (galerie foto+video)

06 Jul 2020 1083

Deputatul USR, Stelian Ion, testat pentru Coronavirus. Rezultatul este negativ

01 Jul 2020 566

Pentru că politicienii lor au afaceri pe litoral, PSD vrea să autorizeze prin lege toate construcțiile ilegale de pe plajă. USR anunță că se va opune până la capăt

29 Jun 2020 1785

Surse. PNL a încheiat un sondaj de etapă în municipiul Constanța. Cum stau Chițac, Făgădău, Ion și Murad în preferințele celor chestionați

22 Jun 2020 5517

Apel la responsabilitate Stelian Ion (USR)”Avem datoria să găsim cea mai bună formulă să scoatem municipiul și județul Constanța de sub imperiul incompetenței și abuzului”

20 Jun 2020 1590

USR-PLUS solicită PNL să susțină candidatura lui Stelian Ion la Primăria Constanța. La schimb ei vor susține candidatul liberal pentru Consiliul Județean

19 Jun 2020 1574

Stelian Ion, inițiator DNA-ul pădurilor "Am făcut un pas înainte în direcția apărării pădurilor, apelor, solului şi aerului din România”

18 Jun 2020 1359

DNA-ul pădurilor, legea care îl are co-inițiator pe deputatul Stelian Ion, retrimisă în comisie de senatori

11 Jun 2020 1315

Stelian Ion (USR) “În calitate de primar, mă voi implica pentru ca locuitorii orașului să respire aer curat și să se bucure de plaje însorite și de verdeață ”

05 Jun 2020 3204

USR-Comunicat de presă Constănțenii ar trebui să se bucure de un parc pe terenul dintre ansamblul “Spectrum” şi cartierul ridicat de “Fincogero”, locul unde se pregătea tunul imobiliar despre care trăgeam deunăzi un semnal de alarmă

04 Jun 2020 739

Deputatul Stelian Ion face declarații înainte de ședința de CLM Constanţa. Acesta a mai cerut Guvernului să revină a asupra măsurilor legate de accesul pe plaje

29 May 2020 1155

Stelian Ion (USR) „Constanța are nevoie de un spital regional veritabil, de anvergură, dotat la standarde internaționale”

29 May 2020 3342

Recuperarea prejudiciilor Stelian Ion “Am depus împreună cu colegii din USR un proiect de lege prin care averea dobândită prin furt să fie confiscată”

25 May 2020 2269

Au reînceput tăierile în Pădurea Comorova. Miniștrii Mediului și Economiei, interpelați pe acest subiect de deputatul USR, Stelian Ion (document)

15 May 2020 3033