Politic

Deputatul Stelian Ion (USR), despre asaltul PSD la BNR!

Deputatul USR de Constanţa Stelian Ion vorbeşte despre un ordin pe unitate în PSD, în privinţa prăbuşirii monedei naţionale. „De vină sunt Banca Naţională şi guvernatorul Isărescu. Că dacă leul îţi intră în vrie, dacă românii rămân de la lună la lună cu tot mai puţini bani în buzunar, nu mai poţi să întinzi pelteaua invocând aceiaşi vinovaţi. Nu mai merge s-o ţii nici cu maleficul Soroş, nici cu perfidul Iohannis, nici cu securiştii din opoziţie, nici cu trădătorii care ne vorbesc de rău la Bruxelles. Trebuie să inventezi alt ţap ispăşitor.
 
Zilele trecute, participam la o emisiune. O doamnă senator PSD a fost întrebată cum explică prăbuşirea leului. A răspuns senină că e datoria Băncii Naţionale să regleze situaţia. Ca şi cum, oricât ai fi de iresponsabil cu banul public, oricât ai risipi ca mită electorală pe pensii, salarii, chiolhanuri, oricât ai apela la practici fiscale ruşinoase pentru orice economie de piaţă, este treaba Băncii Naţionale să îndrepte deficitul, deprecierea monedei şi inflaţia din câteva apăsări pe butoane. A fost doar prima etapă a planului PSD, în care trebuia să li se spună oamenilor cine este responsabil pentru toate acestea.
 
Între timp, s-a trecut la faza a doua: să se ştie că Banca Naţională şi guvernatorul nu vor să ia măsurile care se cuvin. Reprezentanţii PSD, emisiunile televiziunilor de casă, postările sponsorizate din reţelele sociale sau articolele distribuite în grupurile de alimentare a urii spun un singur lucru: Banca Naţională nu mai este doar responsabilă, ci deja vinovată pentru felul în care este afectată populaţia.
 
Va veni, fără doar şi poate, şi a treia etapă, dacă o să le dăm voie. Strategia de comunicare de peşteră va fi urmată de acapararea Băncii Naţionale de către PSD, de transformarea instituţiei în coşniţă de partid”, susţine parlamentarul.
 
Stelian Ion le transmite românilor să nu se uite la ce se întâmplă în Venezuela ca la un tablou departe de noi. „Putem vedea în dezastrul de acolo, în sărăcia şi în disperarea oamenilor un posibil viitor al acestei ţări dacă nu vom pune capăt cât mai repede guvernării lacome, corupte şi pline de neisprăviţi a PSD-ALDE”, conchide deputatul USR.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Congres USR. Deputatul Stelian Ion candidează pentru un post în Biroul Naţional

14 Aug 2019 832

Stelian Ion (USR) - „Copiii noştri nu trebuie să facă autostopul pentru a merge la şcoală!“ (documente)

02 Aug 2019 556

Stelian Ion (USR) - „Cât cinism! Abrogaţi legea recursului compensatoriu prin OUG! Ce referendum visaţi?“

29 Jul 2019 337

Stelian Ion (USR) le cere românilor să o bombardeze cu emailuri pe Dăncilă. Subiectul - noul şef al CNAS, suspect într-un dosar de corupţie!

27 Jul 2019 443

Stelian Ion (USR) „Carmen Dan trebuia de mult să plece”!

16 Jul 2019 676

Stelian Ion, deputat de Constanţa - „Aceasta este echipa cu care, practic, USR va câştiga alegerile locale în 2020“ (galerie foto)

06 Jul 2019 1509

Constănţeanul supărat Stelian Ion (USR) - „În Constanţa e jale, te ciuruie ţânţarii! Au făcut dezinsecţie cu apă chioară. Un fel de Hexi Pharma cu insecticid“

02 Jul 2019 803

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 25 iunie 2019

28 Jun 2019 712

„Aveţi toate condiţiile pentru a fi un Miami Beach, dar nu aţi fost în stare să le fructificaţi“ Ion Stelian (USR) spune că, prin discursul său, George Friedman ar fi reproşat administraţiei Făgădău lipsa de implicare

26 Jun 2019 997

Stelian Ion "USR cere desfiinţarea Secţiei speciale de investigare a magistraţilor. Şeful DNA Constanţa, blocat de SS "

17 Jun 2019 1019

Un asociat din Black Sea Pilots SRL s-a retras. Ce au mai hotărât asociaţii

07 Jun 2019 972

Deputatul Stelian Ion, tătic pentru a doua oară

05 Jun 2019 854

Stelian Ion "Votul electronic este una dintre principalele priorități ale USR"

02 Jun 2019 521

Teren atribuit unui veteran de război decedat și care a ajuns la afaceristul Cilibia Curtea de Apel Constanța a anulat hotărârea de CLM prin care s-a realizat o împroprietărire ilegală (documente+galerie foto)

01 Jun 2019 3434

Stelian Ion, propunerea USR pentru preluarea șefiei Camerei Deputaților

28 May 2019 483