Politic

Deputatul Stelian Ion (USR), despre asaltul PSD la BNR!

Deputatul USR de Constanţa Stelian Ion vorbeşte despre un ordin pe unitate în PSD, în privinţa prăbuşirii monedei naţionale. „De vină sunt Banca Naţională şi guvernatorul Isărescu. Că dacă leul îţi intră în vrie, dacă românii rămân de la lună la lună cu tot mai puţini bani în buzunar, nu mai poţi să întinzi pelteaua invocând aceiaşi vinovaţi. Nu mai merge s-o ţii nici cu maleficul Soroş, nici cu perfidul Iohannis, nici cu securiştii din opoziţie, nici cu trădătorii care ne vorbesc de rău la Bruxelles. Trebuie să inventezi alt ţap ispăşitor.
 
Zilele trecute, participam la o emisiune. O doamnă senator PSD a fost întrebată cum explică prăbuşirea leului. A răspuns senină că e datoria Băncii Naţionale să regleze situaţia. Ca şi cum, oricât ai fi de iresponsabil cu banul public, oricât ai risipi ca mită electorală pe pensii, salarii, chiolhanuri, oricât ai apela la practici fiscale ruşinoase pentru orice economie de piaţă, este treaba Băncii Naţionale să îndrepte deficitul, deprecierea monedei şi inflaţia din câteva apăsări pe butoane. A fost doar prima etapă a planului PSD, în care trebuia să li se spună oamenilor cine este responsabil pentru toate acestea.
 
Între timp, s-a trecut la faza a doua: să se ştie că Banca Naţională şi guvernatorul nu vor să ia măsurile care se cuvin. Reprezentanţii PSD, emisiunile televiziunilor de casă, postările sponsorizate din reţelele sociale sau articolele distribuite în grupurile de alimentare a urii spun un singur lucru: Banca Naţională nu mai este doar responsabilă, ci deja vinovată pentru felul în care este afectată populaţia.
 
Va veni, fără doar şi poate, şi a treia etapă, dacă o să le dăm voie. Strategia de comunicare de peşteră va fi urmată de acapararea Băncii Naţionale de către PSD, de transformarea instituţiei în coşniţă de partid”, susţine parlamentarul.
 
Stelian Ion le transmite românilor să nu se uite la ce se întâmplă în Venezuela ca la un tablou departe de noi. „Putem vedea în dezastrul de acolo, în sărăcia şi în disperarea oamenilor un posibil viitor al acestei ţări dacă nu vom pune capăt cât mai repede guvernării lacome, corupte şi pline de neisprăviţi a PSD-ALDE”, conchide deputatul USR.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stelian Ion (USR) solicită Ministerului Justiţiei să prezinte ce demersuri a efectuat pentru extrădarea din Madagascar a lui Radu Ştefan Mazăre (document)

14 Feb 2019 828

Deputatul USR de Constanța, Stelian Ion a formulat o interpelare către Ministerul Finanțelor Publice. Are legătură cu Dosarul Retrocedărilor

13 Feb 2019 537

UPDATE. USR Constanța, conferință de presă legată de noua alianță și semnăturile #FărăPenali dispărute (galerie foto)

08 Feb 2019 816

„Fără penali“, prioritatea USR pentru noua sesiune parlamentară

06 Feb 2019 546

Propunerile USR Constanţa privind PUZ-ul Peninsulei „Funiculare din Piaţa Ovidiu către Portul Tomis şi de la Ibis către plaja Modern“

25 Jan 2019 946

Deputatul USR Stelian Ion explică modul în care PSD-ALDE-UDMR au votat Legea recursului compensatoriu

18 Jan 2019 829

Deputatul USR Stelian Ion cere în Parlament abrogarea Legii recursului compensatoriu

15 Jan 2019 716

Stelian Ion (USR) - „75 de zile de când iniţiativa «Fără penali în funcţii publice» este blocată de Liviu Dragnea la Camera Deputaţilor!“

09 Jan 2019 689

Ce proiecte a depus USR, în 2018, în domeniul justiţiei?

31 Dec 2018 540

Stelian Ion (USR) critică decizia ministrului Justiţiei

29 Dec 2018 656

Stelian Ion( USR) „Revoluția din '89 a fost deturnată. Revoluția trebuie să continue. Le datorăm asta celor care au murit atunci. Le datorăm asta copiilor noștri”!

23 Dec 2018 289

Stelian Ion, deputat USR, bilanţ la jumătate de mandat A propus sute de amendamente în Comisia Juridică şi Comisia Iordache ca să îndrepte din dezastrul produs de legile justiţiei!

22 Dec 2018 682

Deputatul Stelian Ion, mesaj pentru procurorii DNA - „Nu este momentul unei demobilizări!“

21 Dec 2018 688

Stelian Ion (USR) - „Ce amnistie vreţi voi?! Lăsaţi oamenii să vă ierte, dacă pot, nu vă daţi singuri «iertarea păcatelor»!“

18 Dec 2018 831

Concluziile USR după audienţa cu Dăncilă şi Toader „Modificările recente ale legislaţiei penale nu sunt oportune şi vor pune în pericol siguranţa naţională!“

15 Dec 2018 836