Politic

Deputatul Stelian Ion (USR), despre asaltul PSD la BNR!

Deputatul USR de Constanţa Stelian Ion vorbeşte despre un ordin pe unitate în PSD, în privinţa prăbuşirii monedei naţionale. „De vină sunt Banca Naţională şi guvernatorul Isărescu. Că dacă leul îţi intră în vrie, dacă românii rămân de la lună la lună cu tot mai puţini bani în buzunar, nu mai poţi să întinzi pelteaua invocând aceiaşi vinovaţi. Nu mai merge s-o ţii nici cu maleficul Soroş, nici cu perfidul Iohannis, nici cu securiştii din opoziţie, nici cu trădătorii care ne vorbesc de rău la Bruxelles. Trebuie să inventezi alt ţap ispăşitor.
 
Zilele trecute, participam la o emisiune. O doamnă senator PSD a fost întrebată cum explică prăbuşirea leului. A răspuns senină că e datoria Băncii Naţionale să regleze situaţia. Ca şi cum, oricât ai fi de iresponsabil cu banul public, oricât ai risipi ca mită electorală pe pensii, salarii, chiolhanuri, oricât ai apela la practici fiscale ruşinoase pentru orice economie de piaţă, este treaba Băncii Naţionale să îndrepte deficitul, deprecierea monedei şi inflaţia din câteva apăsări pe butoane. A fost doar prima etapă a planului PSD, în care trebuia să li se spună oamenilor cine este responsabil pentru toate acestea.
 
Între timp, s-a trecut la faza a doua: să se ştie că Banca Naţională şi guvernatorul nu vor să ia măsurile care se cuvin. Reprezentanţii PSD, emisiunile televiziunilor de casă, postările sponsorizate din reţelele sociale sau articolele distribuite în grupurile de alimentare a urii spun un singur lucru: Banca Naţională nu mai este doar responsabilă, ci deja vinovată pentru felul în care este afectată populaţia.
 
Va veni, fără doar şi poate, şi a treia etapă, dacă o să le dăm voie. Strategia de comunicare de peşteră va fi urmată de acapararea Băncii Naţionale de către PSD, de transformarea instituţiei în coşniţă de partid”, susţine parlamentarul.
 
Stelian Ion le transmite românilor să nu se uite la ce se întâmplă în Venezuela ca la un tablou departe de noi. „Putem vedea în dezastrul de acolo, în sărăcia şi în disperarea oamenilor un posibil viitor al acestei ţări dacă nu vom pune capăt cât mai repede guvernării lacome, corupte şi pline de neisprăviţi a PSD-ALDE”, conchide deputatul USR.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputatul Stelian Ion (USR), despre nominalizările PSD - „Nicolicea este coșmarul justiției. Brăiloiu este zero barat”

17 Apr 2019 399

Proiect de reformă constituţională Stelian Ion (USR) - „Interzicerea ocupării funcţiei de judecător constituţional de către persoane care au fost membre în partide politice în ultimii 9 ani!“

16 Apr 2019 444

Ce spun parlamentarii de la Constanţa despre dosarul Revoluţiei?

09 Apr 2019 343

Deputatul Stelian Ion se alătură Asociației Elevilor din Constanța şi cere retragere OUG care elimină acordarea facilităţilor de transport

02 Apr 2019 753

Registrul spațiilor verzi trebuia finalizat din decembrie 2009 Deputatul Stelian Ion (USR) - „Tupeul primarului Făgădău nu are margini!”

26 Mar 2019 549

Stelian Ion (USR) - „Secţia Specială de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie va avea o viaţă scurtă“

13 Mar 2019 438

Deputatul Stelian Ion, despre respingerea alianței USR-PLUS la alegerile europarlamentare - „Urmează să facem o contestație”

07 Mar 2019 480

Constanța. Protest al locatarilor unui bloc din cartierul Tomis Nord. Oamenii sunt deranjați de un proiect imobiliar (galerie foto)

07 Mar 2019 2790

Paradisuri fiscale pentru nişte băieţi deştepţi! Stelian Ion (USR) - „PSD vrea să legifereze afaceri cu jocuri de noroc în Delta Dunării. Vom ataca la CCR“

06 Mar 2019 649

În contextul protestelor din justiţie Deputatul USR Stelian Ion a transmis o scrisoare deschisă avocaţilor din România (document)

01 Mar 2019 658

USR îi solicită Avocatului Poporului să conteste OUG-ul pe justiţie la CCR

22 Feb 2019 553

Stelian Ion (USR) solicită Ministerului Justiţiei să prezinte ce demersuri a efectuat pentru extrădarea din Madagascar a lui Radu Ştefan Mazăre (document)

14 Feb 2019 1267

Deputatul USR de Constanța, Stelian Ion a formulat o interpelare către Ministerul Finanțelor Publice. Are legătură cu Dosarul Retrocedărilor

13 Feb 2019 655

UPDATE. USR Constanța, conferință de presă legată de noua alianță și semnăturile #FărăPenali dispărute (galerie foto)

08 Feb 2019 936

„Fără penali“, prioritatea USR pentru noua sesiune parlamentară

06 Feb 2019 624