Politic

Deputatul USR de Constanța Stelian Ion, aflat în izolare la domiciliu și luat în evidență de DSP, dar netestat pentru COVID-19, cere amânarea alegerilor locale


„De la aflarea veștii că senatorul Vergil Chițac a fost depistat cu coronavirus, m-am izolat pentru că m-am întâlnit cu dumnealui la audierea ministrului Justiției, pe 3 martie 2020“, transmite deputatul USR de Constanța Stelian Ion. Parlamentarul mai spune că, deși a luat legătura cu personalul DSP și a fost luat în evidență, deocamdată nu a fost trimisă o echipă pentru testarea sa, pentru că sunt puține teste în România și ele trebuie folosite responsabil.
 
„Abia în cazul apariției unor simptome (febră, dificultăți în respirație, tuse seacă etc.) trebuie să apelăm 112. În ceea ce mă privește, nu e cazul, mă simt bine. E important să înțelegem că trebuie să evităm pe cât posibil deplasările inutile, că trebuie să respectăm cu strictețe regulile de igienă și recomandările autorităților. Aveți grijă de voi!”, precizează Stelian Ion.
 

„Alegerile locale trebuie amânate!”

 
Pe bună dreptate, numai la politică nu se gândesc oamenii acum. Și numai fețele politicienilor pe panouri publicitare nu au chef să le vadă. Stelian Ion, care este candidatul USR la funcția de primar al municipiului Constanța, afirmă: „Dacă alegerile locale nu ar fi amânate, în scurt timp ar trebui să începem strângerea de semnături și să facem campanie electorală. Dar oamenii sunt preocupați, cum este și firesc, să se pună la adăpost de molima asta. Pandemia ne afectează viața de zi cu zi. Din păcate, influențează și comportamentul unor politicieni. Inconștienți, ei folosesc acest subiect ca armă electorală. Unii primari în funcție iau măsuri cu gândul de a-și crește procentele electorale, iar adversarii politici îi pândesc, lansând atacuri virulente tot cu scop politicianist. Unii sunt linșați pe nedrept, alții se suie nemeritat pe acest subiect. În astfel de momente, efortul nostru trebuie să fie golit de calcule electorale și să fie concentrat exclusiv pe gestionarea corectă a crizei în care ne aflăm. Trebuie sa fim responsabili și să amânăm alegerile locale!”, conchide deputatul constănțean.
 

Citește și:

Candidatul USR la primăria Constanța, Stelian Ion - "Alegerile locale trebuie amânate"!

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

fani

17 Mar, 2020 14:20

DSP -ul asta se pricepe doar la a lua in evidenta ? Cand se va hotara sa fie LUATE toaletele publice de prin parcuri ?Are OBLIGATIA sa se faca in sfarsit ca stie ca sunt ilegal amplasate PERMANENT in oras .

Articole asemanatoare

Deputatul USR Stelian Ion vine cu o nouă propunere către CLM. Proiectul vizează măsuri de organizare a activității instituțiilor publice locale (document)

04 Apr 2020 3168

Deputatul USR de Constanța Stelian Ion acuză PNL și PSD de ipocrizie şi de populism, în chestiunea impozitării pensiilor speciale

03 Apr 2020 2155

Stelian Ion a depus propunerea de modificare a Ordinului nr. 414/2020 pentru obținerea avizului epidemiologic la ieșirea din izolare sau din carantină (document)

28 Mar 2020 3812

USR cere Ministerului Sănătății clarificarea normelor privind persoanele izolate la domiciliu

27 Mar 2020 611

Deputatul Stelian Ion - „Măsurile dispuse prin Ordonanța Militară nr. 3/2020 sunt insuficiente!”

26 Mar 2020 1702

Deputatul USR Stelian Ion solicită autorităților centrale și locale blocarea totală a activităților neesențiale pentru un interval de 14 zile

25 Mar 2020 2595

Stelian Ion (USR) - „I-am solicitat ministrului de Interne să ia o serie de măsuri care să limiteze răspândirea coronavirusului”

24 Mar 2020 2612

Deputatul USR Stelian Ion explică procedura pe care a urmat-o pentru a ieși oficial din izolarea la domiciliu. Va cere Parlamentului simplificarea ei (video)

21 Mar 2020 3135

Deputatul USR Stelian Ion - „Țara Piticilor din parcul Tăbăcărie trebuie închisă temporar, nu dezinfectată!”

19 Mar 2020 2644

Bogdan Huțucă (PNL) - „Nu ne interesează alegerile, acum contează sănătatea publică și găsirea soluțiilor pentru sprijinirea mediului economic”

17 Mar 2020 1247

Candidatul USR la primăria Constanța, Stelian Ion - "Alegerile locale trebuie amânate"!

16 Mar 2020 1629

Stelian Ion (USR) „Toate resursele financiare trebuie dirijate înspre gestionarea situației de criză“

14 Mar 2020 858

Mai mulți lideri politici din Constanța au intrat în autoizolare după ce senatorul Chițac a fost confirmat ca purtător al COVID-19

14 Mar 2020 1704

USR cere înfiinţarea unei direcţii de investigare a infracţiunilor de mediu pe modelul DIICOT

10 Mar 2020 1205

Dezbatere cu participarea deputatului USR Stelian Ion. Soluţii umane pentru animalele fără stăpân

09 Mar 2020 2238