Doamna Iorov (fostă Scorei) l-a sărit pe soţ din declaraţia de avere (documente)

cap_3.jpgDupă o intrare nefericită în proiectul locuinţelor ieftine pentru tineri marca naşu' Mazăre, familia Iorov a pierdut Imvest SA. Andreea Scorei a făcut ceea ce nicio femeie nu a reuşit până acum. Şi l-a făcut pe primarul Radu Mazăre naş.

Pe 4 iunie a.c., şefa de cabinet a edilului, încadrată în funcţia de consilier juridic în cadrul Primăriei Constanţa, a devenit doamna Iorov, căsătorindu-se cu Alexandru George, fiul PNL-istului Gheorghe Iorov. Nunta s-a transformat, evident, în eveniment monden, savurat de mai toată presa, care l-a vânat pe naşul Mazăre. Funcţionară cu salariul tăiat, Andreea s-a orientat bine către afaceristul Iorov jr., chiar dacă, din câte se aude, nici acestuia nu-i merg business-urile mai bine. Totuşi, are ceva „caşcaval" în plus faţă de proapăta-i mireasă, care ne uimeşte cu o declaraţie de avere de-a dreptul golaşă. În ultimii trei ani, Andreea nu a trecut decât salariul în declaraţia de avere. Ultimul act de acest gen a fost completat anul acesta, pe 26 mai, cu doar o săptămână înainte să devină doamna Iorov. Strategic am putea spune, mai ales că astfel a evitat să ne arate ce avuţii deţine iubitul şi proaspătul său consort. Dar ne lămureşte Registrul Comerţului. Potrivit RECOM, Alexandru-George Iorov, născut pe 23 aprilie 1980, este asociat în SC Consinstal International, Real Imobexpert Design şi Almar Aqua. Una dintre afacerile din trecutul lui Alex este Imvest-ul, firmă de familie, în care au deţinut acţiuni atât el, cât şi părinţii săi, dar şi sora, Andreea-Maria Velenza. Din păcate, după o intrare nefericită în proiectul locuinţelor ieftine pentru tineri marca naşu' Mazăre, familia Iorov a pierdut Imvest-ul. În 2004, Iorov jr., la rându-i membru al PNL, punea bazele Consinstal International SRL, cu sediul pe strada Interioară nr. 2, biroul 3.scorei_-_Iorov_Andreea_si_Alexandru_Radu_Mazare.jpg În acelaşi an, Alex este cooptat în SC Delta Pharma SRL Cluj, alături de Adrian Boila şi Claudiu Cristian Teodorescu. În 2006, proaspătul soţ al Andreei Scorei a pus bazele SC Almar Aqua SRL alături de Marius Zăgăneanu. Tot în 2008, Iorov junior se retrage din Delta Pharma, cesionându-i părţile sociale cumnatului său, Dumitru Iulian Velenza şi, în acelaşi an, este cooptat în Real Imobexpert Design şi în Metal Serv Construct. Se pare, totuşi, că afacerile lui Alexandru George Iorov nu sunt tocmai pe roze. Deţine două blocuri nefinalizate în zona Butoaie (pe teren retrocedat), alături de alte două ale cumnatului Velenza. Ba, mai mult, se aude că decăderea familiei Iorov se trage tocmai de la implicarea în proiectul locuinţelor ieftine. Sora proaspătului mire, Andreea-Maria, este cunoscută în lumea mondenă bună a capitalei şi este căsătorită cu afaceristul Dumitru-Iulian Velenza. Acesta a fost reprezentant în CA-ul Antibiotice SA al acţionarilor persoane fizice şi deţine firmele Best Marketing and Distribution, Explotrans, Ekodep, Energetiko, Disan Med Pharma şi Delta Pharma.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Exclusiv Valul nou în magistratură! Cine sunt și de unde vin noii judecători din Constanța și Tulcea. Lista (DOCUMENT)

26 Mar 2024 3007

Centrul Militar Zonal Constanța angajează. Ce post este scos la concurs și cine poate participa

23 Mar 2024 1222

Un an de închisoare cu amânare pentru Viorela Mirabela Călin, fost consilier juridic superior la Primăria Constanța (MINUTĂ+DOCUMENT)

21 Mar 2024 800

Un angajat al Consiliului Județean și-a cerut transferul la Agenția pentru Pescuit și Acvacultură din cadrul Ministerul Agriculturii! Despre cine este vorba?

15 Mar 2024 781

Ce au găsit procurorii DNA într-un coș de gunoi Viorela Mirabela Călin, fost consilier juridic superior în Primăria Constanța, acord cu procurorii DNA! Ședință importantă azi la Tribunalul Constanța (DOCUMENT)

19 Feb 2024 1523

Angajări Constanța Post vacant la Spitalul Clinic CF Constanța. Condiții

18 Jan 2024 1748

Angajări Constanța Universitatea Ovidius din Constanța scoate la concurs două posturi de consilier juridic. Iată ce trebuie să faci

16 Nov 2023 1133

Un angajat al Consiului Județean și-a cerut transferul la Primăria Năvodari (DOCUMENT)

20 Oct 2023 1199

Angajări Constanța Serviciul Public de Gospodarie Comunală Techirghiol face angajări

10 Oct 2023 1104

Angajări la Universitatea Ovidius Constanța. Posturile pentru care se organizează concursul

28 Sep 2023 1514

Argus SA, unul dintre cei mai importanți producători de uleiuri vegetale din România, recrutează

26 Jul 2023 824

Argus SA, unul dintre cei mai importanți producători de uleiuri vegetale din România, recrutează

25 Jul 2023 741

Argus SA, unul dintre cei mai importanți producători de uleiuri vegetale din România, recrutează

24 Jul 2023 779

Argus SA, unul dintre cei mai importanți producători de uleiuri vegetale din România, recrutează

23 Jul 2023 532

Argus SA, unul dintre cei mai importanți producători de uleiuri vegetale din România, recrutează

22 Jul 2023 1706