Dopo CCJ. Deputatul Marian Crușoveanu, reconfirmat secretar general al PNL Constanța

  • Liberalii constănțeni și-au ales la începutul acestei săptămâni liderii structurilor de conducere ale filialei județene
  • Bogdan Huțucă este președintele PNL Constanța pentru următorii patru ani iar posturile de prim-vicepreședinți au revenit prefectului, Silviu Coșa și senatorului, Septimiu Bourceanu
  • Ieri a avut loc și prima ședință de Biroul Județean după Consiliul de Coordonare Județean
  • În cadrul ședinței de BPJ, la propunerea președintelui de filială s-a procedat la alegerea secretarului general al organizației și a celor doi secretari adjuncți
  • Bogdan Huțucă l-a propus pentru funcția de secretar general pe deputatul Marian Crușoveanu iar pentru secretar general adjuncți au fost propuși și validati, consilierii județeni, Geanina Topolov și Liviu Popa
 

Liberalii constănțeni și-au ales la începutul acestei săptămâni liderii structurilor de conducere ale filialei județene.

Deputatul Bogdan Huțucă este președintele PNL Constanța pentru următorii patru ani iar posturile de prim-vicepreședinți au revenit prefectului, Silviu Coșa și senatorului, Septimiu Bourceanu.

Cei aproximativ 500 de delegați îi vor desemna prin vot vicepreședinții dar și cei 15 membri ai Biroului Politic Județean ai organizației județene a PNL.

La scrutinul de luni au participat și președintele organizației naționale, Ludovic Orban, dar și premierul Florin Cîțu – amândoi, contracandidați la alegerile pentru conducerea partidului la Congresul din 25 septembrie.

Ieri a avut loc și prima ședință de Biroul Județean după Conferința de alegeri (Consiliul de Coordonare Județean).

În cadrul ședinței de BPJ, la propunerea președintelui de filială s-a procedat la alegerea secretarului general al organizației și a celor doi secretari adjuncți.

Bogdan Huțucă l-a propus pentru funcția de secretar general pe deputatul Marian Crușoveanu iar pentru secretar general adjuncți au fost propuși și validati, consilierii județeni, Geanina Topolov și Liviu Popa.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

LIVE VIDEO-TEXT. Mihai Lupu a anunțat că merge cu Florin Cîțu la Congresul PNL Greii PNL, la Casa de Cultură. Orban, Cîțu, Boc, Flutur, Bode, Ciucă și Bogdan participă la alegerile PNL Constanța (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri interne în USR PLUS. Fostul ministru al Justiției, deputatul Stelian Ion îl susține pe Dan Barna

17 Sep 2021 957

UPDATE. Liberalii constănțeni vor susține candidatura lui Florin Cîțu la Congresul PNL din 25 septembrie

16 Sep 2021 2568

Remus Negoi, senator de Constanța - „Dan Barna este cel mai potrivit președinte pentru USR PLUS”

16 Sep 2021 845

Parlamentarii AUR au protestat. Mateescu - „Controlul parlamentar asupra Guvernului a fost cenzurat"!

16 Sep 2021 687

Peste 1500 de membri USR PLUS de la Constanța votează începând de astăzi pentru desemnarea viitorului președinte al partidului

15 Sep 2021 1001

USR Constanța insistă pe necesitatea modificării Regulamentului spațiilor verzi

13 Sep 2021 2047

Mesajul pe care l-a transmis Familia Regală în memoria Flaviei Bălescu-Coposu

09 Sep 2021 816

Decizie BPN. Parlamentarii PNL Constanța nu vor participa la ședința plenurilor reunite ale Camerei Deputaților și Senatului

09 Sep 2021 2057

ZIUA LIVE. Care sunt proiectele ce vor putea fi finanțate prin programul de investiții pentru primării „Anghel Saligny”?

08 Sep 2021 1571

#citeșteDobrogea Deținutul politic dobrogean Mirel Stănescu - „Şi mă pune să rup stuful cu dinţii“

08 Sep 2021 1679

Ioana Mihăilă. „Eu nu am niciun orgoliu politic” (video)

07 Sep 2021 402

Bogdan Huțucă, deputat PNL Constanța - „Nu există doar România orașelor mari, există și România orașelor mici, a comunelor și a satelor"

07 Sep 2021 1703

Despre marele reformator Mihail Kogălniceanu, istoric, publicist și om politic

06 Sep 2021 1806

Ce spune Florin Cîțu despre schimbarea din funcție a prefecților USR PLUS

04 Sep 2021 674

Deputatul PNL de Constanța, Bogdan Bola - „Deja nu ne mai crede nimeni. Totul pare o schemă pregătită din timp și orchestrată de mai sus"

04 Sep 2021 2534