Dopo CCJ. Deputatul Marian Crușoveanu, reconfirmat secretar general al PNL Constanța

  • Liberalii constănțeni și-au ales la începutul acestei săptămâni liderii structurilor de conducere ale filialei județene
  • Bogdan Huțucă este președintele PNL Constanța pentru următorii patru ani iar posturile de prim-vicepreședinți au revenit prefectului, Silviu Coșa și senatorului, Septimiu Bourceanu
  • Ieri a avut loc și prima ședință de Biroul Județean după Consiliul de Coordonare Județean
  • În cadrul ședinței de BPJ, la propunerea președintelui de filială s-a procedat la alegerea secretarului general al organizației și a celor doi secretari adjuncți
  • Bogdan Huțucă l-a propus pentru funcția de secretar general pe deputatul Marian Crușoveanu iar pentru secretar general adjuncți au fost propuși și validati, consilierii județeni, Geanina Topolov și Liviu Popa
 

Liberalii constănțeni și-au ales la începutul acestei săptămâni liderii structurilor de conducere ale filialei județene.

Deputatul Bogdan Huțucă este președintele PNL Constanța pentru următorii patru ani iar posturile de prim-vicepreședinți au revenit prefectului, Silviu Coșa și senatorului, Septimiu Bourceanu.

Cei aproximativ 500 de delegați îi vor desemna prin vot vicepreședinții dar și cei 15 membri ai Biroului Politic Județean ai organizației județene a PNL.

La scrutinul de luni au participat și președintele organizației naționale, Ludovic Orban, dar și premierul Florin Cîțu – amândoi, contracandidați la alegerile pentru conducerea partidului la Congresul din 25 septembrie.

Ieri a avut loc și prima ședință de Biroul Județean după Conferința de alegeri (Consiliul de Coordonare Județean).

În cadrul ședinței de BPJ, la propunerea președintelui de filială s-a procedat la alegerea secretarului general al organizației și a celor doi secretari adjuncți.

Bogdan Huțucă l-a propus pentru funcția de secretar general pe deputatul Marian Crușoveanu iar pentru secretar general adjuncți au fost propuși și validati, consilierii județeni, Geanina Topolov și Liviu Popa.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

LIVE VIDEO-TEXT. Mihai Lupu a anunțat că merge cu Florin Cîțu la Congresul PNL Greii PNL, la Casa de Cultură. Orban, Cîțu, Boc, Flutur, Bode, Ciucă și Bogdan participă la alegerile PNL Constanța (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

MAEComunicat comun de presă al Ministerelor Afacerilor Externe ale României și Republicii Bulgaria cu prilejul marcării unui an de la semnarea Declarației Politice Comune de Parteneriat Strategic între România și Republica Bulgaria

15 Mar 2024 417

Guvernul României Prim-ministrul Marcel Ciolacu - Obținerea statutului de membru al OCDE rămâne un important obiectiv strategic al României

12 Mar 2024 304

Decizie a coaliției PSD-PNL Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac, deschide lista la europarlamentare (surse)

11 Mar 2024 823

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 448

Biserica Ortodoxă Română Preoţii, obligaţi să păstreze neutralitatea în campaniile electorale. Cum își vor exprima opţiunile politice?

10 Mar 2024 541

ZIUA LIVE O femeie trebuie să lupte mai mult decât un bărbat pentru a ocupa un post important în politică? ( FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 461

Doi consilieri locali USR de la Medgidia, în negocieri cu PSD Constanța. Unul a candidat și la primărie în 2020!

08 Mar 2024 762

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, marcată și de SRCF Constanța (VIDEO)

08 Mar 2024 386

ZIUA LIVE O femeie trebuie să lupte mai mult decât un bărbat pentru a ocupa un post important în politică?

07 Mar 2024 841

MAEPrima rundă a dialogului politico-militar între România și Republica Estonia, la nivel de secretar de stat

07 Mar 2024 274

Deputatul Bogdan Huțucă - „România, în aceste două zile, este inima politică a Europei“

06 Mar 2024 667

Europarlamentarul Corina Creţu a anunțat că va demisiona din formațiunea PRO România

05 Mar 2024 681

Exclus din PMP, primarul din Castelu merge și el tot la PSD!

05 Mar 2024 553

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe- „Primarii trebuie să aibă libertatea de a-și schimba opțiunea politică“

04 Mar 2024 709

Un consilier local din Hârșova, județul Constanța, și-a înaintat demisia. „Este benefică, necesară și oportună grupului politic PSD+Pro România”

04 Mar 2024 712