Dumitru Focșa, deputatul AUR care și-ar fi agresat soția, exclus din partid

Anunț de ultimă oră făcut de liderul AUR, George Simion. Dumitru Focșa, deputatul AUR de Constanța, cel care și-ar fi bătut soția, a fost exclus din partid.

"Biroul Național de Conducere al AUR a decis astăzi să îl excludă pe Dumitru Viorel Focșa din partid, după ce acesta și-a agresat fizic soția în timpul unui scandal casnic. Ancheta internă întreprinsă de Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a stabilit că acuzațiile apărute în spațiul public în urma scandalului declanșat la domiciliul familiei Focșa se confirmă. Gestul comis de deputatul Dumitru Viorel Focșa este incompatibil cu calitatea de membru de partid și cu demnitatea de parlamentar", se arată într-un comunicat AUR.

Dumitru Focşa, deputatul AUR din Constanţa care şi-a bătut soţia, a explicat, într-o postare pe Facebook cum au stat lucrurile în noaptea în care a avut loc scandalul şi a dat vina pe femeie pentru tot ce s-a întâmplat. Ulterior, postarea a fost ștearsă de pe rețeaua de socializare. Detalii găsiți aici

Oficial de la IPJ Constanța 

Astăzi, în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar și persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență. Polițiștii au solicitat o ambulanță, personalul medical acordând îngrijiri de specialitate femeii, aceasta refuzând transportarea la spital.

Polițiștii au întocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reieșind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, întrucât s-a constatat faptul că la incident a asistat și o minoră, a fost solicitată intervenția unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputatul Focșa s-a înscris în Partidul Uniunea Naţiunii Române

02 Mar 2023 1169

UPDATE. Nu demisionează din Parlament. Deputatul, Dumitru Focşa - „Incidentul din familia mea le-a picat mănușă liderilor AUR, pentru a-și pune în aplicare planurile pe Constanța"!

08 Jan 2023 2333

Deputatul AUR Dumitru Focșa, care şi-a bătut soţia, dă vina pe femeie- "Puseurile de gelozie ale soției erau tot mai apăsătoare"

07 Jan 2023 1420

Anunțul DGASPC Dumitru Focșa și-ar fi agresat soția. Unde se află acum aceasta și copilul (VIDEO)

05 Jan 2023 1854

Ce spun medicii de pe Ambulanță despre soția lui Dumitru Focșa, care ar fi fost agresată de soț

05 Jan 2023 3860

Agresorul băut s-a ales cu plângere penală Ce spune Poliția despre evenimentul în care deputatul AUR Viorel Dumitru Focșa și-ar fi agresat soția (VIDEO)

05 Jan 2023 1451

Poziția AUR, după ce deputatul Dumitru Focșa și-ar fi agresat soția. „Sancțiunile pot merge până la pierderea tuturor funcțiilor în cadrul partidului”

05 Jan 2023 879

Deputatul AUR Viorel Dumitru Focșa și-ar fi agresat soția. Poliția a deschis dosar penal

05 Jan 2023 1217

#Dobrogea144 Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

21 Nov 2022 1565

Declarație de avere Deputatul Dumitru - Viorel Focșa, trei terenuri intravilane (unul - în județul Bacău), o casă și două autoturisme (DOCUMENTE)

08 Aug 2022 1908

Un deputat AUR de la Constanța anunță „pe surse" că angajații Asociației de Dezvoltare Durabilă Constanța ar încasa salarii cu multe zerouri!

20 Jul 2022 1303

ZIUA LIVE. Co-președintele AUR, George Simion, despre relația cu ÎPS Teodosie - „Este unul dintre cei mai curajoși ierarhi ai neamului românesc. Îmi este și duhovnic”

25 Feb 2022 3649

ZIUA LIVE. George Simion „AUR nu s-a aliat cu PMP”

24 Feb 2022 1493

ZIUA LIVE. Este AUR marele câștigător al crizei politice din România?

23 Feb 2022 1867

Ce activitate au avut și cât de bogați au devenit parlamentarii constănțeni după primul an de mandat (III) (DOCUMENTE)

06 Dec 2021 3516