După referendum, se va face o analiză a activităţii organizaţiilor PDL Chirilă, mandat de două luni. Alegeri la municipiu în septembrie

reorganizare_filiale_Florin_Gheorghe.jpgSecretarul general al organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Florin Gheorghe, a primit mandat pentru reorganizarea tuturor filialelor partidului. Procesul a început deja în câteva localităţi. La Năvodari, Marian Ilinca deţine funcţia de preşedinte interimar în urma demisiei lui Tudorel Calapod, ca urmare a rezultatelor înregistrate în alegeri. Şi la Oltina, fostul preşedinte Stan Ungureanu a fost demis pentru rezultatele slabe din alegeri, interimar fiind numit Ionel Ghercic, consilier local. De reorganizări vor avea parte şi filialele din Techirghiol, Ovidiu, Valu lui Traian, Medgidia, Cernavodă şi Hârşova, unde PDL a obţinut cel mai slab rezultat în alegerile locale. Un fost candidat la primăria localităţii din partea unei alte formaţiuni ar putea prelua organizaţia democrat-liberală. „Vom face analize ale activităţii filialelor după ce se va termina campania pentru referendum, pentru că de rezultatul acestuia va depinde mandatul unora dintre actualii preşedinţi de organizaţii locale. Vreau să spun doar atât: cei care au plecat sunt buni plecaţi, să nu-şi imagineze că se pot întoarce oricând, iar cei care nu se mai regăsesc sunt liberi, la fel, să plece", spune Florin Gheorghe.

Organizaţia municipală Constanţa va fi din nou în centrul atenţiei din toamnă, când vor fi organizate alegeri. „Practic, în statut, interimatul poate să dureze până la şase luni, dar consider că interimatul de la nivelul filialei Constanţa nu trebuie să fie mai lung de două luni. Aşadar, prin septembrie ar trebui să avem alegeri statutare, tocmai pentru că urmează parlamentare şi municipiul are nevoie de o conducere legitimă", a mai spus secretarul general al PDL Constanţa. Deputatul Constantin Chirilă deţine în acest moment funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale.

Sediul de la municipiu se va transforma într-o cafenea politică

După ce vor fi achitate datoriile, care depăşesc 4.000 de lei, fostul sediu al organizaţiei municipale va fi renovat şi transformat într-o cafenea politică, unde membrii şi simpatizanţii partidului vor putea socializa şi, de asemenea, într-un sediu pentru audienţe, unde parlamentarii şi consilierii PDL se vor întâlni cu cetăţenii.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Mangalia închiriază toaletele ecologice de la firma președintelui UDMR Constanța, aflată în reorganizare judiciară (DOCUMENT)

10 Apr 2024 520

În Constanța Noi reguli de circulație se vor aplica în cartierul Tomis Nord

19 Mar 2024 666

Continuă procesul de reorganizare a circulației rutiere în cartierul Tomis Nord din Constanța!

18 Mar 2024 657

Reorganizarea ANAF, aprobată de guvern (DOCUMENT)

14 Mar 2024 928

Horoscop pentru miercuri, 06 martie 2024. Sunt posibile întâlniri interesante cu prietenii aflați departe de granițele țării

06 Mar 2024 881

Stelian Ion „Traficul rutier din Constanța a fost dat peste cap de primarul Chițac. Noua victimă este cartierul Tomis Nord"!

26 Feb 2024 1037

Știri Constanța Noi reguli de circulație vor fi instituite în cartierul Tomis Nord!

26 Feb 2024 844

Guvern Premierul Ciolacu anunță reorganizarea a încă două ministere

16 Feb 2024 848

O școală și o grădiniță din Constanța, arondate Colegiului Pedagogic „Constantin Brătescu“ Sorin Mihai – „Sunt convins că cele două unități vor intra într-o competiție reală“

13 Feb 2024 4475

Oficial Bursa de Valori București Cât a costat tranzacția de preluare a OTP Bank de către Banca Transilvania? (DOCUMENT)

13 Feb 2024 790

Proiectul pilot de reorganizare a IPJ Constanţa, printre soluțiile implementate în 2023 în plan structural-organizatoric de Poliția Română

10 Feb 2024 1131

Știri Constanța Un nou sens unic în Constanța. Iată zona

06 Feb 2024 1566

Firme Constanța. Decizii importante în Next Book SRL

05 Feb 2024 505

„Supermarketul familiei tale“ Firma Adivin 95 SRL, din Constanța, revine în afaceri! Oficial de la tribunal

30 Jan 2024 1514

Cappadoce HMC SRL se mută în municipiul Constanța și își majorează capitalul social

22 Jan 2024 548