Politic

Este oficial. Emil Banias a fost exclus din ALDE. Vezi cine îi ia locul în Consiliul Judeţean Constanţa

Astăzi a avut loc Delegația Permanent Teritorială ALDE Constanța, convocată de către președintele interimar ALDE Constanța deputat Andrei Gerea conform Statului și Regulamentului ALDE.
În cadrul Delegaţiei Permanente s-a hotărât susținerea proiectului ALDE inițiat de vicepreședintele ALDE din Consiliul Județean Constanța Daniel Dumitru Learciu în domeniul sănătății, în vederea creșterii calității vieții cetățenilor județului Constanța prin realizarea unei structure spitalicești în vederea tratării afecțiunilor oncologice.

Totodată, a fost prezentată activitatea ALDE în Parlament și Guvern, dar și în teritoriu, s-a acordat vot de susținere organizației locale municipal ALDE Mangalia în acțiunile sale locale în municipiul Mangali şi s-au analizat rezultatelor obținute de ALDE Constanța în urmă Congresului ALDE din perioada 21 – 22.04.2017, unde filială Constanța a obținut în bază voturilor, poziția de membru cu drept de vot în Biroul Politic Executiv ALDE, în persoană lui Jean Paul Tucan.

De asemenea s-au mai prezentat și rezultatelor obținute de TLDE Constanța ( organizația de tineret ) în urmă Congresului TLDE din 26.05.2017, unde consilierul local și Președinte al organizației locale ALDE Năvodari a obținut funcția de Vicepreședinte TLDE în Biroul Politic Executiv.

Nu îân ultimul rând, au fost validate deciziile privind sancționarea unor membrii ALDE Constanța luate în ședința Biroului Politic Teritorial ALDE Constanța conform Statutului și Regulamentului ALDE, printre care se menționează și sancționarea cu excluderea din ALDE a lui Emil Banias consilier județean ALDE în Consiliului Județean Constanța și înlocuirea acestuia din Consiliul Județean cu următorul condidat de pe lista în persoana Steluţei Lebidov.

Urmează ca hotărârea Delegație Permanente Teritoriale să fie comunicată secretariatului general și conducerii centrale ALDE în vederea demarării procedurii de vacantare a postului de consilier județean și validare a noului consilier județean ALDE în Consiliul Județean Constanța și comunicarea către instituțiile abilitate. Totodată au mai fost excluși din partid și alți membrii printre care Bogdan Dicu și Dorin Opreanu.
  
Revenim cu detalii în ediţia de luni ZIUA de Constanţa. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăriile primesc bani. Omul lui Tucan părăsește Consiliul Județean. PNL se întărește cu Emil Banias

02 Jul 2020 849

Decizie finală a Curții de Apel. Emil Banias se poate întoarce în Consiliul Județean Constanța

30 Jun 2020 617

UPDATE! Servicii reciproc avantajoase Fraţii Mircea şi Emil Banias aterizează în PNL?!

06 Jan 2020 2883

Procesul pentru mandatul lui Emil Banias a ajuns la Curtea de Apel

25 Dec 2019 920

Oficial de la Prefectura Constanța. Lovitură de teatru în cazul fratelui deputatului Banias. Nu va mai fi validat consilier județean

13 Dec 2019 1585

Emil Banias se întoarce în Consiliul Județean Constanța

12 Dec 2019 2172

ALDE Constanța, recurs în revizuire în dosarul prin care Emil Banias și-a recâștigat mandatul de consilier județean

24 Oct 2019 642

Banias şi-a recâştigat mandatul de ales. Preşedintele ALDE Constanţa - „Nu mai avem consilieri judeţeni. Acei oameni se reprezintă pe ei sau pe patronii lor!“

18 Sep 2019 1569

Doi ani de procese. Fratele deputatului Banias se întoarce în Consiliul Judeţean Constanţa

17 Sep 2019 1754

Cine sunt noii administratori ai societăţii Euro Shipping Services SRL

22 Aug 2018 1160

Cât a încasat anul trecut consilierul judeţean Steluţa Lebidov, venită în locul lui Emil Banias (documente)

14 Jul 2018 1436

Declarație de avere - Emil Sorin Banias Șeful Sucursalei Nave Tehnice din cadrul CN APMC, cu două terenuri, o casă și un apartament (documente)

12 Jul 2017 2830

Oficial, de la Prefectură. Ordinul nu este bătut în cuie Emil Banias nu mai este consilier judeţean

15 Jun 2017 1450

A fost emis ordinul de încetare a mandatului. Emil Banias nu mai este consilier județean

14 Jun 2017 1480

După excluderea din ALDE Constanţa, Emil Banias cere Ministerul Public scoaterea ALDE în afara legii

06 Jun 2017 1706