„Este un Consiliu Local tânăr, eficient şi puternic" Primarul Viorel Bălan a depus jurământul pentru un nou mandat

nicolae_balcescu.jpgPrimarul liberal Viorel Bălan a câştigat un nou mandat de primar al comunei Nicolae Bălcescu cu un procent de 60,42%. Ieri, şeful autorităţii locale a depus jurământul. În aceeaşi zi a fost validat parţial Consiliul Local şi a fost ales viceprimarul.

În urma validării, Consiliul Local Nicolae Bălcescu este compus din opt membri PNL, patru în loc de şase membri PSD şi un membru PP-DD. La PNL lista se compune din Nicolae Ciocănete, Emilia Cîrjan, Cătălin Lungu, Cristian Vlad, Aurelian Drogeanu, Marius Adrian Albu, Iulian Hanu şi Evatia Albu. PSD este reprezentat de Nicu Ion Trisescu, Ioan Ionel, Victorina Mocanu şi Mihai Cusmenco. De la PP-DD a intrat în CL Nicolae Bălcescu Costel Sava. PSD-ul a pierdut doi oameni. Mai precis, candidaturile social-democraţilor Dumitru Timofte şi Lucian Constantin nu au fost agreate de consilierii locali, urmând ca noul CL să funcţioneze în lipsa acestora. După depunerea jurământului de către primarul Viorel Bălan, noul Consiliu Local a decis să-l aleagă viceprimar pe Nicolae Ciocănete. Acesta a fost viceprimar al localităţii Nicolae Bălcescu şi în legislatura 2008 - 2012.

Asfaltarea tuturor străzilor, prioritatea noii echipe de conducere

Primarul Viorel Bălan a afirmat în urma depunerii jurământului că are încredere în noul Consiliu Local şi mizează pe colaborarea cu acesta. „Este un Consiliu Local tânăr, eficient şi puternic", a apreciat şeful autorităţii locale. Primarul Viorel Bălan a mărturisit că prioritate în mandatul 2012 - 2016 are proiectul privind asfaltarea tuturor străzilor din comună.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.