Politic

Europarlamentarul Siegfried Mureșan trece de la PMP la PNL


Purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European, europarlamentarul român Siegfried Mureșan, părăseşte PMP şi trece la PNL.

Prim-vicepreşedinte al PMP, Mureşan este europarlamentar din 2014.

"Suntem informaţi că tânărul europarlamentar Siegfried Mureşan şi-a încheiat negocierile şi a optat pentru Partidul Naţional Liberal, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Având în vedere principiile morale înalte afişate până acum în spaţiul public şi în relaţiile din interiorul PMP de europarlamentarul Siegfried Mureşan, îi cerem ferm să demisioneze şi din Parlamentul European, pentru ca partidul să îşi poată nominaliza următorul candidat de pe lista alegerilor din 2014. Facem această solicitare pentru ca PMP să îşi poată menţine reprezentarea în Parlamentul European. Avem speranţa că Siegfried Muresan nu se va compromite, continuând să ocupe un loc care a fost câştigat prin vot de lista de PMP, adjudecându-şi eticheta de traseist”, a transmis PMP printr-un comunicat de presă.

Sursă foto: Wikipedia
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Siegfried Mureşan a cerut oficial alocarea a 110 milioane de euro din bugetul UE pentru fermierii afectaţi de pesta porcină africană

01 Sep 2018 742