Felix Stroe, președintele PSD Constanța, despre Dăncilă „O susținem pentru că este un om calm, rațional, echilibrat și neconflictual”

Zi importantă astăzi pentru social democrații din toată țara. Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, şi-a lansat oficial candidatura la Preşedinția României, la Romexpo, în prezența celor mai importanți lideri social democrați, dar şi a mii de membri simpatizanți din toate regiunile țării.

Delegația organizației social democrate de la Constanța a fost reprezentată de zeci de membri, tineri şi seniori, cărora li s-au alăturat preşedintele Organizației județene PSD Constanța, Felix Stroe, preşedintele Organizației municipale PSD Constanța, Decebal Făgădău, senatori şi deputați constănțeni, precum şi primari din județ. Social democrații constănțeni au adus cu ei la eveniment pancarde cu mesaje de unitate şi susținere pentru Viorica Dăncilă.

În fața colegilor şi invitaților, Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat că îşi propune, ca şef al statului să transforme instituţia preşedintelui şi Administraţia Prezidenţială într-un simbol al transparenţei şi al bunei-credinţe. Făcând apel la toți românii să nu-şi piardă încrederea în social-democrație şi să iasă la vot, preşedintele PSD le-a transmis totodată cetățenilor că lupta pe care o dă acum este pentru fiecare român care ar vrea să trăiască în pace, care ar vrea un trai mai bun şi care vrea stabilitate şi siguranţă pentru ţara sa.

"Susținem ferm și necondiționat candidatura doamnei Viorica Dancilă la funcția de Președinte al României. Pentru că în calitatea sa de prim ministru a condus un guvern performant care prin masurile luate a adus bunăstarea în casele românilor. O susținem pentru că este un om calm, rațional, echilibrat și neconflictual. Cu siguranță va fi un președinte care va clădi pacea socială în România, de care avem cu toții atâta nevoie. O susținem pentru că este un om ridicat dintre oameni, o mamă și o soție exemplară!", a declarat președintele organizației PSD Constanța, Felix Stroe

"Este clar că România are nevoie de un preşedinte cu normă întreagă, un preşedinte care să fie liant al societății românești, tot mai scindată în ultimii ani! Viorica Dăncilă a dat dovadă de preocupare asupra problemelor de interes național, cât timp a condus Guvernul României! PSD a rămas singurul partid românesc care lasă economia pe creştere! Iată încă un argument pentru care Viorica Dăncilă trebuie să fie Preşedintele României", a declarat preşedintele executiv al PSD Municipiul Constanța, deputatul George Vişan.

Astăzi a început oficial campania electorală pentru alegerile prezidențiale ce se vor desfăşura in luna noiembrie.                                                     

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 271

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 377

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1528

Irinela Nicolae va candida din partea organizației PSD Constanța pe lista de europarlamentare

27 Mar 2024 869

Costin Răsăuțeanu deschide listele PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța

27 Mar 2024 817

UPDATE Decebal Făgădău revine în PSD. Pentru ce funcție ar putea candida (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1013

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 2654

Când vor fi anunțați candidații PSD la Primăria și Consiliul Județean Constanța

26 Mar 2024 892

Decizia nu este definitivă Prefectul județului pierde procesul cu CLM Constanța. Este vizat proiectul „Stop depresia"!

25 Mar 2024 399

PSD Constanța, la momentul adevărului! Luni va fi anunțat tandemul pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

24 Mar 2024 1309

Este oficial! Primarul comunei Castelu, județul Constanța, Nicolae Anghel a intrat în PSD (GALERIE FOTO

23 Mar 2024 866

95% dintre candidații PSD la alegerile locale, validați! Care este situația la Constanța

21 Mar 2024 1051

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 724

Alianța Dreptei Unite va fi pe buletinele de vot. Stelian Ion - „Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil”

19 Mar 2024 420

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1231