Femeile Social-Democrate ale județului Constanța, reunite într-o petrecere dedicată lorSâmbătă, 4 martie, Femeile Social-Democrate ale județului Constanța s-au reunit pentru prima dată după pandemie, într-un cadru festiv pentru a sărbători Ziua Femeii și începutul primăverii, cum cere tradiția. 

Cele peste 900 de femei social-democrate, reprezentante ale Organizațiilor Locale, Județene și Municipale de Femei PSD, în frunte cu Maria Lazăr, Secretar General OFSD și Mariana Gâju, Președinte OFSD Constanța, au fost onorate de prezența lui Felix Stroe, președinte al Organizației Județene PSD Constanța, a lui Daniel Georgescu, prim-vicepreședinte al PSD Constanța, dar și personalităților importante ale lumii social-democrate, printre care o amintim pe europarlamentarul Rovana Plumb, deputații Simona Bucura-Oprescu, Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci și Horia Țuțuianu, subprefectul Marilena Dragnea, dar și o bună parte a primarilor și consilierilor județeni. 

„Femeia, prin definiție, este un bun gospodar. O femeie care are grijă de familia din care face parte, cu siguranță știe să aibă grijă și de comunitatea din care face parte. Din experiența mea vă pot spune că, în administrația publică, femeile reprezintă vârful de lance”, le-a transmis Felix Stroe, liderul PSD Constanța.


Și pe această cale echipa OFSD Constanța mulțumește tuturor colegelor care au răspuns afirmativ invitației de a petrece o zi memorabilă în familie, la malul mării, astfel demonstrând că femeile sunt o forță și vocea noastră contează! 

“Mă bucur că ne aflăm, iar, împreună, așa cum o cerea tradiția noastră, a femeilor din PSD. Avem un partid și un președinte care susțin alături de noi lupta pentru îmbunătățirea condiției femeilor în societate și sunt mândră că fac parte din familia social democrată. Este imperios ca noi, femeile, să continuăm să ne implicăm activ în viața publică și să luptăm, astfel încât să contribuim la schimbarea lucrurilor în bine pentru cetățenii și viitorul acestei țări!”, a declarat președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a PSD au oferit daruri persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni (GALERIE FOTO)

13 Apr 2023 586

Pachetul legislativ pentru creșterea natalității, propus de Ministerul Familiei, prezentat la Cumpăna

26 Mar 2023 861

Mariana Gâju, mesaj în Parlamentul României - „Femeile sunt sufletul și echilibrul atât a familiei proprii, cât și a familiei în care muncește” (VIDEO)

09 Mar 2023 1237

Acțiune organizată de OFSD Constanța, organizație condusă de Mariana Gâju, la Centrul Principal de Donații al Ambasadei Turciei

28 Feb 2023 889

Constanța, gazda întâlnirii zonale a femeilor social democrate din Regiunea SUD-EST şi Regiunea Bucureşti-Ilfov (GALERIE FOTO +VIDEO)

22 Jul 2022 1794

Constanța găzduiește întâlnirea zonală a femeilor social democrate din Regiunea SUD-EST şi Regiunea Bucureşti-Ilfov

21 Jul 2022 931

Mariana Gâju 600 de cadre medicale vor primi în dar mici simboluri ale primăverii

07 Mar 2022 1639

Doliu în PSD! Vicepreședintele OFSD Timiș a murit astăzi, pe litoral

31 Aug 2019 2624

Şcoala de vară a femeilor din PSD. Ţinute alese, culori stridente şi pantofi în culorile drapelului României (fotoreportaj)

31 Aug 2019 4545

Imaginea zilei Prim-ministrul Viorica Dăncilă face baie de mulţime la Şcoala de Vară a Femeilor Social Democrate

30 Aug 2019 3050

LIVE TEXT Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, prezentă la Constanţa, la Şcoala de vară a femeilor (galerie foto + video)

30 Aug 2019 4756

Femeile social democrate, reunite la deschiderea Școlii Politice de Vară a Organizației (galerie foto)

29 Aug 2019 1873

Programul complet al Şcolii de Vară a Femeilor Social-Democrate Mamaia. Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor şi-au anunţat prezenţa

29 Aug 2019 1823

Viorica Dăncilă ajunge la Constanţa la Şcola Politică de Vară a Femeilor Social-Democrate

29 Aug 2019 2635

Organizația Județeană a Femeilor Social Democrate Constanța, acţiune caritabilă la Centrul de Plasament Traian

19 Sep 2018 1595