Femeile Social-Democrate ale județului Constanța, reunite într-o petrecere dedicată lor



Sâmbătă, 4 martie, Femeile Social-Democrate ale județului Constanța s-au reunit pentru prima dată după pandemie, într-un cadru festiv pentru a sărbători Ziua Femeii și începutul primăverii, cum cere tradiția. 

Cele peste 900 de femei social-democrate, reprezentante ale Organizațiilor Locale, Județene și Municipale de Femei PSD, în frunte cu Maria Lazăr, Secretar General OFSD și Mariana Gâju, Președinte OFSD Constanța, au fost onorate de prezența lui Felix Stroe, președinte al Organizației Județene PSD Constanța, a lui Daniel Georgescu, prim-vicepreședinte al PSD Constanța, dar și personalităților importante ale lumii social-democrate, printre care o amintim pe europarlamentarul Rovana Plumb, deputații Simona Bucura-Oprescu, Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci și Horia Țuțuianu, subprefectul Marilena Dragnea, dar și o bună parte a primarilor și consilierilor județeni. 

„Femeia, prin definiție, este un bun gospodar. O femeie care are grijă de familia din care face parte, cu siguranță știe să aibă grijă și de comunitatea din care face parte. Din experiența mea vă pot spune că, în administrația publică, femeile reprezintă vârful de lance”, le-a transmis Felix Stroe, liderul PSD Constanța.


Și pe această cale echipa OFSD Constanța mulțumește tuturor colegelor care au răspuns afirmativ invitației de a petrece o zi memorabilă în familie, la malul mării, astfel demonstrând că femeile sunt o forță și vocea noastră contează! 

“Mă bucur că ne aflăm, iar, împreună, așa cum o cerea tradiția noastră, a femeilor din PSD. Avem un partid și un președinte care susțin alături de noi lupta pentru îmbunătățirea condiției femeilor în societate și sunt mândră că fac parte din familia social democrată. Este imperios ca noi, femeile, să continuăm să ne implicăm activ în viața publică și să luptăm, astfel încât să contribuim la schimbarea lucrurilor în bine pentru cetățenii și viitorul acestei țări!”, a declarat președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mariana Gâju (PSD) – „Nu sunt adepta compromisurilor pentru a promova. O femeie trebuie să se gândească la demnitatea ei”! (VIDEO)

08 Mar 2024 755

LIVE Text Mariana Gâju, alături de membrele OFSD, celebrează femeile la Spitalul Județean Constanța (FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 748

OFSD la ceas de sărbătoare 1000 de femei social-democrate petrec la Constanța! (FOTO+VIDEO)

03 Mar 2024 1229

LIVE VIDEO+TEXT Conferința Judeţeană a Organizaţiei Femeilor Social Democrate Constanţa. Ce declară președintele Mariana Gâju (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Jan 2024 1029

În prag de Crăciun, femeile social-democrate din Constanţa au vizitat persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din județ

18 Dec 2023 785

Eveniment la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța Femeile social-democrate din Constanţa aduc un strop de bucurie pentru vârstnici (FOTO+VIDEO)

18 Dec 2023 1078

Campanie umanitară Mariana Gâju - „Prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile acestor bătrâni bucuria Sărbătorilor de Iarnă”

17 Dec 2023 732

Campanie a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate a judeţului Constanţa pentru promovarea donării de sânge

29 Aug 2023 833

Reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a PSD au oferit daruri persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni (GALERIE FOTO)

13 Apr 2023 918

Pachetul legislativ pentru creșterea natalității, propus de Ministerul Familiei, prezentat la Cumpăna

26 Mar 2023 1325

Mariana Gâju, mesaj în Parlamentul României - „Femeile sunt sufletul și echilibrul atât a familiei proprii, cât și a familiei în care muncește” (VIDEO)

09 Mar 2023 1694

Acțiune organizată de OFSD Constanța, organizație condusă de Mariana Gâju, la Centrul Principal de Donații al Ambasadei Turciei

28 Feb 2023 1117

Constanța, gazda întâlnirii zonale a femeilor social democrate din Regiunea SUD-EST şi Regiunea Bucureşti-Ilfov (GALERIE FOTO +VIDEO)

22 Jul 2022 2157

Constanța găzduiește întâlnirea zonală a femeilor social democrate din Regiunea SUD-EST şi Regiunea Bucureşti-Ilfov

21 Jul 2022 1173

Mariana Gâju 600 de cadre medicale vor primi în dar mici simboluri ale primăverii

07 Mar 2022 1869