Filialele PNL, obligate să aibă pagină de Facebook, site cu informaţii actualizate şi să promoveze dialogul prin social media

Consiliul Naţional al PNL şi Biroul Politic Naţional al partidului s-au întrunit ieri, la Palatul Parlamentului, pe ordinea de zi figurând si stabilirea unor criterii de evaluare a filialelor teritoriale ale liberalilor.
 
În cadrul Biroului Politic Naţional au fost prezentate obiectivele PNL pentru 2018, modelul planului de acţiuni, criteriile de evaluare a filialelor teritoriale şi programele de training - „Caravana Liberală“ - care vizează dezbateri organizate în filiale, atât pentru membri, cât şi pentru cei interesaţi, susţinute de profesori universitari, în special pe zona economică.
 
La Consiliu Naţional, care este unul ordinar, fiind convocat o dată la şase luni, conform Statutului PNL, a fost prezentat raportul de activitate al Biroului Executiv şi al grupurilor parlamentare şi, de asemenea, au fost adoptate modelul de plan de acţiuni şi criteriile de evaluare a filialelor teritoriale. 
 
Consiliul Naţional al PNL a adoptat o rezoluţie conform căreia toate filialele partidului sunt obligate să aibă pagină de Facebook, prin care să fie promovată echipa, separat de cea a preşedintelui acesteia, dar şi campaniile şi poziţiile exprimate de Biroul Executiv al partidului, respectiv deciziile conducerii filialei, evenimentele şi acţiunile ce urmează a se desfăşura sau rezultatele celor care au avut loc; pagină web unde se vor găsi cu uşurinţă informaţii precum: CV-urile reprezentanţilor partidului în autorităţile judeţene şi locale, dar şi la nivel naţional, câte o adresă de e-mail a fiecăruia şi numerele lor de telefon, programul audienţelor săptămânale.
 

Vot de susţinere pentru Iohannis, Cataramă „premier“ şi moţiune de cenzură împotriva Guvernului

 
Ieri s-a decis ca parlamentarii liberali să depună şi în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, afirmând că vor strânge toate forţele politice din Parlament pentru a îndepărta coaliţia PSD-ALDE de la guvernare. Consiliul Naţional al PNL a adoptat şi o rezoluţie conform căreia toate filialele partidului sunt obligate să aibă pagină de Facebook şi site cu informaţii actualizate şi să promoveze dialogul prin social media.
 
Consiliul Naţional al PNL a decis să voteze, ieri, susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis de către PNL pentru un nou mandat la viitoarele alegeri prezidenţiale, precum şi desemnarea lui Ludovic Orban pentru postul de premier, dacă liberalii vor câştiga alegerile parlamentare.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 389

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 441

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 641

Proiectul de lege a ajuns la Camera Deputaților Radarele poziționate în mod vizibil, cu însemnele distinctive ale Poliției Rutiere!

18 Apr 2024 347

ZIUA LIVE Predare de ștafetă la Valu lui Traian! Iulia Iurea, despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare!

17 Apr 2024 657

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2136

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 464

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 501

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 433

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 552

Proiect PNL pentru a completarea Legea Cooperativelor Agricole nr. 566/2004!

14 Apr 2024 462

Tulcea Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine dezvoltarea infrastructurii porturilor de la Dunăre

13 Apr 2024 403

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea își prezintă, azi, echipa în perspectiva alegerilor din acest an. Printre invitați se află și Nicolae Ciucă

13 Apr 2024 737

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 842

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 650