Fostul city manager al municipiului, Bogdan Moșescu intră în lupta de la Medgidia din partea USR – PLUS

  • USR-PLUS și-a prezentat candidatul partidului pentru Primăria Medgidia
  • Bogdan Moşescu, fost city manager al municipiului vrea să devină primar și să continue proiectele abandonate de administrația locală
  • Dacă va câștiga Primăria Medgidia, mandatul lui Moșescu se va axa pe sprijinirea învățământului și a sănătății dar și pe investiții și reducerea poluării din orașReprezentanţii USR-PLUS și-au prezentat candidatul partidului pentru Primăria Medgidia.
La alegerile locale din septembrie, Alianța USR-PLUS va merge pe mâna lui Bogdan Moşescu, fost city manager al municipiului.
Președintele USR Constanța, Remus Negoi a accentuat faptul că tinerețea lui Bogdan Moșescu este garanția pentru câștigarea Primăriei Medgidia. De aceea echipa l-a învestit cu încredere.
“După un moment de ezitare, iată că un profesionist care a lucrat în administrație publică, cu fonduri europene a decis să ni se alăture. Avem încredere că vom câștiga”, consideră liderul USR Constanța.

 

Stelian Ion pariază pe Moșescu!


"Medgidia are nevoie de un primar tânăr, are nevoie de o garnitură integră, fără probleme penale cum are actualul primar. A susţine în 2020 un candidat cu probleme penale consider că este o mare greşeală", a declarat deputatul USR Constanţa, Stelian Ion.
 

Moșescu “pariază” pentru investiții, învățământu și sănătate


Bogdan Moşescu care a fost timp de trei ani city manager la Primăria Medgidia s-a ocupat în mod aparte de atragerea fondurilor europene. În acest context, Moșescu a vorbit despre proiectele pe care ar dori să le realizeze în Medgidia însă a adăugat că vrea să le continue și pe cele la care a lucrat dar au fost abandonate de actuala administrație locală.
Dacă va câștiga Primăria Medgidia, mandatul lui Moșescu se va axa pe sprijinirea învățământului și a sănătății. În privința sistemului de sănătate de la Medgidia, Moșescu dorește depolitizarea spitalului din Medgidia.

Tânărul USR - ist își mai dorește ca Medgidia să devină un oraș curat și pe străzi, dar și de o curățenie morală a comunității din oraș.
Poluarea a fost un alt subiect atacat de candidatul USR. Acesta își dorește înființarea de noi parcuri, inclusiv la nivelul cartierelor din municipiul Medgidia.

“Deblocarea proiectelor de reabilitare a liceului din localitate, de construcție de grădinițe, a primei creșe din municipiu, precum și amenajarea de zone de recreere pentru seniori, sunt absolut necesare și le voi realiza, dacă voi deveni primar” a mai punctat acesta.

Întrebat ce caută un profesionist în administrație în politică, Moșescu a afirmat că motivul întrării sale în politică este tocmai dezamăgirea față de actualii decidenți politici din Medgidia și convingerea că, numai prin această candidatură, orașul poate recupera proiectele pierdute și se va dezvolta.
Citește și:

LIVE TEXT + VIDEO USR Constanța prezintă candidatul pentru Primăria municipiului Medgidia (galerie foto)


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei CS Medgidia a cedat din nou în duelul cu CSM Târgovişte

16 Apr 2021 511

Activitate rutieră Minor, prins la volan, în județul Constanța

16 Apr 2021 474

Județul Constanța Șase tineri, reținuți după ce ar fi sustras anvelope și jante dintr-o societate

16 Apr 2021 575

Intervenție ISU Dobrogea în Medgidia pentru salvarea unei pisici

16 Apr 2021 434

Medgidia găzduieşte şi turneul 2 din grupa C a Diviziei cadete la volei

16 Apr 2021 879

Fiii foştilor fotbalişti Radu Doicaru şi Mihai Haas, printre cei selectaţi în lotul final al regiunii 2 de la Turneul Speranţelor

16 Apr 2021 2728

La câteva zile după uciderea profesoarei Cristina Palu, o nouă tragedie șochează comunitatea din Cernavodă

15 Apr 2021 1546

Prezenți și luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale al IPJ Constanța Eveniment privat întrerupt de polițiști la Cuza Vodă

14 Apr 2021 532

„Panterele” de la CS Medgidia încep turneul final de promovare în Liga Naţională

14 Apr 2021 1771

Coronavirus Zece noi decese, raportate la nivelul județului Constanța

13 Apr 2021 716

Constanța Amenzi pentru șoferii care nu respectă legea

13 Apr 2021 389

Școala Gimnazială „Spiru Haret” din Medgidia face angajări. Ce posturi sunt vacante

13 Apr 2021 509

Constanța. Câte paturi sunt libere, la spitalele din județ, pentru bolnavii Covid-19

12 Apr 2021 797

Băut și fără permis, depistat la volan, în Năvodari

12 Apr 2021 434

Jaguarul din Vama Veche la Românii au talent. A făcut senzație printre jurați. Jaguarul este simbolul stațiunii

12 Apr 2021 5144