George Albina, invins la Ovidiu, de talibanii PNL

cap_11.jpgCiprian Hanganu a fost ales preşedinte al PNL Năvodari, cu 185 de voturi. Principalul său contracandidat, George Albină, s-a retras din cursă în ultima clipă, afirmând că organizarea alegerilor a fost nestatutară.

Organizaţia locală PNL Ovidius şi-a ales aseară noua conducere. Liberalul Ciprian Hanganu a fost ales preşedinte al filialei, obţinând un număr aproape dublu de voturi faţă de Tiberiu Crudu. Principalul contracandidat al lui Ciprian Hanganu - plecat în cursă de pe poziţia de preşedinte interimar al organizaţiei - a fost George Albină, care şi-a retras candidatura pe ultima sută de metri, motivând că a fost dezavantajat de modul organizării alegerilor.

Ciprian Hanganu a fost ales şef de filială cu 185 de voturi, în timp ce Tiberiu Crudu, a primit doar 85 de voturi.

George Albină ne-a declarat că s-a retras din cursa pentru şefia PNL Ovidiu întrucât a fost dezavantajat de faptul că nu i s-a pus la dispoziţie convocatorul şedinţei, cu lista tuturor membrilor, pentru a-şi face campanie electorală. „Aş fi vrut să fim anunţaţi despre data alegerilor când a fost stabilită în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL Constanţa, cu aproximativ 30 de zile în urmă. Noi am fost anunţaţi abia acum opt zile", ne-a declarat George Albină. De altfel, liberalul a reproşat acest lucru direct, chiar conducerii organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, în plenul şedinţei desfăşurate aseară, începând cu ora 18.00, în sala mare a Centrului Cultural Ovidiu. George Albină consideră că modul în care s-au organizat alegerile este nestatutar întrucât convocatorul întrunirii de aseară trebuia aprobat de către Biroul Politic Local. Liberalul este de părere că din poziţia de preşedinte interimar al filialei, Ciprian Hanganu a avut un avans faţă de el. „Mi se părea normal ca de organizarea alegerilor să se ocupe doar secretarul organizaţiei, domnul Iulian Leonte", a mai spus Albină, care a candidat, însă pentru un loc în Biroul Politic Local.

Ciprian Hanganu crede că afirmaţiile lui George Albină nu sunt îndreptăţite întrucât, spune el, „campania cu membrii filialei ţi-o faci în fiecare zi". Acesta a declarat că alegerile de la Ovidiu s-au desfăşurat conform noului statut al partidului şi că membrii filialei au fost înştiinţaţi din timp.

Dragomir: „Albină are un handicap. El vine din PD"

La reproşurile aduse de George Albină, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a răspuns de asemenea, prin faptul că o campanie nu se face în ultima săptămână, afirmând totodată că George Albină are „handicapul" de a fi venit de la PD, în 2004, pe vremea regretatului primar liberal Ion Podaru. Dragomir este de părere că tocmai acest „handicap" l-ar fi împiedicat pe Albină să îşi apropie mai mult membrii filialei locale PNL Ovidiu. „Cei care sunt vechi în PNL Ovidiu, talibanii cum se spune, nu s-au apropiat, probabil, prea mult de George Albină. Una e să fii de la 18 ani într-un partid şi alta este să fii doar de câţiva ani. George Albină nu a ştiut să devină compatibil cu această organizaţie", a fost de părere Gheorghe Dragomir.

Despre Ciprian Hanganu, preşedinte plin de ieri, al PNL Ovidiu, deputatul Gheorghe Dragomir a avut numai cuvinte de laudă, precizând că este unul dintre cei care l-au ajutat în campania sa. „Ciprian este membru cu vechime în PNL. Are 12 ani de când s-a înscris în PNL. Mi-a fost mie foarte apropiat în campanie. Mă bazez pe capacitatea lui de a face politică şi de a deveni un sprijin pentru organizaţie", a declarat şeful PNL Constanţa.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

georgeta dragomir

08 Jul, 2010 20:49

HANDICAP ARE DRAGOMIR DIN MOMENT CE E COMPLEXAT DE OAMENII CU EXPERIENTA DIN POLITICA IN SPETA DIN P.N.L.ACESTI OAMENI TREBUIE VALORIFICATI IN NICI UN CAZ INDEPARTATI D-LE "PORCUSOR"! MANANCA MAI PUTIN CIOLAN SI-O SA-TI SCADA IRONIA DIN BUCI!NU AI NICI O SANSA DACA O IEI DE LA CAP MEREU CU ALTI OAMENI IN P.N.L. OVIDIU!SI ATENTIE ALBINA A LUCRAT CU D-NUL PODARU CU CARE NU LUCRA ORISICINE SI CARE APRECIA VALORILE!ASA CA MAI AI TIMP DE MEDITAT PANA MAI DEZBINI ALTE ECHIPE!

solomon l

10 Jun, 2010 11:02

Lui Dragomir ii miroase a nuca verde pe plaiurile mioritice ovidiene de-aia l-a pus pe handicapatul de Hanganu presedinte PNL la OVIDIU! I-a mirosit bine locul de casa de aici!Acesta e inceputul sfirsitului ORG~PNL~OVIDIU!Pacat ca ALBINA GEORGE e mult mai cunoscut si are mai multe sanse in fata tuturor din PNL~OVIDIU!

IULIA VANTUR

21 Mar, 2010 19:12

DOMNULE DRAGOMIR ,CUM POTI FI ATAT DE PARTINITOR?CU ACEST INTRLOP(HANGANU)DOAR PENTRU CA TI-A DAT UN LOC DE CASA? DOAR PENTRU CA TI-A CUMPARAT VOTURI LA NAVODARI CA SA IESI PARLAMENTAR? DACA ESTA ASA SA-TI FIE RUSINE TU NU AI CE CAUTA IN PNL,MAI AI PANA IN IUNIE,DUPA AIA IN PDL SAU POATE TE IA HASOTI IN PSD

pnl-ist

21 Mar, 2010 08:23

sa intelegem ca tibi crudu nu mai are nici-o functie in aceasta organizatie?este nedrept, e unul din cei mai valorosi oameni din partid.

Iulia

20 Mar, 2010 21:17

Circ....asta e cuvantul care defineste cel mai bine ceea ce s-a intamplat in Ovidiu la alegerile pentru biroul permanent si pentru presedintele PNL. La circ, au participat tigani si copii platiti, oameni carora li s-a facut adeziune peste noapte, fetze necunoscute pentru PNL, venite din toate colturile judetului. Este rusinos si in acelasi timp trist ca s-a ales praful de munca multor oameni si in special de munca unui om care si-a pus umarul serios la treaba pentru consolidarea unei echipe si aici vorbesc despre Domnul Podaru (D-zeu sa Il ierte!!) ....

bocai mitica

20 Mar, 2010 18:56

DRAGOMIRE VAI DE CAPUL TAU, AI DAT POSTUL DE PRESEDINTE DE LA OVIDIU PE UN LOC DE CASA

bocai mitica

20 Mar, 2010 18:32

DOMNULE DRAGOMIR ALBINA VINE DIN PD ARE UN HANDICAP, DAR IN ACELASI TIMP ALBINA A RIDICAT STACHETA PNL ului LA 30% IN TIMP CE VOI LA CONSTANTA ATI RAMAS LA 12% CINE ARE UN HANDICAP?, APROPO TUCAN DE UNDE VINE? PODARU DE UNDE VENISE CAND A CASTIGAT PRIMARIA?A..... INCA CEVA , CUM E CU LOCUL DE CASA DOMNULE DRAGOMIR DIN OVIDIU,PE CARE LA-TI PRIMIT IN SCHIMBUL PRESEDENTIEI DE LA OVIDIU? VOM REVENI CU MAI MULTE AMANUNTA..........

mihai

20 Mar, 2010 14:41

bai ratatilor talibani sunt numai in bandele mafiote pdl .acolo sunt imbecili si analfabeti.acolo gasesti redusi mintal ce repeta zilnic cinci sase cuvinte : fonduri europene ,salarii si pensii nesimtzite . ei sunt nesimtziti de imbecili si cretini.

GIPSI

20 Mar, 2010 08:50

D-nul Ciprian Hanganu, este cunoscut de cea mai mare parte a salariatilor din S C OIL TERMINAL unde a efectuat un serviciu exemplar atit d. p d. v. profesional,menegerial,si cu un comportament decent fata de subalterni.OAMENII care-l cunosc din acest sector i-i regreta plecarea .FELICITARII d-lui CIPRIAN HANGANU.

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 595

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 667

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 452

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 533

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 529

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 709

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3364

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13914

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 898

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 893

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1925

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1303

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2797

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6811

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 811