Politic

George Vișan, deputat PSD - „Dragi liberali, nu mai expuneți populația Constanței la riscuri fără un dialog deschis cu toți factorii de decizie la nivel local”


Deputatul PSD de Constanța George Vișan le solicită colegilor din PNL să nu expună populația Constanței la niciun risc.
“Dragi colegi liberali, vă fac o rugăminte mare cât o somație! Nu mai expuneți populația Constanței la riscuri fără un dialog deschis cu toți factorii de decizie la nivel local! Ați forțat prea mult bine cunoscuta ospitalitate a constănțenilor! Acum nu mai e vorba de a scoate în evidență greșelile impardonabile ale adversarilor politici, aflați la cârma țării și a județului nostru.


Prefer ca de obicei să pun accentul pe ceea ce se poate realiza constructiv:
1. Autoritățile vor trebui să-și îndeplinească cu fermitate rolul pe care îl au conform legii. Conducătorii acestora trebuie să fie implicați si mobilizați la maxim. Am încredere că ne vor demonstra profesionalismul și dăruirea lor!
2. Îi rog pe toți cei care mă cunosc , să se implice și să găsim împreună soluții pentru a gestiona această situație dificilă cu care suntem nevoiți să ne confruntăm, noi constănțenii!
3. Trebuie să fim într-adevăr solidari și uniți , dar să rămânem fiecare în casa lui!”, transmite Vișan.


Luarea de poziție a parlamentarului social-democrat constănțean , vine în contextul în care Guvernul României a decis ca românii readuși în țară din Italia și din alte zone roșii sau galbene de pe glob să fie să fie izolați în carantină pe teritoriul județului Constanța.
Facem mențiunea că în acest moment, singurul centru de carantină de la nivelul județului Constanța este hotel Flora din Mamaia, alte trei locații fiind aprobate ca soluții de back-up, la nevoie. În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de săptămâna trecută s-a aprobat  actualizarea spațiilor de carantină la nivelul județului, după cum urmează: hotel Flora, stațiunea Mamaia - 355 de locuri, hotel Dunărea, Eforie - 700 de locuri, hotel Majestic, Jupiter - 356 de locuri și Sanatoriul Balnear Techirghiol - 700 de locuri.
 

Citește și:

Centre de carantină din județul Constanța - cine le administrează, cât costă o cameră și cine o decontează, cum au fost create și cui sunt destinate (documente)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mesaje de interes public! Vișan Pricopie, viceprimarul comunei Istria – „Până acum, nu am avut niciun fel de probleme“

27 Mar 2020 799

Reprezentanţii Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa, în audienţă la parlamentarii PSD

22 Feb 2020 1021

De la creştere economică la austeritate Deputatul George Vişan (PSD) - „România este în agonie!“

27 Jan 2020 573

George Vişan (PSD) - „Jocul politic al liberalilor care fac din dublarea alocaţiilor o imensă nedreptate societăţii!“

16 Jan 2020 792

George Vişan (PSD) - „Nu sunt de acord cu o reformare internă gen formă fără fond. Cel mai greu este la firul ierbii!“

29 Nov 2019 780

Alegeri prezidențiale 2019 Primarul Decebal Făgădău și parlamentarul George Vișan au fost la vot

10 Nov 2019 856

Parlamentarii PSD au anunţat că partidul se va întări în opoziţie - „Ce nu ne omoară ne întăreşte!“

12 Oct 2019 705

CNSC a admis contestaţia depusă pentru Cazinoul din Constanţa

11 Oct 2019 1683

Reuniunea APCE Vişan (PSD) - „Statele din Marea Neagră au nevoie de o cooperare pentru a-şi atinge interesele legitime şi potenţialul maxim de dezvoltare“

20 Sep 2019 636

Vişan (PSD) - „Realizările în plan economic ale guvernării sunt un proiect de țară pe care astăzi unii încearcă să-l acopere cu un val de ură!“

12 Sep 2019 487

Un deputat constănţean taxează afirmaţiile premierului Bulgariei, Boyko Borissov, şi îi transmite acestuia că turiştii români merită respectaţi

08 Aug 2019 606

Atletul Florin Vișan, campion național de tineret. Mai multe locuri pe podium pentru Constanța, la întrecerea de la Pitești (galerie foto)

16 Jun 2019 1447

Tărâmul de dincolo de Prut a fost pentru politicienii români un moft Deputatul Vişan vorbeşte despre un eşec românesc în Republica Moldova

13 Jun 2019 1623

Parlamentarii PSD Constanţa, George Gabriel Vişan si Ştefan Mihu, au depus o coroană la Monumentul Eroilor Independenței României - 1877 din Constanţa

09 May 2019 715

Parlamentarii PSD de Constanţa, întâlnire cu rezerviştii ce reclamă discriminarea salarizării (pensiilor)

06 Apr 2019 1393