Gheorghe Dontu s-a inscris in Partidul Ecologist

Organizatia judeteana a Partidului Ecologist condus de fostul ministru al mediului din guvernul Nastase, Petre Lificiu, se afla intr-un amplu proces de reorganizare. Deunazi, fostul lider PSD, Gheorghe Dontu a fost rugat sa se ocupe de filiala constanteana a ecologistilor si a acceptat revenirea in politica. La Constanta, organizatia PER este condusa de un presedinte interimar, in persoana lui Dan Cotis si nu se poate lauda cu un numar exorbitant de adepti si simpatizanti. "Pana acum, ecologistii au functionat mai mult ca o fundatie decat ca un partid politic, insa lucrurile se vor schimba pe viitor", a declarat pentru ZIUA de Constanta, Gheorghe Dontu. La sfarsitul saptamanii va avea loc si o prima sedinta organizatorica care va fi onorata si de liderul national al partidului, Petre Lificiu. "Urmeaza o munca titanica de organizare si refacere a tuturor structurilor existente la nivelul judetului", a spus Dontu. Ecologistii vor incepe cu munca de jos si primul pas este identificarea si amenajarea unui sediu propice desfasurarii muncii politice. Desi sustine ca optiunea pentru Partidul Ecologist i-a apartinut in exclusivitate, Gheorghe Dontu se asteapta ca si alti cunoscuti sau fosti colegi din PSD sa reflecteze mai serios asupra acestei alternative politice, aflata la mare cautare in Europa. Dontu a refuzat anul trecut o oferta din partea Partidului Democrat.

Scris de: {autor}Lavinia SICLITARU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 590

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 538

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 521

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 743

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 550

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 655

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 711

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 520

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 578

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 776

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14170

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 935

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 937