Politic

Huţucă - „Guvernarea PSD-ALDE s-a transformat într-un bazar al minciunilor şi al populismului!“

Preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Bogdan Huţucă, vicepreşedinte al Comisiei pentru Buget şi Finanţe din Camera Deputaţilor, consideră că guvernarea PSD-ALDE s-a transformat într-un bazar al minciunilor şi al populismului, punând pe masa românilor doar iluzii şi incertitudine.
 
„Dragnea şi Tăriceanu, în siajul celui de-al treilea guvern sezonier, preocupaţi mai mult de ciuntirea şi dezgolirea justiţiei, au încropit pe genunchi o nouă fiţuică, pe care o prezintă în faţa poporului drept program de guvernare. Un simulacru de bufonerii politice, mixate bine cu gogoşi electorale, editat mai degrabă de personajele lui Caragiale. PSD şi ALDE au căzut în capcana propriilor minciuni şi acum se tem de apropierea termenelor scadente. Promisiunile lor bombastice apasă greu pe o coaliţie de guvernare care capotează din trei în trei luni, extirpându-şi guvernele neputincioase şi incompetente“, susţine parlamentarul PNL de Constanţa.
 
Potrivit deputatului liberal Bogdan Huţucă, „noul program de guvernare amână teme asumate, care la data de 1 ianuarie 2018 ar fi trebuit să fie aprobate, şi introduce noi măsuri, fără a specifica termenul de implementare. De exemplu, scutirea de impozit a terenurilor agricole exploatate se amână cu un an, toate proiectele mari de infrastructură se amână un an sau doi, iar lista poate continua. Este evident că nu şi-au permis asumarea unor termene clare, în condiţiile în care nu ştiu cum vor asigura sustenabilitatea măsurilor deja implementate“.
 
„Din păcate, acest nou program lansează îngrijorarea a încă un an pierdut pentru România, a încă un an în care PSD şi ALDE vor umili o naţie întreagă, croind o nouă guvernare doar pentru a ajusta ţinuta penală a întâiului fiu al partidului“, conchide preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputatul Huţucă îi bate obrazul senatorului Chiţac şi Asociaţiei „Constanţa Altfel” „Nu am stat la masă cu membrii familiei Mazăre. O minciună sfruntată!”

22 Jul 2019 652

Huţucă (PNL) - „În al 12-lea ceas, Constanţa are nevoie de un alt primar şi de un alt model de administraţie!“

13 Jul 2019 909

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă - „PSD tratează limba română ca pe o marfă politică“

05 Jul 2019 704

Guvernul trebuie să revină asupra Ordonanţei Huţucă (PNL) - „Mii de elevi din judeţul Constanţa care fac naveta spre şcoală vor plăti din toamnă abonamente la preţuri întregi la firmele de transport“

28 Jun 2019 787

Bătaie de joc la adresa cetăţenilor din Palazu Mare Liderii opoziţiei îi cer primarului Decebal Făgădău să se oprească imediat din a distruge oraşul

27 Jun 2019 1688

Locuitorii vor ataca PUZ-ul zonei în instanță Primarul Făgădău, în calitate de inițiator, forțează aprobarea PUD-ului VDT Construct Impex SRL pentru blocul de zece etaje din Palazu Mare (document)

25 Jun 2019 1960

Huţucă (PNL) - „Este greu să vorbeşti în acest moment în Constanţa despre inovaţie şi soluţii «smart», când oraşul nu are nici măcar un PUG“

24 Jun 2019 853

Liberalii îşi dau întâlnire la Forumul Antreprenorilor în Administraţia Inteligentă, de la Mamaia

19 Jun 2019 1395

Fără studiul de fezabilitate şi documentaţia necesare realizării investiţiei Dăncilă promite că lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Militar Constanţa încep anul viitor (document)

19 Jun 2019 1766

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a mers în Palazu Mare și a discutat cu locuitorii care nu vor betoane ridicate printre case (galerie foto)

15 Jun 2019 1797

Primarul insistă cu proiectul şi pentru o reconciliere între locuitori şi investitor PUD-ul VDT Construct Impex SRL pentru blocul cu zece etaje din Palazu Mare, aviz negativ

12 Jun 2019 3668

Ce spune președintele PNL Bogdan Huţucă despre decizia de revocare din funcție a secretarului general, Robert Boroianu

07 Jun 2019 1089

Deputatul Huțucă Bogdan, co-inițiator al legii privind eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parțial și eliminarea supraaccizei la carburanți

07 Jun 2019 588

Bogdan Huțucă (PNL) - „În județul Constanța, Andronescu vrea să desființeze clase de liceu în localități în care există primari PNL”

05 Jun 2019 584

Redevine PNL Constanţa o forţă politică în judeţ? Se vor responsabiliza liberalii după votul de duminică?

28 May 2019 924