Iată ce imobile va renova SRL-ul CJC

cap_2.jpgSRL-ul din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa se pregăteşte să dea startul unor noi reabilitări de imobile în judeţ.

În acest sens, în şedinţa CJC de astăzi se va supune votului consilierilor judeţeni proiectul de hotărâre privind preluarea în administrarea instituţiei judeţene a unor imobile. Totodată, prin această hotărâre, se va aproba şi trecerea imobilelor, prin protocol de predare-primire, în gestiunea SC Domeniul Public şi Privat Judeţean (DPPJ) SRL Constanţa, în vederea reabilitării lor. Printre imobilele ce urmează să fie reabilitate de SRL-ul CJC se numără şi căminele culturale din Negru Vodă, Vadu - comuna Corbu, Rasova, Canlia - comuna Lipniţa, Vlahi şi Dunăreni - comuna Aliman, Amzacea, cât şi Casa Tineretului din Cobadin. De asemenea, pe lista obiectivelor de investiţii a SC DPPJ SRL se regăsesc şi grădiniţele din Topraisar, satul Vlahi - comuna Aliman, Pecineaga şi Deleni. Vor mai fi renovate de către SRL-ul CJC biblioteca Şcolii Generale „Nicolae Grigorescu" din Medgidia, cluburile de pensionari din Negru Vodă şi Agigea şi dispensarele din localităţile Negureni - oraşul Băneasa, Lumina, Agigea şi Vlahi. „Având în vedere dificultăţile financiare cu care se confruntă în prezent consiliile locale, Consiliul Judeţean Constanţa, ca autoritate a administraţiei publice locale constituită la nivel judeţean, a solicitat analizarea posibilităţii trecerii imobilelor în care funcţionează cămine culturale, grădiniţe, dispensare, din administrarea consiliilor locale respective în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa, în vederea reabilitării acestora", se precizează în expunerea de motive a proiectului de hotărâre iniţiat de preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cristian Ionuţ Clipea este administratorul societății Kharisma Holiday SRL

01 Oct 2015 3622

Ce nu a făcut DPPJ-ul Consiliului Judeţean continuă primarii. Setconstrct - contract bănos cu Primăria Agigea (documente)

04 Feb 2015 3205

SRL-ul Consiliului Judeţean e deja istorie Sediul în care a funcţionat DPPJ, transformat în bloc de locuinţe de serviciu

05 Dec 2014 1561

Cum închide CJC gura Curţii de Conturi Cadou de lichidare - 220.000 de lei pentru Domeniul Public şi Privat Judeţean

05 Nov 2014 2670

Contractul bănos cu DPPJ-ul a fost de bun augur Mihai Dragoş Peltecu a înfiinţat o nouă firmă de construcţii

27 Oct 2014 2985

După insolvenţă, urmează lichidarea Se alege praful de SRL-ul Consiliului Judeţean Constanţa

30 Sep 2014 3521