Politic

Iată cine sunt susţinătorii de la Constanţa ai lui Dacian Cioloş!

Grupul de Iniţiativă Judeţeană al +PLUS Constanţa se reuneşte la sfârşitul săptămânii pentru a aduce la cunoştinţa tuturor membrilor hotărârile Congresului Naţional al partidului, strategia de strângere de semnături în vederea alegerilor europarlamentare, organizarea teritorială în judeţ a +PLUS, cine sunt şi ce planuri au.
 
Prima întrunire a susţinătorilor lui Dacian Cioloş a avut loc pe 5 ianuarie a.c., când s-a desfăşurat la Constanţa prima întâlnire a Partidului Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS) din Constanţa, cu noii membri.
La întâlnire au participat coordonatorii regionali Daniela Giurca, Dan Ionescu şi Ovidiu Ţentea, care, alături de membrii Grupului de Iniţiativă Judeţean, Cristina Rizea, Gelal Abdulachim, Alin-Florian Constantinescu şi Cristian Florin Stoian, au discutat pe larg cu membrii PLUS Constanţa şi au răspuns la întrebări.
 
Scopul întâlnirii a fost acela de a discuta direct cu cei dispuşi să se implice şi de a începe organizarea în plan local. 
Reprezentanţii de pe plan local ai +PLUS consideră că anul 2019 este unul decisiv, iar felul în care se vor implica şi organiza va fi definitoriu pentru a ne atinge obiectivele. Discuţia de la începutul acestei luni a mai atins subiecte precum organizarea alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019, campania „Oameni noi” şi lărgirea structurii Grupului de Iniţiativă Judeţeană, prin implicarea unor noi membri.

Vă reamintim că, ulterior, pe 26 ianuarie, la Bucureşti, a avut loc prima Convenţie Naţională PLUS, în cadrul căreia Dacian Cioloş a fost ales preşedintele formaţiunii. În cadrul Convenţiei Naţionale, la care au participat peste 1.500 de membri, delegaţii veniţi din ţară şi din diaspora au votat statutul partidului, membrii Comisiei Naţionale de Cenzori şi pe cei ai Comisiei Naţionale de Integritate şi Arbitraj.
 
Pentru Comisia Naţională de Cenzori, candidatul PLUS Constanţa a fost Sorin Andrei, iar pentru Comisia de Integritate si Arbitraj, candidaţii PLUS Constanta au fost Dinu Efrim, Cristian Florin Stoian şi Alin-Florian Constantinescu.
 
Conform împărţirii reţelei +PLUS, judeţul Constanţa face parte din Regiunea+ Sud-Est şi cuprinde judeţele: Tulcea, Vrancea, Galaţi, Brăila, Buzău şi Constanţa. Coordonatorii regiunii sunt: Dan Ionescu, Gabriela Dima, Daniela Giurcă şi Ovidiu Ţentea.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deşi a jucat din minutul 26 cu un om în plus, FC Farul a pierdut meciul contra Concordiei Chiajna

18 Aug 2019 841

Un constănţean cere în instanţă transformarea totală a staţiunii Mamaia, plus daune de 100.000 de euro

13 Aug 2019 23477

Primăria Constanţa vrea maşini electrice pentru Direcția Generală Poliția Locală

10 Aug 2019 663

„Warm-up for the Charity Basketball Game“ Meci demonstrativ în Piaţeta Cazino din Mamaia

08 Aug 2019 492

USR şi PLUS Constanţa, campanie de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale

08 Aug 2019 532

Partidul lui Cioloş şi-a desemnat Biroul Filialei Judeţene Constanţa

05 Aug 2019 585

Filmul ”Oamenii dreptății”, proiectat în Cazinoul din Constanța

31 Jul 2019 716

Robert Turcescu (PMP) - „Orice zi în plus cu Viorica, Arafat, miliţieni, procurori şi judecători lipsiţi de discernământ înseamnă crimă cu premeditare!“

29 Jul 2019 809

Spitalul Militar Constanţa îşi reface stocurile de materiale sanitare (document)

27 Jul 2019 530

Accident rutier cu victimă, la intrare în Palazu Mare

24 Jul 2019 793

Continuă dezinsecția în municipiul Constanța. Unde se acţionează în continuare

04 Jul 2019 473

Scurtă istorie a cazinourilor

19 Jun 2019 899

Interviu live Remus Negoi, președinte USR - „Modul de abordare a lucrurilor în Primăria Constanța este unul falimentar!“ (video)

06 Jun 2019 5036

Constanţa. Rezultatele, pe localităţi, la europarlamentare. Unde au fost cele mai neaşteptate rezultate (galerie foto)

04 Jun 2019 2821

Făgădău recunoaște că există o presiune pe Direcția Juridică din Primăria Constanța „Facem o analiză extrem de amănunțită. Am avut multe surprize neplăcute“

31 May 2019 768