Iată echipa interimară de conducere a organizaţiei municipale! Mesaj de forţă în PMP Constanţa - cine mişcă în front rămâne fără sprijin politic!

Preşedintele PMP, Claudiu Iorga Palaz, a decis întrunirea Comitetului Executiv al PMP Constanţa, ocazie cu care a fost numit un nou preşedinte interimar al organizaţiei municipale, în persoana consilierului local municipal Alexandru Zabara. Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe Florin Goidea, consilier judeţean. Goidea nu a participat la şedinţă, deoarece nu a fost convocat.
 
Din echipa Comitetului Executiv Local interimar mai fac parte: Marius Costea - secretar general, Costel Aurelian Dumitraşcu - secretar general adjunct, vicepreşedinţii Virgil Senopol, Secil Cantaragiu, Lidia Turcu, Alex Damian, Cătălin Papuc şi Cristian Solom. Secretari executivi sunt Aurelia Păcuraru, Tania Manea, Cristian Stere, Vera Mironescu şi Oana Guţă, iar Diana Răileanu a fost desemnată trezorier.

Preşedintele de la judeţ, Claudiu Palaz, spune că echipa interimară are mandat determinat şi va pregăti alegerile de la municipiu.

În cadrul Comitetului Executiv Judeţean s-a decis ca PMP să demareze campania de promovare a centenarului Marii Uniri, respectarea cu sfinţenie a hotărârilor politice ale PMP de către aleşii locali, orice derapaj urmând să fie sancţionat, aplicarea de sancţiuni conducerilor locale PMP care nu vor respecta hotărârile CEJ al PMP Constanţa.
 
Totodată, PMP este decis ca în prima şedinţă de Consiliul Judeţean să-şi numească reprezentantul în Autoritatea de Ordine Publică a judeţului Constanţa (ATOP). Propunerea partidului este Daniel Turcu, consilier judeţean.
Menţionăm că pe 14 februarie Turcu nu a întrunit voturi suficiente pentru a intra în instituţie, după ce atât consilierii judeţeni liberali, cât şi aleşi de la PSD au votat împotrivă.

Nu este de neglijat faptul că indemnizaţia de membru ATOP este de 1.000 de lei. Predecesorul lui Turcu în ATOP a fost consilierul Florin Goidea, care a demisionat însă din această calitate, la solicitarea conducerii PMP Constanţa.

Citeşte şi:

Înfrângere usturătoare pentru Claudiu Palaz în şedinţa CJC. Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Constanţa a rămas incompletă!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 554

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 642

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 607

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 585

PSD va câștiga detașat alegerile locale, conform unui sondaj la nivel național

01 Apr 2024 837

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 764

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 660

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 770

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1162

Fostul senator Dorel Onaca a plecat din PMP și a revenit în Partidul România Mare

24 Mar 2024 3590

Dorin Sărăcilă, candidatul ales de ADU pentru Primăria Tuzla, în județul Constanța

23 Mar 2024 726

Este oficial! Primarul comunei Castelu, județul Constanța, Nicolae Anghel a intrat în PSD (GALERIE FOTO

23 Mar 2024 1006

Președintele PMP Constanța candidează și la alegerile europarlamentare

22 Mar 2024 706

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 836

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 819