Iată noua structură de conducere a Uniunii Salvati Romania, filiala Constanţa

Sâmbătă, 8 iulie 2017, în urma ședinței reunite a Adunării Generale a Filialei Locale și a Conferinței Filialei Județene, U.S.R. Constanța și-a desemnat organele de conducere, arbitraj și control pentru următoarele 12 luni.

Conform rezultatului obținut în urma acestor alegeri, noua componență a organelor de conducere a U.S.R Constanța este următoarea:
 
Biroul Filialei Locale U.S.R. Constanța

Președinte: Remus-Eugen Negoi, 46 ani, antreprenor, doctor în economie al A.S.E. București, economist, absolvent al Facultății de Știinte Economice din cadrul Universității "Ovidius" Constanța.

Vicepreședinți: Florin-Cătălin Iacob, 28 de ani, absolvent al Facultății de Istorie și Științe Politice, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene, membru al asociațiilor Verde Urban si Constanța Ia Atitudine, în prezent antreprenor, Cristiana Popescu, 32 de ani, absolventă a Facultății de Urbanism și a masterului Managementul urban al orașelor competitive din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism " Ion Mincu" București, în prezent antreprenor.

Membri: Stelian-Cristian Ion (40 de ani, avocat, fondator al asociațiilor Verde Urban și Litigoras, deputat), Florin-Daniel Cocargeanu (35 de ani, economist), Cerasela Badea (47 de ani, asistent medical) și Adrian-Cristian Burlibașa (46 de ani, licențiat al Facultății de Științe Economice din Iași, secția Finanțe-Bănci, antreprenor).
 
Biroul Filialei Județene U.S.R. Constanța:

Președinte - Eugen-Remus Negoi
Vicepreședinți - Florin-Cătălin Iacob și Cristiana Popescu

Membri - Stelian-Cristian Ion, Petre Enciu (36 de ani, doctor inginer în domeniul IT, cofondator al unui startup ce activează în domeniul Smart Building), Florin-Daniel Cocargeanu, Adrian-Cristian Burlibașa.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 442

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 541

Bugetare participativă Se amenajează părculețul de la Termele Romane. Proiectul a fost depus de un adolescent din Constanța!

13 Apr 2024 509

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 530

A fost emis certificatul de urbanism Spații dotate cu echipamente pentru exerciții fizice, amenajate în Poarta 6 din municipiul Constanța

12 Apr 2024 422

ZIUA LIVE Candidatul USR la Primăria Mangalia, Semiran Abdurefi – „Oamenii din Mangalia trebuie să aibă curaj, să își urmeze visul”

10 Apr 2024 577

ZIUA LIVE Semiran Abdurefi, președinte USR Mangalia, candidat la fotoliul de primar al Municipiului Mangalia (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 883

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 722

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 543

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 486

ZIUA LIVE În ce direcție se îndreaptă orașul Mangalia? (VIDEO)

09 Apr 2024 632

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 643

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 781

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 642

ZIUA LIVE Gabriel Ciobanu, candidatul Alianței pentru Agigea la primăria din comună – „Aducem în plus unitate în Agigea!” (VIDEO)

02 Apr 2024 659