Incident în Parlamentul României. Iulian Bulai, ales al USR ar fi fost bruscat (video)



În timpul discursului susţinut de preşedintele Klaus Iohannis, astăzi, în faţa senatorilor şi deputaţilor, aleşii Partidului Social Democrat au părăsit sala. 

Ulterior, Iulian Bulai, parlamentar al Uniunii Salvaţi România, a dorit să solicite explicaţii colegilor săi cu privire la acest aspect. 
Simate domn, de ce aţi părăsit sala de plen? Nu suportaţi adevărul”, au fost întrebările adresate de Iulian Bulai. 
Din păcate pentru el, răspunsurile au ezitat să sosească. Ulterior, parlamentarul USR s-a deplasat lângă un grup mai mare de senatori şi deputaţi, cu aceeaşi intenţie, de a adresa aceste întrebări. La un moment dat, Iulian Bulai se vede că ar fi fost bruscat de uniii parlamentari iritaţii fiind că sunt filmaţi. Au urmat câteva zeci de secunde de agitaţie pe marginea incidentului, după care parlamentarii au revenit în sală. 
Vizavi de acest incident, senatorul de Constanţa Tit-Liviu Brăiloiu nu a avut prea multe de comentat.

Liviu Tit Brăiloiu. Nu am fost în Parlament, nu am agresat pe nimeni. Este un linşaj mediatic la adresa mea, pe care nu îl comentez. Nu comentez decât declaraţiile mele”, a declarat Tit-Liviu Brăiloiu. 

Incidentul a fost făcut public şi de avocatul constănţean Stelian-Cristian Ion.

Colegul nostru, deputatul Iulian Bulai, a fost agresat fizic astazi, după discursul Presedintelui, de senatorul Liviu Tit Brăiloiu și de alți colegi ai acestuia pe holul Plenului Camerei Deputaților sub pretextul că filma in acest spatiu. Mi de pare un gest incalificabil care nu poate fi trecut cu vederea! Am protestat și noi gălăgios pentru niste principii, dar niciodată nu am trecut limita in acest mod”, a declarat Stelian-Cristian Ion. 

Potrivit caesarfoundation.org, Iulian Bulai a absolvit Academia Națională de Arte din Oslo cu specializarea în sculptură şi artă vizuală, beneficiind de asemenea şi de o bursă Erasmus la Universitatea din Lisabona. Iulian şi-a continuat, ulterior, studiile de master în arte vizuale atât la Academia Natională de Arte din Oslo, cât şi la China Central Academy of Fine Arts din Beijing. În perioada 2014 – 2015 urmează cursurile programului de master în diplomație culturală şi global governance cu specializarea în relații internaționale, în cadrul Institutului de Diplomație Culturală din Berlin şi a Universitații din Siena. Masteratul cuprinde şi un stagiu de practică în cadrul Delegației Uniunii Europene în Islanda.În paralel cu studiile de specialitate desfăşurate in diferite țări, Iulian Bulai a absolvit cu success cursuri intensive de limbă şi cultură norvegiană, portugheză, italiană şi mandarin.

Din anul 2012, Iulian Bulai a colaborat cu Fundația Pacea din Roman la implementare anumitor proiecte de combatere a abandonului şcolar şi accelerare a incluziunii sociale. În perioada 2012-2013 a efectuat stagii de pregătire în cadrul ambasadelor Romaniei de la Beijing şi Oslo.
Pe lângă numeroase expoziții în Norvegia, Suedia, China, Germania şi România, în ultimii ani a avut intervenții media şi a scris pentru publicații norvegiene pe teme de coeziune socială, analiză politică şi dezbateri culturale.

După terminarea studiilor şi a perioadei de dezvoltare profesională doreşte să revină în țară, contribuind cu experiența sa transdisciplinară la dezvoltarea societății civile.

Sursa foto: captură video Iulian Bulai
Sursa video: Iulian Bulai



 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 16 mai 2023

17 May 2023 1634

Coroană funerară depusă de doi parlamentari USR la sediul Institutului Cultural Român

07 Mar 2023 1443

Iulian Bulai, sesizare împotriva lui George Simion. „M-a agresat fizic, apucându-mă cu degetele de ureche“

28 Mar 2022 1161

Parlamentul a instituit, ieri, Ziua matematicii, informaticii şi științelor naturii „E nevoie de tineri care să fie atrași către cariere în acest domeniu”

18 Mar 2021 1487

Constanţa Stere Halep, tatăl Simonei Halep, joacă pentru Săgeata Stejaru la Trofeul Liga Ultra Old-Boys (galerie foto)

24 Dec 2019 4577

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 22 iulie 2019

23 Jul 2019 3045

Femeile care au avut venituri din drepturi de autor riscă să nu primească indemnizaţia de creştere a copilului

06 Sep 2018 2045

Oana Bulai, numită consilier de stat de premierul Viorica Dăncilă

26 Mar 2018 1583

Adevarul.ro Ziua Izabellei - Teoria specialiştilor

24 Jan 2015 2534

"PSD s-a sinucis cu ceasuri Rolex"

20 Nov 2014 1936

Nr. unic (nr. format vechi) 30526/212/2014

26 Sep 2014 1240

Ramona Gabor a dat plaja din Dubai pentru cea din Mamaia

10 Aug 2014 2592

Magistraţii l-au arestat preventiv, ca să-l dezveţe! Obişnuieşte să conducă beat şi nu are permis

20 Jun 2014 1645

Judecătorii au decis în privinţa lui Alexandru Bulai Recidivistul care a condus beat şi fără permis a fost arestat

19 Jun 2014 2127

Recidivist propus pentru arestare S-a urcat la volan beat şi fără permis!

19 Jun 2014 1872