Iulia-Mădălina Moţăţăianu, propusă pentru şefia RAEDPP

07_motataianu_-_Raedpp_Madalina_Motataianu.jpgAleşii constănţeni vor vota în şedinţa de Consiliu Local Municipal de luni pentru numirea noului director al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat (RAEDPP).

Potrivit unui proiect de hotărâre iniţiat de primarul Radu Mazăre referitor la modificarea şi completarea HCL numărul 622/2008 pentru numirea Consiliului de Administraţie al RAEDPP, favorită pentru această funcţie este Iulia-Mădălina Moţăţăianu, actualul director al Direcţiei de Administrare Imobile din cadrul RAEDPP.

Amintim că în ultima şedinţă de Consiliu Local organizată în luna decembrie a anului trecut, consilierii locali au aprobat numirea lui Ovidiu Tănase pentru funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat.

Precizăm că posturile de preşedinte CA al RAEDPP, dar şi de director al RAEDPP au rămas vacante după demisia lui Radu Babuş, care a renunţat la cele două funcţii, fiind ales deputat în Colegiul numărul 4.

Potrivit noilor prevederi legale, preşedintele CA nu poate fi şi director general, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Radu Babuş, de aceea Consiliul Local Municipal Constanţa a procedat la numirea separată a preşedintelui CA al RAEDPP şi a directorului RAEDPP.

O eroare în numirea lui Ovidiu Tănase

Prin proiectul de hotărâre privind numirea noului director al RAEDPP se solicită de către Primăria Constanţa şi îndreptarea unei erori materiale strecurate în dispoziţiile articolului 2 al HCL numărul 352/17.12.2012, în sensul că se va înlocui sintagma „Tănase Ovidiu" cu „Ovidiu-Cristian Tănase".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

anonim

12 Jul, 2013 08:19

Va apreciez munca si va admir foarte mult. Ad vrea sa va multumesc in primul rand pentru ajutor si sustinere insa as vrea sa va aduc la cunostinta anumite lucruri care se intampla in cartierul Henry Coanda sub ochii tuturoye. Este o doamna acolo care e pusa doar pe scandal si galagie s-a crtrat tata lumea cu ea si ameninta pe toata lumea cu moarte,sunt multi vecini carora le este frica de ea si peste tot spune ca ea are la mana pe toata lumea si nu are nimeni ce sa ii faca. Copii stau afara pana seara tarziu fac galagie pe scara si aduna toti copii in scara blocului,face curat pe scara doar dupa ora 22-24 si daca ii spui ceva spune ca ce ea este la Poarta Alba?ea face ce vrea jigneste pe toata lumea,tot acolo se vand tigari la negru ,alimente si prostitutie,etnobotanice si probabil droguri. Am facut lucrul acesta deoarece nimeni nu are curajul sa o faca si tuturor le este frica de Dna si astea sunt doar o mica parte din probleme. Eu va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi tot ce am avut de zis.

Articole asemanatoare

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 215

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 685

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 426

Ședință CL Chițac cere revocarea dreptului de administrare al Administrației Fondului Imobiliar SRL asupra pistei de roleri și skateri din Parcul Tăbăcărie (DOCUMENT)

22 Apr 2024 475

Ședință CL Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Crinului (DOCUMENT)

22 Apr 2024 412

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici​ (DOCUMENT)

22 Apr 2024 375

Un imobil din zona Complex Perla din Mamaia va trece în domeniul public al municipiului Constanța? Consilierii locali decid în ședința de CL (DOCUMENT)

22 Apr 2024 460

Ședință CLM Constanța Aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

21 Apr 2024 387

Proiectul de hotărâre privind administrarea Creșei nr. 2, pe agenda ședinței CL Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 443

Ședință CL Constanța Consilierii locali discută despre acordarea de stimulente financiare pentru personalul medical al Spitalului de Boli Infectioase Constanţa (DOCUMENT)

21 Apr 2024 406

Ședința CLM Constanța Aprobarea situaţiilor financiare încheiate la finele anului 2023 ale Termocentrale Constanţa SRL, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

21 Apr 2024 394

Aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

21 Apr 2024 412

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a evaluării anuale a activității managerului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 349

Ședință CL Constanța Proiect privind probarea scutirii de la plată chiriei pentru spațiile locative cu destinația de locuință în administrarea societății Administrația Fondului Imobiliar SRL (DOCUMENT)

21 Apr 2024 372

Ședință Consiliu Local Constanța Se stabilește nivelul chiriei pentru locuințele sociale situate pe strada Zmeurei (DOCUMENT)

21 Apr 2024 1046