Iustin Fabian Roman, concluzii din întâlnirile cu alegătorii „Oamenii nu înţeleg de ce Poliţia Locală şi cea naţională nu-i protejează"

10_iustin.jpgIustin Fabian Roman, candidatul ARD Constanţa în Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor, a continuat şi ieri întâlnirile cu cetăţenii judeţului Constanţei.

Iustin Fabian Roman a fost în mijlocul comunităţilor din comuna Cumpăna şi din cartierul Far din Constanţa pentru a sta de vorbă cu oamenii în încercarea de a-i ajuta, dar şi pentru a le expune proiectele de lege pe care intenţionează să le promoveze pentru îmbunătăţirea traiului de zi cu zi.

Ce-i supără pe cumpăneni

iustin_1.jpgLocalnicii din Cumpăna au precizat că lipsa locurilor de muncă, proasta gestionare a câinilor comunitari şi străzile cu gropi în asfalt sunt principalele probleme cu care se confruntă. „În comuna Cumpăna am avut ocazia să discut cu mai mulţi localnici care s-au plâns din cauza lipsei locurilor de muncă, din pricina câinilor comunitari şi a asfaltărilor. Există străzi în Cumpăna care, după ploaie, se umplu de noroi. Oamenii sunt foarte nemulţumiţi din această cauză şi le-am promis că vom găsi o soluţie pentru a rezolva situaţia", a declarat Iustin Fabian Roman.

În cartierul Far, oamenilor le este frică să iasă pe stradă

„În cartierul Far am întâlnit aceeaşi problemă a infracţionalităţii crescute", a afirmat Iustin Fabian Roman. „Unii locuitori mi-au spus chiar că le este frică să iasă seara din case sau să-şi lase copiii afară, la joacă. În ultima vreme a fost o creştere a incidenţei cazurilor de tâlhării, iar oamenii nu înţeleg de ce Poliţia Locală şi cea naţională nu iau măsuri pentru a-i proteja", a mai declarat Iustin Fabian Roman.

Candidatul ARD le-a vorbit cetăţenilor despre taxa de solidaritate

iustin2.jpgCandidatul ARD Constanţa pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor le-a vorbit oamenilor şi despre proiectul privind instituirea unei taxe de solidaritate, impuse companiilor şi firmelor care activează în domeniul energetic desfăşurând activităţi de exploatare a resurselor naturale şi furnizare a energiei electrice nucleare şi eoliene în judeţul Constanţa, precum şi în zona economică a Mării Negre. Iustin Fabian Roman le-a explicat oamenilor că beneficiarii direcţi şi exclusivi ai sumelor rezultate din încasarea taxei de solidaritate vor fi cetăţenii judeţului Constanţa, autorităţile competente având obligaţia de a distribui aceste sume către sistemul judeţean de sănătate, către cel de educaţie, precum şi către cetăţeni, pentru acoperirea costurilor de încălzire a locuinţelor în timpul sezonului rece.

Astăzi, Iustin Fabian Roman se va întâlni cu alegătorii din Piaţa Abator. Întâlnirea va avea loc de la ora 10.30.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizie CNSC Software Imagination & Vision SRL a contestat o licitație organizată de Portul Constanța!

27 Mar 2024 357

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 1726

Loteria Română a lansat o platformă prin care pot fi achiziționate bilete la cele mai cunoscute jocuri

25 Mar 2024 605

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților, de acord cu înființarea unui pasaj rutier, la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu. Constănțean - „Ar fi bun un nou șantier rutier!“

24 Mar 2024 606

Ședință a Consiliului Politic Naţional al PNL. Ce subiecte se află pe ordinea de zi

24 Mar 2024 591

Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, declarații după perchezițiile DNA Constanța - „Am încredere în justiție. Am avut mereu!“

22 Mar 2024 514

Tulcea Cursuri gratuite de educație digitală pentru copii și adulți, în cadrul proiectului Siguranța Online

21 Mar 2024 350

Sondaj de opinie Sunteți mulțumiți de cum arată pistele pentru biciclete din Constanța? „Doamne ferește, care piste??“, spun constănțenii în online

17 Mar 2024 571

Editorial Rețelele de socializare, terenuri fertile pentru dezinformare și propagandă, în contextul viitoarelor alegeri

15 Mar 2024 607

Biletele de valoare şi voucherele de vacanţă vor putea fi emise electronic, dar şi utilizate pentru plăţi online

13 Mar 2024 523

Imobiliare Constanța PUZ-ul pentru un teren din zona Tomis III din municipiul Constanța, lansat în consultare publică. Până când puteți trimite propuneri și observații? (DOCUMENT)

11 Mar 2024 841

Interviu online cu Sorin Mihai, inspector şcolar general „Cele două simulări organizate la nivelul județului Constanța au arătat că elevii sunt mai buni decât cei din țară“

11 Mar 2024 1440

Afaceri Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a cumpărat servicii de digitalizare de la o firmă din județul Iași (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 827

Înmatricularea vehiculelor se va putea realiza online, din acest an

03 Mar 2024 510

Achiziția pentru echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale pentru Spitalul de Boli Infecțioase a fost contestată. Ce verdict a primit General Electric Medical Systems România SRL?

02 Mar 2024 675