Politic

„Lauda de sine nu miroase-a bine“ Consilierul judeţean Daniel Turcu şi-a depus raportul de activitate (document)

Consilierul judeţean Daniel Turcu (PMP) şi-a depus raportul de activitate pentru primele 16 luni de mandat. Raportul alesului local poate fi lesne comparat cu un laudatio. Analiza activităţii „fără precedent“ a consilierului a fost depusă fix în perioada în care partidul din care face parte se pregăteşte de alegeri. Din informaţiile noastre, Turcu se pregăteşte să „atace“ postul de prim-vicepreşedinte.
 
„Excluzând conducerea CJC (preşedintele şi vicepreşedinţii), din păcate, sunt singurul consilier judeţean care a iniţiat un proiect de hotărâre în perioada raportată. Proiectul iniţiat viza înfiinţarea unui nou traseu, respectiv traseul Constanţa - Năvodari - Lumina, care ar fi asigurat o decongestionare a fluxului de călători din această zonă. Pentru iniţierea acestui proiect, m-am consultat cu Autoritatea Judeţeană de Transport, am călătorit cu mijloacele de transport ce operează şi deservesc rutele Năvodari - Constanţa, Năvodari - Lumina, Lumina - Constanţa şi am discutat cu navetiştii de pe rutele menţionate, locuitori ai judeţului Constanţa. Operatorul care ar fi urmat să execute noul traseu urma să preia o parte din călători, ajungându-se, în acest mod, la asigurarea unui serviciu de transport public de calitate. În cadrul şedinţei din 30.06.2017, consilierii de la PSD şi PNL s-au abţinut să voteze proiectul de hotărâre, acesta fiind votat favorabil doar de consilierii judeţeni PMP. Drept urmare, proiectul a picat la vot“, afirmă consilierul.
 
Daniel Turcu a uitat să amintească însă în raport că în şedinţa din 28 iulie a.c., alături de ceilalţi consilierii judeţeni, a votat pentru creşterea numărul de mijloace de transport pe aceeaşi rută. S-a ajuns la acest vot după ce s-au efectuat mai multe controale, în mai multe zile, la ore diferite, şi Consiliul Judeţean a hotărât de comun acord cu operatorii şi comisiile din Consiliul Judeţean că este nevoie de o suplimentare pe acest traseu. Astfel, numărul de maşini a fost suplimentat cu zece microbuze care vor circula zilnic şi cu două autocare.
 
Trecând peste această menţiune din raportul de activitate, ca urmare a votului primit în plenul şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa din data de 6.07.2016, Turcu activează în două comisii de specialitate din cadrul CJC: 1. Comisia pentru Educaţie, Sport, Turism şi Tineret, ca secretar şi 2. Comisia pentru Mediu şi Agricultură, unde are calitatea de membru.
 
În cadrul şedinţei CJC din data de 17 august 2016, Turcu a mai fost desemnat, în urma votului primit în plen, reprezentant al CJC în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa. Consilierul afirmă că a participat la şedinţele CA-ului Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie ce vizau bugetul de venituri şi cheltuieli, planul de achiziţii publice, statul de funcţii şi organigrama spitalului. Daniel Turcu a mai participat şi la alte evenimente organizate sub egida Consiliului Judeţean Constanţa.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza raportul de activitate integral al consilierului judeţean Daniel Turcu (PMP).

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Câți asistenți sociali pentru persoanele cu handicap grav sunt în Constanța. Raport de activitate pentru 2018 (documente)

16 Jan 2019 715

Senatorul constănţean Ştefan Mihu, raport de activitate. Primii doi ani de mandat

01 Jan 2019 403

Schimbări în Guvernul Dăncilă. Care sunt noutăţile

19 Nov 2018 652

USR Constanţa, raport de activitate la mijlocul legislaturii

01 Nov 2018 425

Vânătorii și pescarii sportivi din Constanța, la raport. A fost convocată adunarea generală

22 Oct 2018 580

Consiliul Judeţean Constanţa a publicat Raportul de activitate al preşedintelul CJC, Horia Ţuţuianu (document)

27 Aug 2018 619

Autorităţile publice, obligate să prezinte raport de activitate periodic, inclusiv în Monitorul Oficial Primăria Constanţa încalcă Legea nr. 544 din 2001

08 Aug 2018 615

Garda de Coastă, raport de activitate după şase luni! A primit cinci bodycam-uri de la Sindicatul Europol (galerie foto)

24 Jul 2018 1251

Raport de activitate Consilierul Ioan Solomon susţine că preşedinţii de şedinţe din CLM tratează ordinea de zi într-un mod „pompieristic“! (document)

21 Jul 2018 360

Raport de activitate Consilierul local Romeo Rezeanu, luări de poziţie în ceea ce priveşte conformarea PUZ-urilor la exigenţele rezultate din modificările legislative (document)

20 Jul 2018 663

Raport de activitate Observaţiile şi propunerile alesului Mihaela Andrei pentru buna funcţionare a Consiliului Local Municipal (document)

16 Jul 2018 833

Raport de activitate Consilierul local municipal PNL Cristina Văsii - interpelări, amendamente, solicitări și inițiative avute în cel de-al doilea an de mandat (document)

14 Jul 2018 894

Declaraţia de avere a liberalei Adriana Câmpeanu. Cât a încasat anul trecut din alte activităţi (document)

12 Jul 2018 1010

Raport de activitate Ce iniţiative, interpelări, amendamente şi solicitări a avut în cel de-al doilea an de mandat consilierul local PNL Costin Avătavului (documente)

12 Jul 2018 2418

Între viaţa politică şi medicina dentară Raportul de activitate al consilierului municipal Adriana Câmpeanu (document)

11 Jul 2018 1354