Liberalii constănţeni nu demisionează din conducerea deconcentratelor

Biroul Politic Teritorial al PNL Constanţa s-a reunit, vineri după amiază, într-o şedinţă, pentru a discuta pe marginea efectelor ieşirii de la guvernare. În pofida faptului că este de aşteptat ca directorii instituţiilor deconcentrate care provin din PNL să fie schimbaţi din funcţie în curând, se pare că liberalii constănţeni nu au intenţia de a demisiona.

Potrivit unor surse din PNL Constanţa, şefii deconcentratelor aşteaptă să fie schimbaţi de la şefia instituţiilor de reprezentanţii noului Guvern care se prefigurează. Ei, însă, nu vor face, din proprie iniţiativă, niciun pas înapoi. Ceea ce, spun sursele menţionate, nu aruncă o lumină prea bună asupra partidului, şi aşa „îngenunchiat” de social democraţii tomitani.
Amintim că printre liberalii care încă asigură conducerea instituţiilor la Constanţa se numără Mihai Andrei, directorul Autorităţii Navale Române, Ovidiu Cupşa, directorul Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi navale (CERONAV), Dragoş Poteleanu, aflat la şefia Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, dar şi Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.

În aceeaşi situaţie se află Paul Ilicenco, vicepreşedintele Daewoo Mangalia, Ciprian Hanganu, director coordonator în Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (care şi-a şi luat concediu medical), Maria Neagu, şef la Sucursala Energetică Port, precum şi Sorin Ciutureanu, directorul Oil Terminal.
Deşi ocupă o funcţie centrală, fostul prefect al judeţului Constanţa, Bogdan Huţucă, nu face, nici el, excepţie. Liberalul este, în prezent, directorul Direcţiei Legislaţie Cod Fiscal din Ministerul Finanţelor Publice.
Nu în ultimul rând, îi amintim, în acest context, pe Eugen Bola, inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, şi pe Carmen Răducu, de la conducerea AJOFM Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

constantean

03 Mar, 2014 06:32

s-a inchis robinetul...?

Articole asemanatoare

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 242

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 499

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 740

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 812

Proiectul de lege a ajuns la Camera Deputaților Radarele poziționate în mod vizibil, cu însemnele distinctive ale Poliției Rutiere!

18 Apr 2024 379

ZIUA LIVE Predare de ștafetă la Valu lui Traian! Iulia Iurea, despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare!

17 Apr 2024 719

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2786

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 472

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 506

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 444

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 569

Proiect PNL pentru a completarea Legea Cooperativelor Agricole nr. 566/2004!

14 Apr 2024 466

Tulcea Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine dezvoltarea infrastructurii porturilor de la Dunăre

13 Apr 2024 407

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea își prezintă, azi, echipa în perspectiva alegerilor din acest an. Printre invitați se află și Nicolae Ciucă

13 Apr 2024 742

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 846