Liberalii se opun ascensiunii lui Victor Ponta „Pentru că nu are niciun proiect pentru România, Ponta ține să se facă remarcat prin declarații inedite“

Potrivit reprezentanţilor PNL, formaţiunea a demarat, recent, discuții serioase cu PDL în vederea cristalizării unei forțe puternice de dreapta, care să se opună „în mod responsabil pesedizării României şi pentru a stopa ascensiunea PSD și a premierului Victor Ponta în încercarea de a-și subordona instituțiile din România“, se arată într-un comunicat de presă emis de departamentul de comunicare al PNL Constanța.
Potrivit liberalilor constănţeni, prin ultimele sale declarații, „Victor Ponta se descalifică total ca lider politic democratic al unei țări angajate pe un parcurs occidental. Premierul României a ajuns ca, de la înălțimea demnității funcției pe care o deține, să dea indicații Direcţiei Naţionale Anticorupţie cu privire la oamenii care ar trebui anchetați“. De aceea, membrii PNL Constanţa fac un apel la toate instituțiile din România „ce resimt, chiar și numai prin declarații publice, presiuni politice, pentru a acționa partizan, și să respingă prin toate mijloacele aceste încercări nedemocratice“.
În accepţiunea liderilor politici liberali ai Constanţei, „tocmai pentru că nu are niciun proiect pentru România, Ponta ține să se facă remarcat prin declarații inedite, cum a fost cazul celei în care a susținut că, în 2009, l-a votat pe Crin Antonescu în primul tur la prezidențiale, și pe Mircea Geoană doar în turul doi. Aceasta în condițiile în care Victor Ponta a fost purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a lui Geoană“.
Din analizele reprezentanţilor PNL Constanţa reiese că, „pe tot parcursul campaniei electorale pentru PE, s-a văzut că Victor Ponta și PSD nu au prezentat cetățenilor niciun proiect concret pe care europarlamentarii social-democrați să îl susțină în Parlamentul European în beneficiul românilor“. „Un astfel de lider politic nu este nici pe departe potrivit să conducă România, nici din calitatea de premier și nici din cea de președinte, iar PNL va bloca, prin toate mijloacele democratice, ascensiunea acestui unui om atât de nociv pentru țară“, concluzionează membrii filialei Constanţa a PNL.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 72

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 487

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2737

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 470

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 567

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 846

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 652

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 627

Cine sunt candidații PNL la primăriile din județul Constanța. Lista oficială (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 2102

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1201

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 536

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 378

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 717

ZIUA LIVE Politica faptelor versus Constanța proiectelor! (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 479

PNL Constanța își lansează candidații pentru alegerile locale! Președintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent la eveniment

10 Apr 2024 737