LIVE TEXT & VIDEO Ședință extraordinară de CJC. S-a negociat pe bani până în ultima clipă (galerie foto)

  • Ședința de CJC poate fi urmărită și live pe Facebook /ZIUA de Constanța


Pentru a treia oară consecutiv, consilierii județeni s-au reunit să repartizeaze sumele din impozitul pe venit pe anul 2020 și să voteze rectificarea de buget.
Grupul PNL a negociat la sânge cu președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu, pe marginea repartizării celor 27.316.000 milioane de lei.
Inițial, ședința extraordinară era programată să înceapă la ora 11.00,  însă cele două tabere nu incheiaseră negocierea.
Gheorghe Donțu, consilier judetean PNL a anunțat că ședința se amână cu cel puțin o oră pentru finalizarea discuțiilor.
La negocieri, din partea PNL, în biroul lui Horia Țuțuianu a intrat Marian Crusoveanu.
La rândul lor, reprezentanții PMP au anunțat că nu vor vota decât o repartizare echilibrată  a banilor către primării.

Inclusiv vicepreședinte cjc, Claudiu Palaz, s-a aflat la masa negocierilor pentru sumele destinate primăriilor conduse de reprezentanții PMP.

Pe ordine de zi sunt trei proiecte.

UPDATE:

Cele două ore de negocieri par să aibă rezultate. Alocarea banilor a fost modificată din nou. Țuțuianua precizat ca au lăsat la o parte divergențele politice, în interesul locuitorilor județului Constanța.


În urma votului, primul proiect a trecut, cu unanimitate.

Și la proiectul nr. 2, care prevedere împărțirea unor fonduri pentru lucrări la drumurile comunale, sumele au fost modificate prin amendament de președintele CJC, în urma negocierilor cu grupul de consilieri PNL. Și acest proiect va trece.

Rectificarea de buget pe 2020, cuprinsă în proiectul nr.3, a trecut, de asemenea.

Ședința se încheie.

Mai multe detalii despre noile alocări în ediția de mâine a cotidianului ZIUA de Constanța.

Ședința de CJC poate fi urmărită și live pe Facebook /ZIUA de Constanța



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

MISU

13 Jul, 2020 13:41

Felicitari domnului Tutuianu! A dat dovada de caracter si responsabilitate, un adevarat presedinte de Consiliu Judetean. In sfarsit cineva pune interesele cetatenilor inaintea interesului politic. Bravo, tineti-o tot asa!

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 260

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 475

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 501

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 510

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 583

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 606

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 756

Proiectul de modificare a statului de funcții și organigramei pentru Spitalul Județean Constanța, pe agenda ședinței Consiliului Județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 377

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1360

Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 pentru Spitalul Județean Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

21 Apr 2024 351

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

21 Apr 2024 565

Investiția "Amplasare stație fixă telefonie mobilă", pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 407

Ședință a CJ Constanța Preluarea unor bunurilor imobile din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 473

Ședință CJ Constanța Emiterea acordului CJ Constanța pentru SC Rețele Electrice Dobrogea SA, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 459

Ședință ordinară a CJC Organigrama și Statul de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 450