Manuela Mitrea a inaugurat o noua trecere de pietoni (galerie foto)

trecere_mitrea_online.jpgLa iniţiativa deputatului PSD Manuela Mitrea şi la solicitarea locuitorilor din zonă, ieri a fost trasată o nouă trecere de pietoni pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul străzii Ion Ionescu de la Brad. 

După ce, în perioada campaniei electorale pentru parlamentare, deputatul PSD Manulea Mitrea a propus şi realizat două treceri de pietoni, ieri, a dat din nou curs unei solicitări venite din partea locuitorilor din zonă. „Ideea mi-a venit după ce mai mulţi locuitori au venit la cabinetul meu parlamentar şi mi-au comunicat că au nevoie de o trecere de pietoni. Am vorbit la Primărie, cu cei de la poliţie, le-am explicat situaţia. Sunt zone în care, din cauza faptului că lipsesc trecerile de pietoni, au loc multe accidente. Nu cred că e mare lucru să faci o trecere, dar pentru unii poate fi greu", a declarat Mitrea. Locuitorii din apropiere s-au declarat foarte mulţumiţi de faptul că problema pe care i-au adus-o parlamentarului în prim-plan a fost soluţionată atât de repede. „Aici au loc multe accidente, iar la traficul intens chiar era nevoie de o trecere de pietoni", a declarat o localnică.

Directorul Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa, Ion Pilat, a declarat că acţiunea deputatului face parte din programul anual al lucrărilor de marcaje. Operaţiunea a continuat şi în zona intersecţiei bulevardului Aurel Vlaicu, până la Podul de Butelii şi zona industrială. Pilat a mai precizat că, tot în cursul după-amiezii de ieri, se vor trasa şi parcările de pe cele două sensuri unice, pe bulevardul Tomis şi strada Mircea cel Bătrân. „De la începutul săptămânii viitoare, cu toate echipele, vom continua programul anual în tot oraşul, astfel încât până în ajunul sărbătorilor pascale să terminăm", a susţinut Pilat.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 246

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 1

28 Mar 2024 212

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1738

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 655

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 762

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5166

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1917

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6208

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 643

Știri Constanța Accident rutier în apropierea canalului Dunăre-Marea Neagră! Șoferul a fugit de la fața locului

26 Mar 2024 538

IPJ Constanța Șofer vitezoman, depistat de polițiști fără permis, după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei (VIDEO)

26 Mar 2024 549

IGPR InfotraficTrafic ]ntrerupt pe DN 11

26 Mar 2024 242

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 07

26 Mar 2024 253

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2927

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 11

25 Mar 2024 335