Mazare, dezinteresat de subiectul "Stanca"

Primarul Radu Mazare, provocat sa-si exprime pozitia in legatura cu dezvaluirile lui Petre Stanca de acum doua zile, a precizat ca nu are nimic de comentat, etaland o vadita lipsa de interes fata de chestiunea in discutie.

Desi era de asteptat ca primarul sa isi manifeste revolta in privinta declaratiilor cu care Stanca a iesit in prim plan, acesta, probabil, a anticipat reactia celorlalti si s-a "prezentat" foarte calm si detasat de subiect: "E neinteresant, discutam de alte lucruri care pot influenta viata a zeci si sute de mii de oameni, nu Stanca. Nu am ce sa comentez, poate sa spuna ce vrea el". Mai in gluma, mai in serios, cu zeflemismul caracteristic, Mazare a indicat invingatorului in lupta pentru demonstrarea ilegalitatii deciziei puse in aplicare "sa mearga sa joace table cu Stelian Dutu, ca si asa sunt prieteni". "Ii organizez un loc la un club de pensionari, ii fac cadou si un joc de table frumos, mare, ca sa vada bine fara ochelari", a completat, sarcastic, primarul. In replica, Stanca i-a adus la cunostinta edilului ca are alte planuri, atunci cand se va retrage din viata politica. "Eu, daca ies la pensie, ma voi duce pe plajele insorite, unde a fost el in mai mult de jumatate din mandatele sale ca primar", a adaugat ex-secretarul executiv al PSD. In privinta reprimirii lui Stanca in randurile consilierilor, Mazare nu a dat vreun raspuns concret, precizand ca, in ciuda faptului ca procesul a fost castigat in favoarea PSD-istului, la momentul in care s-a dat verdictul, decizia Comisiei de Arbitraj nu fusese data. Sub acest aspect, Stanca i-a recomandat edilului ca, mai intai de toate, "sa respecte legile si hotararile judecatoresti, sa citeasca statutul PSD-ului si apoi sa se pronunte".

Scris de: {autor}Claudia CANDET{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Năvodari caută salvamari pentru sezonul estival 2024. Contractul de peste 3,7 milioane de lei, scos la licitație (Document)

09 Apr 2024 597

ABADL Fenomenul cunoscut sub denumirea de cliffing, manifestat în zona Mamaia la linia țărmului, este unul normal (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 830

Nicolae Bucovală, operator de turism „Plajele ar trebuie să se liciteze pe cel puțin zece ani” (VIDEO)

21 Feb 2024 796

OMG Mare Nostrum Creștere alarmantă a deșeurilor pe plajele din România în 2023

28 Nov 2023 652

Mamaia, statiunea vacantelor la mare

27 Nov 2023 865

Un sejur în Antalya te va conduce direct spre o vacanță inedită cu "parfum" oriental! Iată de ce!

20 Nov 2023 764

Interconectarea stațiilor radio pentru posturile de salvamar și prim ajutor Axel Telecom & Technologies SRL câștigă un nou contract de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

04 Oct 2023 911

Licitații publice Primăria va plăti peste 23 milioane lei pentru serviciul de salvamar și puncte de prim-ajutor în Constanța și Mamaia (DOCUMENT)

02 Oct 2023 934

Comercianții ambulanți de pe plaja din Eforie, sancționați de polițiști

26 Aug 2023 913

Jandarmii Grupării Mobile Constanța, la datorie în week-end. Ce evenimente sunt programate pe litoral

25 Aug 2023 836

Licitații publice 4.8 milioane de euro. Primăria Constanța organizează procedură proprie pentru atribuirea acordului-cadru de salvare acvatică și prim ajutor

21 Aug 2023 1026

Știri Constanța Poliția desfășoară activități de prevenire pe plajele de pe litoral

18 Aug 2023 825

Marcel Ciolacu - „Trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri care fac scandal şi confundă plajele cu maidanul în România“

18 Aug 2023 891

Știri Constanța Vântul îi face pe turiștii de pe plajele din Eforie și Costinești să plece (FOTO+VIDEO)

15 Aug 2023 1247

Weekend-ul care se apropie, extrem de încărcat la Constanța Ce semnifică steagurile arborate de salvamari? Când este interzis înotul

04 Jul 2023 1067