Mazăre pune condiţii?„Dacă românii o să voteze cum trebuie la referendum, o să vedeţi şoseaua de coastă terminată"

RaduMazare-soseauadecoasta.jpgScriam, în urmă cu doar câteva zile, despre faptul că primarul Radu Mazăre a lăsat să se strecoare, în discursul său public, o undă de îndoială cu privire la şansele de demitere, prin referendum, a preşedintelui Traian Băsescu.

Mai exact, la mitingul organizat vinerea trecută în Piaţa Far, edilul-şef a declarat: „M-a tăvălit viaţa destul. Şi dacă o ieşi, şi dacă n-o ieşi, tot o să dansez ca Zorba Grecul". Un „salt" notabil de la avertismentul din campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2009, atunci când în Constanţa au fost montate afişe care îl înfăţişau pe Mazăre cu următorul mesaj: „Alegeţi cine pleacă: ori EU, ori BĂSESCU!". Radu Mazăre declarase la momentul respectiv că, dacă preşedintele Băsescu va fi reconfirmat în funcţie, el va pleca în Brazilia.

Şeful administraţiei publice locale constănţene şi totodată liderul social-democraţilor de la malul mării nu se dezminte însă. Astfel, cu ocazia inaugurării de ieri a tronsonului Cernavodă - Medgidia din Autostrada Soarelui, Mazăre a fost întrebat în ce stadiu se mai află proiectul şoselei de coastă, una dintre iniţiativele de suflet ale primarului, neconcretizată până acum. Răspunsul lui Mazăre? Ei bine, acesta a fost legat, paradoxal, de referendum: „Dacă românii o să voteze cum trebuie la referendum, o s-o vedeţi şi pe-aia terminată. De început, o să vedeţi că începem în toamnă, în septembrie".

Iată, aşadar, că edilul-şef este o resursă inepuizabilă de avertismente atunci când vine vorba despre adversarii săi politici. Primarul nu ezită să meargă din nou pe ideea lui „ori, ori".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Baluta Constantin

20 Jul, 2012 17:04

ma baiat destept,mai Bonduelle..."de inceput poate ca vei incepe",dar problema este cind vei termina sa mai intoxici viata si asa nu f usoara a constatenilor? Vai,vai,unde vrei tu in lumea asta ca noi nu te retinem,saltimbanc-boy!

gixi

20 Jul, 2012 16:32

mai bine le mai pui cite o bucata de coasta la pachet milogilor, iar noi mai avem ceva sanse de viata cit de cit NORMALA !!!!!!!

O bunica

20 Jul, 2012 06:45

Sunt convinsa ca primarul nostru evoluat si european, americanizat & chinezat va vota "NU" la Referendum! Acolo, in cabina, va pune un autograf pe viitorul fiului sau, pe care il doreste intr-un stat evoluat, nu inregimentat si izolat de Lumea Buna! 100% Mister Mazare va vota "NU", desi e PSD-ist! Dixit!

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 579

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 640

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 432

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 522

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 523

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 690

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3351

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13837

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 895

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 871

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1920

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1295

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2775

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6793

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 802