Medicul Adriana Câmpeanu, candidat pentru Camera Deputaților din partea PNL Constanța ”Este nevoie să aducem îmbunătățiri legii sănătății”

 
  • Adriana  Câmpeanu va începe, în curând, al doilea mandat de consilier local, din partea PNL Constanța
  • Organizația liberală de la malul mării a mandatat-o să reprezinte partidul și în lupta pentru Parlamentul României. Va candida în această toamnă pe listele PNL Constanța pentru Camera Deputaților
  • Câmpeanu are o calitate pe care o recunosc până și adversarii politici. Vorbește rar, dar când își expune punctul de vedere, nimeni nu o poate contrazice, pentru că vorbește clar, răspicat și la obiect
  • Liberala este de părere că activitatea unui parlamentar trebuie să se dezvolte mai mult în baza solicitărilor oamenilor, în baza unui feedback permanent între parlamentar și votanți, nu în baza unor idei scrise pe foaie cu care pleci la drum 
 
Adriana Teodora Câmpeanu va începe, în curând, al doilea mandat de consilier local, din partea PNL Constanța.
Este la al doilea mandat și, pentru seriozitatea cu care ne-a obșnuit pe toți dar mai ales munca pe care a depus-o, organizația liberală de la malul mării a mandatat-o să reprezinte partidul și în lupta pentru Parlamentul României. Va candida în această toamnă pe listele PNL Constanța pentru Camera Deputaților.
Adriana Câmpeanu are o calitate pe care o recunosc până și adversarii politici. Vorbește rar, dar când își expune punctul de vedere, nimeni nu o poate contrazice, pentru că vorbește clar, răspicat și la obiect. Am stat de vorbă cu dumneaei, despre Constanța și despre politică și despre modul în care și-ar desfășura activitatea în calitate de viitor parlamentar.
 
 
”Sunt născută și crescută în Constanța și nu mă văd trăind în altă parte. Mi-am trăit copilăria pe bulevardul Ferdinand, iar acum trăiesc undeva în apropiere, pe strada Sarmisegetuza. Sunt un om împlinit familial, sunt căsătorită, am doi copii. Am absolvit studiile liceului Ovidius și apoi m-am licențiat la facultatea de medicină. Sunt medic stomatolog și am absolvit apoi, la aceeași facultate, un master și chiar și un doctorat. Unul pe bune”, glumește Adriana Câmpeanu.
 
Trecând la discuția despre politică, interlocutorul nostru are un punct de vedere oarecum atipic, considerând că activitatea unui parlamentar trebuie să se dezvolte mai mult în baza solicitărilor oamenilor, în baza unui feedback permanent între parlamentar și votanți, nu în baza unor idei scrise pe foaie cu care pleci la drum în Camera Deputaților.
 
Cu toate acestea, Adriana Câmpeanu știe foarte clar care i-ar fi prioritățile din postura de parlamentar al Partidului Național Liberal. Acestea sunt strâns legate de sănătate, ceea ce e normal, pentru că discutăm totuși despre un medic.
 
”Din postura de președinte al unui ONG am ajutat la elaborarea legii tuberculozei, în Parlament. Au fost trei ani de muncă, iar faptul că acea lege există vine din munca Fundației Romanian Angel Appeal, nu din străduința unui parlamentar. Deci se poate. Ca deputat, aș solicita mai multe amendamente la legea 95/2006, legea sănătății. E nevoie de îmbunătățirea acestei legi, mai ales în actualul context. De asemenea, mi-aș spune părerea legat de legea vaccinării. Eu am spus-o public, sunt pentru această lege, care trebuie să existe.”
 
Adriana Câmpeanu spune, de asemenea, că ar insista pentru o armonizare a formării profesionale a adulților, cu modul de lucru din acest domeniu al Uniunii Europene, pentru a eficientiza situația oamenilor care se califică profesional în anumite meserii, dorind să profeseze în afara României.
 

”Formarea profesională a adulților trebuie să fie un capitol din legea educației. Curicula și metodele de învățare trebuie să fie aceleași ca în Uniunea Europeană. Vrei să înveți un om să fie zidar, învață-l ca în Uniunea Europeană. Trebuie să existe aceeași curiculă. Nu-i dai unui om care vrea să se recalifice 1000 de ore de curs, când în Uniunea Europeană pentru aceeași meserie face 100 de ore. E absurd. Trebuie să existe o linie dreaptă, din punct de vedere al recalificării, pentru a ajuta muncitorul să se adapteze și să-și găsească de muncă rapid. Aici trebuie să intervină legiuitorul”, spune interlocutorul nostru.
 
Pe Adriana Câmpeanu o găsiți pe listele Partidului Național Liberal, organizația județeană Constanța, pentru Camera Deputaților. Dacă doriți să-i sprijiniți ideile și proiectele pentru o eventuală activitate de parlamentar, o puteți ajuta în 6 decembrie cu un vot. 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociația Foștilor Deținuți Politic - filiala Constanța, eveniment dedicat memoriei deținuților politic, la „Muzeul în aer liber“ de la Memorialul Poarta Albă (FOTO)

13 Jun 2024 366

George Simion, liderul AUR, primul care își anunță candidatura la alegerile prezidențiale

13 Jun 2024 417

#citeșteDobrogea Străzile Constanței. Denumiri de-a lungul timpului (II)

11 Jun 2024 1260

AEP Iată subvențiile acordate partidelor politice în luna iunie 2024

11 Jun 2024 423

Cătălin Drulă a declarat că va convoca alegeri pentru conducerea USR!

10 Jun 2024 401

UPDATE Acuzații la Constanța! Sacii cu buletine de vot, distribuiți secțiilor de votare fără a fi sigilați

08 Jun 2024 1049

MAEConsultările politice dintre ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu și ministrul afacerilor externe din Muntenegru, Filip Ivanović

03 Jun 2024 277

Istoria Dobrogei - Populație - Personalități Filip II și Ateas

31 May 2024 1550

Mesajul Arhiepiscopiei Tomisului în plină campanie electorală „ Îndemnăm pe toți credincioșii ortodocși să participe la demersul electoral, indiferent de opțiunea lor politică”

28 May 2024 704

Guvernul RomânieiPremierul Marcel Ciolacu - Salut semnarea Declarației politice privind constituirea Consiliului de cooperare strategică la nivel înalt între România și Turcia

22 May 2024 442

UE a adoptat legea. Pune punct dezvoltării necontrolate a Inteligenței Artificiale

22 May 2024 462