Mesaj dur al fostului ministru al Justiției, Stelian Ion de Ziua Națională – „ România, poate nu vei scăpa definitiv de lichele și infractori, dar ai alături de tine o armată de oameni onești”!

  • De Ziua Națională, fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, a atacat PNL și i-a acuzat că prin alianța cu PSD, liberalii au deturnat votul românilor
  • „Am început anul 2021 încrezători că vom onora voturile și încrederea a milioane de români. În câteva luni, de la cel mai înalt nivel al statului, votul românilor a fost deturnat către PSD, inamicul pe față al justiției independente și apărătorul hoției și al rețelelor de corupție”
 

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, atacă PNL de Ziua Națională și acuză că prin alianța cu PSD, liberalii au deturnat votul românilor.
 
Ion promite însă că interesele românilor vor fi apărate de USR.
 
„La mulți ani, România!
Poate nu vei scăpa niciodată definitiv de lichele și infractori, dar ai alături de tine o armată de oameni harnici și onești, oameni care duc greul fiecărei zile pe umerii lor. Sunt poate prea tăcuți și cu prea mult bun simț, dar nu sunt deloc puțini.

Dar rolul lor este esențial: când cei mai mulți dintre ei se vor activa civic sau politic și vor găsi un numitor comun, lucrurile se vor îmbunătăți semnificativ, viața românilor va semăna mai puțin cu un carusel plin de pericole.

Îmi doresc să nu ne resemnăm, să nu renunțăm. Din contră, să ne pregătim pentru o nouă bătălie pentru apărarea legii, justiției, pentru respecatrea regulilor unui stat de drept și împotriva celor care se pregătesc de hoții”, a spus fostul ministru al Justiției, deputatul USR Stelian Ion.
 
De Ziua Națională, deputatul a făcut un bilanț: „am început anul 2021 încrezători că vom onora voturile și încrederea a milioane de români. În câteva luni, de la cel mai înalt nivel al statului, votul românilor a fost deturnat către PSD, inamicul pe față al justiției independente și apărătorul hoției și al rețelelor de corupție.

Știu că sunteți dezamăgiți, vă simțiți pe bună dreptate păcăliți și trădați.


Suntem împreună în această bătălie. Avem mevoie să fim uniți, pentru că nu va fi ușor să ținem piept celor care abuzează de votul nostru și care nu-și pot respecta promisiunile și cuvântul dat.

Fiți puternici! La mulți ani, români!”, a mai spus Stelian Ion.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Stelian Ion, vicepreședinte USR - „PSD și PNL lovesc mișelește în asociațiile pentru protecția mediului care se luptă de ani de zile cu mafia lemnului"


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. „Suntem într-un plin război cognitiv, informațional. Războiul acela clasic nu cred că îl vom mai avea"

28 Jan 2022 447

ZIUA LIVE Despre criza din Ucraina. „În cazul în care începe un conflict este posibil să vină un val de refugiați”

27 Jan 2022 388

Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului „Mii de Martori ai lui Iehova care au suferit pentru credința lor creștină”

27 Jan 2022 652

ZIUA LIVE. Despre criza din Ucraina și cei 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană

26 Jan 2022 612

Ministrul Sănătăţii, despre vaccinarea copilului său "E pregătit şi mă întreabă când urmează să facem acest lucru"

23 Jan 2022 659

S-a votat în unanimitate numirea a doi vicepreședinți interimari în BPJ al PSD Constanța

19 Jan 2022 397

LIVE TEXT Angelo Mitchievici, în dialog cu Alexandru Mihalcea, fost deținut politic - tema„ „Memoria Gulagului românesc”

11 Jan 2022 1964

LIVE Conferință de presă la USR Constanța. Actualele probleme din administrație, dezbătute (GALERIE FOTO)

10 Jan 2022 970

Naveta elevilor în atenția senatorului USR, Remus Negoi. Ce i-a solicitat parlamentarul ministrului Educației?

10 Jan 2022 2120

#DobrogeaDigitală Portretul lui Ion I. C. Brătianu – „Este de-o inteligenţă pe care numai un mare prost ar putea s’o pue în încurcătură“

08 Jan 2022 2201

Sute de mii de elevi rămân fără bursa de merit. Deputatul Bogdan Bola vrea să introducă în Legea 1/2011 noi criterii pentru acordarea burselor

06 Jan 2022 2856

UPDATE USR susține că Prefectura Constanța ar confirma că obligarea asociațiilor de proprietari de către Primărie de a se ocupa de amenajarea spațiilor verzi din jurul blocurilor este nelegală

06 Jan 2022 1651

ZIUA LIVE. Măsuri nepopulare luate în 2021 de Vergil Chițac - „Nu există voință din partea administrației pentru redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase”! (VIDEO)

05 Jan 2022 1291

ZIUA LIVE Florian Stoian. „Forța de muncă în România nu mai există”

04 Jan 2022 720

IPS Teodosie, despre Covid Este o boală administrată politic și economic. Credincioșii mi-au atras atenția să nu recomand vaccinul (VIDEO)

03 Jan 2022 1277