Mesaj pentru Mazare „Rusine, domnule primar!" (document)

cap_1.jpgConstănţenii îi reproşează primarului Constanţei pe blogul său, că oraşul nu are mai nimic atractiv în comparaţie cu alte destinaţii turistice, cum sunt cele din Turcia sau Bulgaria

Primarul Constanţei iscă adevărate dezbateri pe blogul său. Chiar dacă edilul n-a mai dat pe-acolo de multă vreme, spaţiul internaut primeşte aproape zilnic mesaje. Unele de felicitare, altele de blamare.

Ultima temă abordată pe pagina de web a lui Radu Mazăre se referă la imaginea Constanţei, care lasă de dorit, se pare, atât din punctul de vedere al locuitorilor ei, cât şi ca destinaţie turistică. Constănţenii îi bat obrazul primarului pentru felul în care arată Constanţa, în comparaţie cu alte destinaţii turistice din Europa, spunându-i totodată, că pierde vremea lamentându-se că nu are bani din cauza celor aflaţi la putere. „Domnule Mazăre, uite ce fac turcii şi dumneata o tot lălăi cu Băsescu că nu-ţi dă banii sau faci plângeri sau altceva!", spune vizitatorul Cristi, într-un mesaj postat pe 13 aprilie, în jurul orei 22.00. Constănţeanul îi recomandă primarului chiar şi un link, în care este vorba despre un hotel subacvatic din Istanbul. „Dă-i un click aici dacă te ţine inima şi vezi cum românii şi alţi turişti vor pleca în primul rând în Turcia şi Bulgaria!", mai spune Cristi, exprimându-şi în continuare, nemulţumirile faţă de primarul Constanţei.

radu_mazare_11.jpg„N-ai făcut nimic pentru Constanţa!"

„Să-ţi fie ruşine Radu Mazăre că n-ai făcut nimic pentru Constanţa!", afirmă vizitatorul, după care enumeră problemele pe care le-a observat în oraş, dar pentru care, spune el, administraţia locală nu a făcut nimic. „1. Când nu va mai cădea fratele meu şi se va împiedica în toate gropile de pe trotuare? 2. Când va fi lumină peste tot, în toate cartierele? 3. Când vor dispărea acele mici părticele din spatele blocurilor în care vecinii îşi fac adevărate curţi şi îşi pun cartofi, gogonele şi fel de fel? 4. Când veţi avea grijă de tineretul din Constanţa, cu locuri de muncă şi fel de fel de gratuităţi? Că la pensionari le-ai făcut o grămadă!", îşi spune oful constănţeanul. El încheie apoteotic, bătându-i obrazul primarului: „Şi iară vă spun: Ruşine Domnule Primar!!!".

Un mesaj similar a fost postat, în aceeaşi zi, cu câteva minute mai devreme, de un anume Cosmin, nemulţumit şi el de imaginea Constanţei, comparativ cu alte oraşe turistice de peste hotare. Nu este exclus să fie vorba de una şi aceeaşi persoană, pentru că i se recomandă acelaşi link edilului. „Domnule Primar Radu Mazăre, vreau să vă informez că v-au luat-o alţii înainte în legătură cu ceea ce voiaţi dumneavoastră să faceţi pentru oraşul Constanţa! Uitaţi-vă aici ce fac turcii şi dumneavoastră prăfuiţi litoralul românesc cu telegondola şi altele!", spune cel de-al doilea mesaj critic pe această temă.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

SURMELIS ARGENTINA PUSA

22 Apr, 2010 16:47

O GRESEALA emotiva ,verbala (succesuri),a devenit emblema LIBERALILOR neo-legionari. HA! HA! HA!

SURMELIS ARGENTINA PUSA

22 Apr, 2010 16:06

Primarul Constantei ar putea face fața tuturor CERERILOR ,de bine (in sensul bun al cuvantului)pentru orasul Constanta, de pe site-ul personal si nu numai ,atunci cand ROMANIA va DEVENI ,poate ???,un IMPERIU COTROPITOR ca al rusilor, turcilor, ungurilor, nemtilor , englezilor, francezilor , portughezilor,italienilor sau spaniolilor !!! HA! HA! HA! Cretinilor liberali-neo-legionari !!!

OLGA

22 Apr, 2010 09:40

UN GOLAN SI UN MARE SARLATAN PE CARE NU INTELEG DE CE NU-L INCATUSEAZA ??? CUI ESTE FRICA DE MAZARE ??? DE CE NU ESTE ALATURI DE SOLOMON SI VOICU ???? SI SANT MULTI CARE TREBUIE SA STEA LA POARTA ALBA . MULTE SUCCESURI DNA .

Articole asemanatoare

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, cere Tribunalului București să fie eliberat condiţionat!

21 Apr 2024 1213

Un nou termen în instanță în dosarul dintre Asociaţia fondată de Mazăre și Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice Constanța

19 Apr 2024 524

Judecătorii resping cererea lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, de liberare condiţionată! (MINUTĂ)

17 Apr 2024 1150

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, află miercuri dacă va fi eliberat condiționat!

16 Apr 2024 3871

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 678

Marius Mocanu, fostul avocat al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, executat silit de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

14 Apr 2024 5981

Administrația Chițac încearcă să recupereze în instanță terenul vilei unde a stat Radu Mazăre! Ce s-a întâmplat la Tribunalul Constanța

09 Apr 2024 641

Administrația Chițac, proces pe 10.000 de euro cu Mazăre, Nicușor și Fundația Fantasio! Judecătorii s-au retras pentru deliberări

02 Apr 2024 611

Sondaje de opinie 60% dintre participanții la sondaj nu sunt de acord ca Primăria și Consiliul Local Constanța să mai acorde cu titlu gratuit terenuri bisericilor din municipiu

31 Mar 2024 654

Fotoreportaj Constanța Pasarela emblematică din Mamaia, abandonată și inaccesibilă turiștilor (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 847

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 840

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 844

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe, aparținând Ideea Contrast SRL! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

19 Feb 2024 1117

Proces pe vila în care a stat Mazăre! Dosarul, amânat pentru studierea actelor depuse

13 Feb 2024 967

Mazăre și Nicușor, dați în judecată de administrația Chițac! Judecătoria Constanța și-a declinat competența

09 Feb 2024 1485