Politic

Miercuri, şedinţă CExLiviu Dragnea, despre posibile demiteri în PSD - "Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă cu proştii ăştia"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat în cursul zilei de azi că miercuri va avea loc un nou CEx, după ce luni va avea loc o reuniune a Biroului Permanent Naţional al partidului, potrivit România TV.
 
"CEx-ul o să-l facem miercuri şi imediat după ce termin declaraţia o să plece anunţurile către colegi. Luni o sa facem Birou Permanant National", a anunţat Liviu Dragnea, la Parlament, după şedinţa Birourilor reunite.

Întrebat dacă în viitorul CEx se va discuta şi despre schimbarea domnilor Niculae Bădălau şi Codrin Ştefănescu, Liviu Dragnea a răspuns nervos: "Nu. Continuă seria de fake news. Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă cu proştii aştia care tot anunţă lucruri că se întâmplă în PSD şi ulterior nu se întâmplă. Nu au ajuns la un moment dat la un nivel în care realizează că se fac de râs". 

Întrebat la cine face referire, liderul PSD a spus: "văd doar surse şi site-uri obscure. Am văzut şi oameni pe care îi citeam, îi urmăream care se lasă păcăliţi".

Întrebat dacă Niculae Bădălău va fi menţinut în funcţie, Dragnea a comentat scurt "dacă vrea să rămână, eu nu am nicio problemă".

Presa anunţa zilele trecute că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vrea să-l schimbe pe Niculae Bădălau din funcţia de preşedinte executiv. Surse citate de HotNews.ro declarau că Dragnea nu-i iarta pozitionarea de partea lui Mihai Tudose in timpul conflictului cu fostul premier si scrisoarea deschisa in care a denuntat "suspendarea democratiei interne".

Alti lideri importanti ai PSD pe care Dragnea ar intentiona sa-i puna in discutie pentru pozitiile lor ar fi Marian Oprisan si secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Demitere la nivel înalt. Ce s-a decis în şedinţa CEX PSD

16 Apr 2018 1484

Dragnea a făcut un anunţ important. Va avea PSD Constanţa candidaţi în lupta pentru desemnarea vicepreşedinţilor regionali ai partidului?

06 Mar 2018 1326

Iată componenţa Guvernului Dăncilă! Lista completă

26 Jan 2018 1327

O nouă ședință CEx ar fi programată mâine la ora 11.00

15 Jan 2018 578

Concluzii după Comitetul Executiv al PSD. Ce a declarat președintele PSD Liviu Dragnea

08 Jan 2018 695

Astăzi va avea loc şedinţa Comitetului Executiv al PSD. Ce se întâmplă cu Guvernul Tudose

08 Jan 2018 824

Declarații ale liderului PSD, Liviu Dragnea și ale premierului Mihai Tudose după ședința de la Neptun. Ce au declarat despre Pilonul II de pensii

25 Aug 2017 990

CEx al PSD discută despre sondaje şi candidaţii pentru locale USL Constanţa, 100% roşu

01 Sep 2011 1830

Liviu Dragnea, mandatat sa reprezinte PSD Constanta

19 Dec 2009 1237

Ministrii PSD si-au scris demisia

30 Sep 2009 757

Mariana Gaju nu se considera "amazoana"

07 Jul 2008 613