Mihai Lupu (PNL) “Cursă Viena-Constanța de pe aeroportul de la Mihail Kogălniceanu, ne oferă avantaje și în fața vecinilor din Bulgaria”

Wizz Air a anunțat că va opera din luna iulie, pe aeroportul de la Mihai Kogălniceanu o cursă prin care Viena se va conecta cu județul Constanța. Cursa va avea loc în zilele de luni şi vineri, din 3 iulie, iar preţul biletelor porneşte de la 19,99 euro.

Liberalul Mihai Lupu susține că această cursă reprezintă o oportunitate fantastică pentru turismul nostru de a atrage austriecii în căutarea unor plaje însorite.
“Spre deosebire de alte zone turistice din această parte a Europei, noi avem avantajul unui zbor direct, scurt și a unei distanțe relativ mici de la aeroport până la malul mării. Acest lucru ne plasează în fața Greciei, care chiar dacă are plaje mult mai multe decât noi, pentru a ajunge pe orice insulă, este nevoie, în general, de escală, lucru deloc de dorit, în contextul în care, din cauza acestei epidemii, oamenii vor dori să limiteze cât mai mult statul în aeroporturi. Noua cursă Viena-Constanța ne oferă avantaje și în fața vecinilor din Bulgaria. Să ajungi de la Viena la Balcic e mult mai complicat decât să ajungi din Viena la Mamaia. Acum e de datoria noastră să
transformăm litoralul în atracție pentru vienezi.

Avem nevoie de gândire integrată, de servicii conexe - de pachete atractive și de servicii la cele mai înalte standard”, afirmă liberalul, care se pregătește să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, instituție care deține 20% din acțiunile aeroportului de la Mihail Kogălniceanu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

maria

07 May, 2020 09:06

Pe cind reluarea curselor Constanta-Atena?

Articole asemanatoare

Fost contracandidat al lui Nicolae Manolescu la funcția de președinte al Uniunii Scriitorilor a devenit consilier al președintelui Consiliului Județean Constanța

24 Apr 2024 355

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 471

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 428

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 437

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 523

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 457

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1255

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 609

Mihai Lupu și Felix Stroe, imortalizați într-o fotografie. Ambii țin în mână adeziunea semnată de preșdintele CJ Constanța pentru a intra în PSD

17 Apr 2024 1086

Asociația de Dezvoltare Durabilă Constanța a lansat două licitații Președintele Mihai Lupu – „CJC va depune plângere penală“ - VIDEO

17 Apr 2024 518

Noi numiri în CA-urile spitalelor din subordinea Consiliului Județean Constanța, după revocarea lui Sorin Ciutureanu (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 584

Sorin Ciutureanu, revocat din Consiliile de Administrație ale spitalelor aflate în subordinea CJ Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 780

Mihai Lupu vrea să retragă Consiliul Județean Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă (DOCUMENT)

16 Apr 2024 832

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 516

Tribunalul Constanța amână dosarul în care Primăria Lumina cere insolvența Alboram SRL! Legături cu Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean

12 Apr 2024 2013