Mohammad Murad s-a înscris în Partidul Ecologist Român. „Vă asigur că în 2024 vom fi în Parlament”

Mohammad Murad, foto: Facebook/ Partidul Ecologist Român

Omul de afaceri, Mohammad Murad, unul dintre cei mai cunoscuți proprietari de hoteluri din ţară, inclusiv pe litoral, s-a înscris în Partidul Ecologist Român (PER) și a promis că partidul din care face parte va intra în Parlament cu 10% în anul 2024. 

Declarațiile au fost făcute sâmbătă, 12 martie, la Congresul Ordinar al Partidului Ecologist Român.

„Trebuie să fim conștienți că cel mai mare dușman al nostru, al tuturor, pe glob, se numește sărăcie. Cum putem convinge o persoană care nu are cu ce să se încălzească sau să facă mâncare să nu mai taie pomul din curte? (...) Cum putem vorbi despre educație ecologistă când omul orice mănâcă, aruncă peste tot, când e vorba de foamete? Avem în primul rând de-a face cu cele 1,3 milioane de gospodării în România care au și astăzi wc-uri în curte”, a declarat omul de afaceri. 
Acesta a dat asigurări că în 2024, Partidul Ecologist Român va fi în Parlament -  „și nu cu 5-6 la sută, ci cu 10 la sută”.

„Avem mult de făcut (...) eu am ales și cu mâna pe inimă să mă duc la Lehliu, la Bacău (...) unde e nevoie de mine, în România, aici voi rămâne. Tot ce am căpătat în România, să întorc înapoi pentru generații care mi-au oferit asta”, a precizat, sâmbătă, Mohammad Murad. 

Mohammad Murad a concluzionat afirmând că dacă va fi ales, va susține un discurs politic - „momentan, sunt om simplu”. 


video: Facebook/ Partidul Ecologist Român

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#Alegerilocale2024 Rezultate parțiale CJC. Florin Mitroi, noul președinte al Consiliului Județean Constanța

10 Jun 2024 6846

LIVE TEXT. Alegeri locale 2024 Mohammad Murad și Ovidiu Cupșa, candidații AUR la CJC si Primăria Constanța, primele declarații după închiderea secțiilor de votare (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Jun 2024 10091

Alegeri Constanța 2024 Mohammad Murad a votat! Declarații

09 Jun 2024 707

Alegeri electorale 2024 Mohammad Murad alături de Ovidiu Cupșa la vot ! (FOTO+VIDEO)

09 Jun 2024 568