Moisoiu "Ba, baieti..."

Mircea Banias este noul consilier local al PD-L. Asa cum anuntam intr-o editie anterioara, democrat-liberalul Ion Popescu a renuntat prin demisie la mandatul de consilier.

In locul sau a fost validat in functia de consilier urmatorul de pe lista, adica Mircea Banias. Numirea sa a fost aprobata in unanimitate de Consiliul Local si, pentru ca nu a fost prezent la sedinta de ieri, s-a stabilit ca Banias sa-si depuna juramantul in viitoarea sedinta. Spre surprinderea multora, fostii democrat-liberali, Danut Moisoiu, Madalina Popa si Florin Gheorghe, au continuat sa fie prezenti la sedinta, desi au fost exclusi din partid. Reamintim ca Moisoiu a contestat decizia de excludere, luata de liderii de la Bucuresti impotriva sa, si, desi i-a fost respinsa contestatia, el continua sa vina la sedintele Consiliului Local si sa voteze in numele PD-L. Moisoiu a fost dat afara din partid pe motiv ca ar fi colaborat in campania pentru alegerilor locale cu adversarii politici de la PSD. Si in ce o priveste pe Madalina Popa a existat o decizie de excludere, dupa ce aceasta l-a sprijinit pe Moisoiu la validarea in functia de consilier local, dar si ea, ca si Moisoiu, tine cu dintii de functie. Nu aceeasi atitudine a avut-o Narciz Amza, exclusa din acelasi motiv ca Madalina Popa. Ea a renuntat sa mai conteste excluderea si a renuntat de bunavoie la mandatul de consilier local. Un alt fost democrat-liberal care se incapataneaza sa reprezinte PD-L in Consiliul Local este Florin Gheorghe, cel care a inlocuit-o pe Amza. Si el a fost exclus din partid si a contestat decizia. In momentul de fata, PD-L incearca sa-si recupereze in instanta mandatele de consilieri locali si se pare ca fostii democrat-liberali profita la maximum de timpul care le-a ramas de petrecut in Consiliul Local.

Gasca lui Moisoiu si consilierii locali

La proiectul cu numarul 36 de pe ordinea de zi, democrat-liberalul Catalin Filisan a facut precizarea ca Florin Gheorghe nu mai are calitatea de consilier local. In proiectul de hotarare respectiv se modifica hotararea privind constituirea comisiilor de specialitate. Mai exact, locul lui Narciz Amza in comisia respectiva era luat de Florin Gheorghe. Desi Filisan a facut acea precizare si a tinut ca ea sa fie consemnata in procesul verbal al sedintei, consilierii PSD au votat proiectul ca si colegii lui Gheorghe, Danut Moisoiu si Madalina Popa. Au fost patru voturi impotriva, unul al lui Filisan si trei ale consilierilor locali PNL. Moisoiu s-a foit in scaun de bucurie ca proiectul a trecut si a raspuns zeflemitor cand a fost ironizat de prietenii din PSD: "Ba, baieti, faceti distinctia, aicea sunt membri PD si venetici". El a facut referire la pedelistul Catalin Filisan, de altfel, singurul reprezentant al PD-L cu acte-n regula in Consiliul Local.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU {/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință interinstituțională pentru siguranța școlară în județul Constanța

25 Apr 2024 356

PUD-ul inițiat de loan Obreja pentru un imobil edificat în staţiunea Mamaia, zona Cazino, în atenția consilierilor locali din Constanța (DOCUMENT)

25 Apr 2024 209

Ședința CLM Negocierile s-au încheiat. Cât va plăti în următorii trei ani Primăria Constanța pentru spațiile utilizate în City Park Mall? (DOCUMENT)

25 Apr 2024 298

Ședință CLM Aleșii locali, chemați să adopte un PUZ care va permite construcția de blocuri de până la 10 etaje în Tomis Nord, investiție cu care riveranii nu sunt de acord (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 447

Proiectul în atenția consilierilor locali Iată cât vor plăti consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din Constanța începând cu 1 aprilie (DOCUMENT)

25 Apr 2024 509

Confort Urban SRL va primi în gestiune delegată mai multe străzi din Cartierul Tomis Plus din Constanța pentru asfaltare (DOCUMENT)

25 Apr 2024 306

Ședința CLM Constanța Aprobarea PUZ-ului pentru teritoriul delimitat de bd. Alexandru Lăpuşneanu, str. Farului și str. Salcâmilor. pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Apr 2024 469

Ședință CLM Constanța Prelungirea valabilităţii planului urbanistic de detaliu, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 Apr 2024 411

Hotel de două etaje, pe amplasamentul unui spațiu comercial Investiția imobiliară a societății Magic Stil SRL în zona Cazino Mamaia, la mâna consilierilor locali din Constanța(DOCUMENT)

24 Apr 2024 566

Noi proiecte incluse pe ordinea de zi a ședinței Consiliul Local! Printre acestea, stabilirea preţului energiei termice și subvenția acordată populației după data de 1 aprilie 2024

24 Apr 2024 311

Proiectul, pe masa consilierilor locali Chioșcul alimentar situat la parterul Școlii Generale nr. 15 „Grigore Antipa" din Constanța poate fi închiriat (DOCUMENT)

24 Apr 2024 322

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 541

Terenul în suprafață de 880 mp de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, dat în folosință gratuită Parohiei „Schimbarea la față″, Biserica Greacă (DOCUMENT)

24 Apr 2024 453

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 639

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 547